بازی چند چپتره ؟ :biggrin1:
اینجا فقط باید از wicked weave استفاده کنی تا دشمنان نابود بشن. شمشیر Shurabaرا حتما بردار. حالا بهترین ضربه wicked weave که میتونی استفاده کنی اینه: Y, B, Y . چون سریع زده میشه و اگه شمشیر را توی دستت گرفته باشی, منطقه وسیعی را پوشش میده. این ضربه را انقدر بزن تا همه دشمنان نابود بشن.
defeat all the angels before time expirense enemies can be defeated using wicked weave attacks
بچه ها من اینجا گیر کردم هر کاری هم انجام میدم نمیتونم رد کنمش
لطفا راهنمایی کنید. (( لطفا دگمه های ترکیبیشم بگین ))
من هم بازی رو تموم کردم ولی اون سلاحه هنوز ازاد نشده باید بازی رو در درجات سخت تر بری .یه سوال هم داشتم که تو قسمت سلاح ها با این که بازی رو تموم کردم ولی زده Coming soon . باید در درجه های سخت تر برم؟؟؟
راستي كجا گفته بود كه 60 ثانيه روي هوا بايد باشيم؟اخه من با اينكه بازي رو تموم كردم نديدم اينجور مرحله اي رو:d
باید اسلحه ی kilgore رو ازاد کنی تا Ltش اونجا باز بشه . راهنمای باز کردنش هم چند صفحه قبل هست .یه سوال هم داشتم که تو قسمت سلاح ها با این که بازی رو تموم کردم ولی زده Coming soon . باید در درجه های سخت تر برم؟؟؟
میری کدوم تو ؟!سلام
دوستان من الان يك مليون پول دارم و ميخوام يكي از اون سلاح ها رو ازاد كنم اما ميرم جلوي كيوسك دكمه x مياد و مينويسه cheeck و وقتي ميرم تو اون او رمز رو وارد ميكنم تاثيري نداره ميشه راهنمايي كنيد؟