Bayonetta - Xbox360 Version

فقط یه سوال . یه حرکاتی میزنه یه وقتایی مثلا سر یارو رو با گیوتین میزنه و اینا چجوریه دقیقا ؟
اگه اشتباه نکنم چند بار از اون جاخالیا بده که صحنه آهسته میشه،وقتی اون گوی های زیر Health bar پر شد میتونی از این کمبوها بزنی!(اسمشون Climax بود فکر کنم!)

29526566906351925720.jpg

اخیرا نینتندو در کنفرانس خود اعلام کرده بود که بازی Bayonetta 2 به صورت انحصاری برای Wii U منتشر می شود که در پی این خبر بسیاری از بازیبازان شوکه و متعجب شده اند. بازیبازان هم پس از شنیدن این خبر با پیام های نفرت خود نسبت به نینتندو و پلاتینیوم گیمز ، سایت های مختلف شبکه های اجتماعی مخصوصا توئیتر را بمباران کردند!

شما الان چه حسی از انحصاری شدن این بازی دارید؟ من که میخوام سر به تن نینتندو نباشه صد سال سیاه.....:|

http://www.vg247.com/2012/09/14/bayonetta-2-dev-wii-u-exclusivity-not-intended-to-alienate-fans/

اگه اشتباه نکنم چند بار از اون جاخالیا بده که صحنه آهسته میشه،وقتی اون گوی های زیر Health bar پر شد میتونی از این کمبوها بزنی!(اسمشون Climax بود فکر کنم!)

آره اصلا حواسم به اونا نبود :d
تا چپتر 7 رفتم خیلی خیلی لذت بردم . اصلا فکر نمیکردم اینقدر حال بده . اصل بازی روی باس فایت تمرکز داره اما بازم حال میده .
کمبوهای بازی فوق العاده عالی و متنوع هستن
کلا گیم پلی بازی بسیار عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or