Bayonetta - Xbox360 Version

ای بابا مهدئيييييييييييييييييييييييييييی GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
رفتی داستان رو گزاشتی تو پريميوم که :eek:!! آخه چرا نگفتی زودتر :mad:؟! کلی دلمون رو صابون زديم! :(

اون نقدشه وجدانا:دی
داستانش جداست:دی
--------------------------------------------

و اما چند نکته جالب. از اونجایی که کارگردان بایونتا، کامیا، بر روی Okami هم کار کرده شباهت‌های غیر قابل انکاری بین این دو بازی هست.
- وقتی تغییر شکل میدید و به اون گربه‌وحشی تبدیل میشید، گل‌هایی که در رد‌پای بایونتا بوجود میاد دقیقا شبیه به Okami هست( وقتی می‌دوید)

- و اما جالبتر از اون.
سلاح Pillow Talk را که حتما تا حالا همتون گیر آوردید. به نظرتون آشنا نیست این شمشیر؟

این شمشیر دقیقا همون شمشیر افسانه‌ای Waka توی بازی Okamiـه:دی این عکس:

1753682.jpg

اون نقدشه وجدانا:دی
داستانش جداست:دی
--------------------------------------------

و اما چند نکته جالب. از اونجایی که کارگردان بایونتا، کامیا، بر روی Okami هم کار کرده شباهت‌های غیر قابل انکاری بین این دو بازی هست.
- وقتی تغییر شکل میدید و به اون گربه‌وحشی تبدیل میشید، گل‌هایی که در رد‌پای بایونتا بوجود میاد دقیقا شبیه به Okami هست( وقتی می‌دوید)

- و اما جالبتر از اون.
سلاح Pillow Talk را که حتما تا حالا همتون گیر آوردید. به نظرتون آشنا نیست این شمشیر؟

این شمشیر دقیقا همون شمشیر افسانه‌ای Waka توی بازی Okamiـه:دی این عکس:

1753682.jpg
من که گیرش نیوردم:biggrin1:-شمشیره گرونه- 1میلیون میدم iPH0NE میخرم:biggrin1::biggrin1:

دوستان تو CHAPTER V كه جلوي اون در بزرگه ميرسيم چطور بريم تو . در بسته هست

دقیقا کجاش رو میگی- 20 دقیقه هست اون مرحله!!!:biggrin1:
-شاید اونجاش رو میگی که یکسری نیزه هست از زمین میاد بیرون- اگه اونه- تجلو دره چنتا سنگ ریخته رو هم-اونا رو میشکنی-یک دسته هست اونو میکشی - نیزه ها خاموش میشن- یک مبارزه میکنی- بعد 3 تا حالت دکمه از زمین میاد بیرون- میری اول راهرو- به حالت ببر در میای و به سرعت از روی 3 تا شون رد میشی تا دره باز بشه و از زیرش رد بشی

درود

کسی سلاح رودینو خریده ؟! :biggrin1: توی راهنماهای بازی اومده 5میلیون قیمتشه ولی درواقع 3میلیون قیمتشه ! به نظر من بهترین سلاح Pillow Talk هست البته سلاح رودینو تقریبا همه امتحان کردن! نمیگم چیه تا وقتی بدستش میارید سولپریز بشید .:-"

من که گیرش نیوردم-شمشیره گرونه- 1میلیون میدم iPH0NE میخرم

1 میلیون که چیزی نیست ! با اجرای اون کمبوی خفن روی باس مرحله 2 میتونی کلی پول به جیب بزنی من تو بدترین اجرام 300هزار و توی بهترین 1میلیون و 200 گیرم اومد اونم ایزی .
بازیرو در نرمال هم 2:58:30 تموم کردم :biggrin1:

موفق باشید./

اون قسمت از CHAPTER V هستم كه وقتي از روي يه پل سنگي رد شديم به يه در بزرگ ميرسيم روي پل هم يه طوفان به شكل مار حركت ميكنه . جلوي در هم يه دكمه دايره اي هست

اون قسمت از CHAPTER V هستم كه وقتي از روي يه پل سنگي رد شديم به يه در بزرگ ميرسيم روي پل هم يه طوفان به شكل مار حركت ميكنه . جلوي در هم يه دكمه دايره اي هست
از لبه‌های کنار در برو بالا. حالا از بالا بپر روی اون دایره که جلوی در هستش.
در واقع وقتی از اون بالا بپری با شدت بیشتری میاد رو زمین و در باز میشه.

