Bayonetta - Xbox360 Version

صفحه قبلو ببینین ...

از توضیحاتش که چیزی دسگیرم نشد ! ولی انگار کمبو اتومات میزنه و اینجوری میتونی سریعتر حریفارو منهدم کنی ! البته با استفاده از این در حالت نرمال و بالاتر امتیازی که بهت میده نصف میشه !! جای سومین اکسسوریز که میتونی اکوئیپ کنی در انحصارشه :laughing:
طریقه استفادش رو بصورت خود بخودی فهمیدم!دیدم-اصلا نمیتونم فن بزنم!کلا -نمیارزه!
راستی اگه روی easy هم زیر 3 ساعت بریم- قبوله؟یا حتما باید نرمال به بالا باشه؟

طریقه استفادش رو بصورت خود بخودی فهمیدم!دیدم-اصلا نمیتونم فن بزنم!کلا -نمیارزه!
با این که بدتر میشه !! :laughing: نمیشه کمبو زد !! الان 2تا چپترو روی ایزی رفتم زمانم از هارد بیشتر شد :laughing:

راستی اگه روی easy هم زیر 3 ساعت بریم- قبوله؟یا حتما باید نرمال به بالا باشه؟
نرمال ! من 80 دقیقه فاصله دارم :((

اون سلاح دومش چيه ؟ و چطوري ازاد ميشه ؟ ميشه ازش يه عكس بزاريد؟
Lt. Col. Kilgore:
چپتر 9 :
- بعد از نبرد شماره 1، به بالای پله‌ها برید و دیواری که علامت خورشید روش هست را بشکنید تا اولین قطعه را دست بیارید.
- بعد از مبارزه با Kinship( کشتی‌های پرنده)
- به مسیر ادامه بدید تا به Gates of Hell برسید. حالا از روی نوار زرد رد نشید. با پرش بلند به زمین طرف مقابل بپرید و به انتهای مسیر برید. دیوار با علامت خورشید را خراب کنید و قطعه آخر را بردارید تا این اسلحه آزاد بشه:
images

با تشکر از GENE :biggrin1:

با این که بدتر میشه !! :laughing: نمیشه کمبو زد !! الان 2تا چپترو روی ایزی رفتم زمانم از هارد بیشتر شد :laughing:

نرمال ! من 80 دقیقه فاصله دارم :((
دقیقا مثل منی منم 4 ساعت 19 دقیقه تمومش کردم- البته الان دارم بهبود میبخشم- دونه دونه چپترها رو میرم- الان کمتر شده:love:فکر کنم در بهترین حالت 3:30 بشه:biggrin1:

من توی اجرای کمبویی که چند صفحه قبل گذاشتین مشکل دارم !
کشنده‌ترین کمبوی بازی + بدست آوردن پول زیاد

ـ روی درجه سختی Hard هر دشمنی، کوچک یا بزرگ فقط با زدن یک بار این کمبو، منفجر خواهد شد( به جز Bossها).

ـ مزیت دیگر این کمبو این است که پس از نابود کردن دشمن پول بسیار زیاد‌تری به شما می‌دهد.

ـ در مقابل دشمنان معمولی و ضعیف، قبل از اینکه کمبو به انتها برسد، دشمن از پا در میاید. برای دیدن قدرت واقعی این حرکت، باید روی دشمنان قوی و بزرگ اجرا کنید تا از نتیجه آن شگفت زده شوید.

مواد لازم:

Set A سلاح‌های خود را بدین صورت قرار دهید: Scarborough برای دست و Durga برای پا

Set B سلاح‌های خود را بدین صورت قرار دهید: Shuraba برای دست و Lt. Col. Kilgore برای پا

همچنین اگر Accessory‌های Bracelet of Time و Gaze of Despair بدست آورده‌اید، حتما آن‌ها را Equip کنید چون نتیجه بهتری میگیرید.

حالا شما باید این کمبو را اجرا کنید:

ابتدا با دکمه Lt سلاح‌های خود را در Set A قرار دهید و بعد بزنید:

Y, Y, Y, Y, B(tap), Left Trigger, B(tap

یعنی: ابتدا چهار بار Y و سپس خیلی سریع شروع به زدن B کنید در همین حال که به سرعت B میزنید، یک بار Lt بزنید تا سلاح‌ها عوض شود و همچنان به زدن B ادامه دهید تا یک انفجار عظیم شکل بگیرد.

( البته اگر دشمن ضعیف باشد در وسط کمبو خواهد مرد و آن انفجار عظیم را نخواهید دید).
پس از اتمام کمبو Lt را بزنید تا دوباره سلاح‌ها به Set A برگردند و بتوانید کمبوی دیگری بزنید. تنها چیزی که نیاز دارید مقداری تمرین است.

براحتی با این کمبو می‌توان مبارزه‌های سخت بازی را با مدال پلاتینیوم رد کرد. پول در بیاورید و در راه درست مصرف کنید
یعنی اجراش میکنم و دشمنا هم میمیرن ولی نه انفجارو میبینم و نه پوله زیاد میده ;) Bracelet of Time هم ندارم !
یه راه حل بدین، دیگه خسته شدم بس که باس آخرو گشتم :evil:

ای بابا مهدئيييييييييييييييييييييييييييی GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
رفتی داستان رو گزاشتی تو پريميوم که :eek:!! آخه چرا نگفتی زودتر :mad:؟! کلی دلمون رو صابون زديم! :(

if you mean the first steps of chapter,you have to make your self the tiger and run quakly on the red steps in the way and pass the wall.
نه بابااااااااااااااااا تو هم انگليسی بلدئيييييييييييييييييييييييی؟!!!! عجب! :sick:

اقا من میزنم اینارو میترکونم خوب هم میترکونما اما پول کم میده :( :( الان هم فک کنم چپتر 5 هستم یه 2 / 3 تا ازین اشغام ماشغالا :cheesygri خریدم 60 هزارتا پول دارم نمیشه کاری کرد کمه :(
به اون توضیحات هم عمل کردم اما پول کم میده :(

دوستان تو CHAPTER V كه جلوي اون در بزرگه ميرسيم چطور بريم تو . در بسته هست

اگه مرحله ای که هستی رو درست حدس زده باشم(طبق گفته ی این دوستمون که به زبان انگلیسی مسلطن) باید به شکل گربه سان در بیای و سریع از روی دوایر قرمز رد شی و به در برسی تا در باز بشه

اگه این مرحله ی مورد نظرت نبود یه کم بیشتر توضیح بده تا بتونیم کمکی کنیم
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or