میلیون که چیزی نیست ! با اجرای اون کمبوی خفن روی باس مرحله 2 میتونی کلی پول به جیب بزنی من تو بدترین اجرام 300هزار و توی بهترین 1میلیون و 200 گیرم اومد اونم ایزی .
بازیرو در نرمال هم 2:58:30 تموم کردم

موفق باشید./
اقا چه طوری بزنم که اینقدر در بیارم :(

درود

ازونجایی که خیلی از دوستان توی اجرای اون کمبوی معروف! مشکل داشتن ، تجربه ی خودمو براتون مینویسم تا بتونید باهاش کلی پول به جیب بزنید البته قبلش از GENE تشکر میکنم که آموزششو توی چند صفحه قبل گذاشته و من هم همونو دوباره براتون میگم :biggrin1: خودم از این روش فقط برای بدست آوردن پول استفاده کردم چون استفاده ی دائم ازش از لذت بازی کم میکنه ! البته اگه دوستان روش بهتری دارن دریغ نکنن .

چیزایی که لازم دارید برای پول درآوردن :

ستهای اسلحه ها :
ستA
Scarborough (تفنگ صورتی) برای دست در (میتونید از Shuraba و Pillow Talk اگه دارید هم استفاده کنید) و Durga برای پا
ست B
Shuraba برای دست (اینجا زیاد مهم نیست چی میزارید چون نقشی در کمبو نداره ولی دقت کنید وقتی ستها عوض میشه با این کمبو رو شروع نکنید) Lt. Col. Kilgore برای پا .

اکسسوریزهای لازم :

Bracelet of Time که میتونید با 3میلیون از تلفن توی چپتر 2 بخریدش یا از طریق تموم کردن در زیر 3 ساعت در لول سختی Normal (پیشنهاد من تموم کردن زیر 3ساعت هست که خیلی هم ساده هست :biggrin1:)

Gaze of Despair که میتونید از شاپ بخرید .

آیتم :
3 تا 5 عدد آبنبات بنفش بزرگ (پروانه ای) (میتونید از شاپ بخرید یا خودتون با آشغالایی که توی بازی گیر میارید بسازید ! :biggrin1:) اگه خوب و سریع کمبورو اجرا کنید تا 8تا هم لازم میشه .

خوب میرسیم به روش اجرا :

1258846349258.png
در انتهای چپتر 2 وقتی به پشت دری رسیدید که با بازکردنش مبارزه با باس آخر چپتر (اژدهای دوسر که یکی از سراش توی اتاق گیر کرده)شروع میشه، اسلحه ها رو به روش بالا مرتب کنید و اکسسوریزها رو هم ایکوئپ . مجیک پاورتون باید پر باشه (نقاط ریز خط سلامتی) اگه نبود از آبنبات بنفش استفاده کنید.

با شروع مبارزه روی LB نگردارید تا به حالت ویچ تایم برید بعد با دقت 4 مرتبه Y بزنید طوری که 4 ضربه وارد بشه، بعد سریع B رو پشت هم بزنید و همینطور که B رو میزنید LT بزنید (تا ست B و Kilgore قرار بگیره) و همینطور زدن B رو ادامه بدید تا کمبو با یک ضربه انفجاری تموم بشه.
وقتی به اینجا برسید مجیک پاورتون تموم میشه و باید یک آبنبات بنفش دیگه استفاده کنید یادتون نره ست سلاح رو روی A برگردونید و کمبورو تکرار کنید هرچقدر سریعتر عمل کنید کمبو پوینت بیشتری میگیرید و پول بیشتر .
اصل کمبورو هم میتونید در لودینگ تمرین کنید :(چپ به راست)
Y, Y, Y, Y, B(tap), LT, B(tap

یک بار در اجرای این روش، کمبو پوینتم به 999'999'9 رسید ! که فکر میکنم عدد بزرگتر از این برای کمبو پوینت توی بازی تعریف نشده و توی بعضی از فرومها به عنوان یک باگ ازش یاد کردن :laughing:

اگه سوال یا اشکالی داشتید همینجا مطرح کنید .

موفق باشید./

درود

ازونجایی که خیلی از دوستان توی اجرای اون کمبوی معروف! مشکل داشتن ، تجربه ی خودمو براتون مینویسم تا بتونید باهاش کلی پول به جیب بزنید البته قبلش از GENE تشکر میکنم که آموزششو توی چند صفحه قبل گذاشته و من هم همونو دوباره براتون میگم :biggrin1: خودم از این روش فقط برای بدست آوردن پول استفاده کردم چون استفاده ی دائم ازش از لذت بازی کم میکنه ! البته اگه دوستان روش بهتری دارن دریغ نکنن .

چیزایی که لازم دارید برای پول درآوردن :

ستهای اسلحه ها :
ستA
Scarborough (تفنگ صورتی) برای دست در (میتونید از Shuraba و Pillow Talk اگه دارید هم استفاده کنید) و Durga برای پا
ست B
Shuraba برای دست (اینجا زیاد مهم نیست چی میزارید چون نقشی در کمبو نداره ولی دقت کنید وقتی ستها عوض میشه با این کمبو رو شروع نکنید) Lt. Col. Kilgore برای پا .

اکسسوریزهای لازم :

Bracelet of Time که میتونید با 3میلیون از تلفن توی چپتر 2 بخریدش یا از طریق تموم کردن در زیر 3 ساعت در لول سختی Normal (پیشنهاد من تموم کردن زیر 3ساعت هست که خیلی هم ساده هست :biggrin1:)

Gaze of Despair که میتونید از شاپ بخرید .

آیتم :
3 تا 5 عدد آبنبات بنفش بزرگ (پروانه ای) (میتونید از شاپ بخرید یا خودتون با آشغالایی که توی بازی گیر میارید بسازید ! :biggrin1:) اگه خوب و سریع کمبورو اجرا کنید تا 8تا هم لازم میشه .

خوب میرسیم به روش اجرا :

1258846349258.png
در انتهای چپتر 2 وقتی به پشت دری رسیدید که با بازکردنش مبارزه با باس آخر چپتر (اژدهای دوسر که یکی از سراش توی اتاق گیر کرده)شروع میشه، اسلحه ها رو به روش بالا مرتب کنید و اکسسوریزها رو هم ایکوئپ . مجیک پاورتون باید پر باشه (نقاط ریز خط سلامتی) اگه نبود از آبنبات بنفش استفاده کنید.

با شروع مبارزه روی LB نگردارید تا به حالت ویچ تایم برید بعد با دقت 4 مرتبه Y بزنید طوری که 4 ضربه وارد بشه، بعد سریع B رو پشت هم بزنید و همینطور که B رو میزنید LT بزنید (تا ست B و Kilgore قرار بگیره) و همینطور زدن B رو ادامه بدید تا کمبو با یک ضربه انفجاری تموم بشه.
وقتی به اینجا برسید مجیک پاورتون تموم میشه و باید یک آبنبات بنفش دیگه استفاده کنید یادتون نره ست سلاح رو روی A برگردونید و کمبورو تکرار کنید هرچقدر سریعتر عمل کنید کمبو پوینت بیشتری میگیرید و پول بیشتر .
اصل کمبورو هم میتونید در لودینگ تمرین کنید :(چپ به راست)
Y, Y, Y, Y, B(tap), LT, B(tap

یک بار در اجرای این روش، کمبو پوینتم به 999'999'9 رسید ! که فکر میکنم عدد بزرگتر از این برای کمبو پوینت توی بازی تعریف نشده و توی بعضی از فرومها به عنوان یک باگ ازش یاد کردن :laughing:

اگه سوال یا اشکالی داشتید همینجا مطرح کنید .

موفق باشید./

اینو رفقم برام تشریحش کرده بود-مسئله من همون 3 میلیونیست:((-اصلا حسش نمیاد اونقدر پول در بیارم:((

اینو رفقم برام تشریحش کرده بود-مسئله من همون 3 میلیونیست:((-اصلا حسش نمیاد اونقدر پول در بیارم:((
با این روش میتونی توی نیم ساعت 3میلیون کاسب شی :cheesygri
من برای کشوندن تایم اتمام نرمال زیر 3ساعت کمتر از 1ساعت وقت گذاشتم یه بار بشین پاش میبینی راحت میشه کمش کرد
موفق باشی./

دوستان شرمنده یک سوال من بازی رو نگرفتم ایا این بازی به قشنگی Dante’s Inferno میرسه اصلا مثل اون هست بازی سریع هست چشم درد نمنگیره به خاطر سرعت اون یه مقدار راهنمایی کنید چه سبکی هم هست ایا بازی شلوغی هست

اقا من تو چپتر x گیر کردم ! اونجا که اون 3تا قایق ها میان هی موشک میزنن ! اصلا یکیشون هم به زور میشه کشت ! چه کنیم بابا ؟؟؟!!!
روش بخصوصی نداره. به ترتیب بپر روشون و به اون گوی قرمز ضربه بزن تا سریع از بین بره. در مقابل حملات هم به موقع RT بزن تا وارد Witch time بشه و کارت کلی راحت تر میشه.
دوستان شرمنده یک سوال من بازی رو نگرفتم ایا این بازی به قشنگی Dante’s Inferno میرسه اصلا مثل اون هست بازی سریع هست چشم درد نمنگیره به خاطر سرعت اون یه مقدار راهنمایی کنید چه سبکی هم هست ایا بازی شلوغی هست
این بازی هم در سبک Devil May Cry و Ninja guiden هست ولی با گیم پلی بسیار عالی‌تر. منظور از گیم‌پلی سریع هم این نیست که شما هیچی توی صفحه نبینی و قر و قاطی باشه اتفاقا فنون بسیار زیبا و انعطاف‌پذیری داره که از همون اول شیفته بازی میشی.
Dante’s Inferno هم علیرغم شایستگی، در مقابل بایونتا پشه‌ای بیش نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or