Bayonetta - Xbox360 Version

من به Gates of hell رسیدم ولی زمین طرف مقابلو نمیتونم پیدا کنم تا بپرم ! ممکنه بیشتر توضیح بدی ؟

تو لیست فن های بازی برو- اخریش رو بخر- 3000تا هست
پرنده میشی و براحتی میتونی بپری به سمت جلو(سمت راست نوار زرد رو نگاه کن میفهمی):-"

آخرین ویرایش:
-راستی این Alfheim رو میشه نگرفت؟؟؟من قلبم رو پر کردم-دیگه نیازی بهش ندارم- اون سنگای جادو هم بیخیالش-اپیو منت داره؟؟؟چنتا؟؟؟اگه زیر 100 هست بی خیالش-حسش نمیاد:دی
همشو پیدا کنی 30تا. همشو کامل کنی هم 30 تا بود فکر کنم:دی
سلام
می گم اگه بازی رو روی یه درجه ی سختی تموم کرده باشیم و برای گرفتن alfheimها بازی رو یک بار دیگه از اول(نه چپتر به چپتر) روی یه درجه ی آسونتر شروع کنیم alfheimها رو می ده یا نه؟!
اینو من تا حالا امتحان نکردم. چون توی همون نرمال همه Alfheimها را پیدا کردم. در کل بعید میدونم. باید همون نرمال بری یا بالاتر:دی

ای بابا ، این چپتر که 8 تا مبارزه بيشتر نداره ، !! چجوری بعد از مبارزه 10 برگرديم اونوقت؟!!
------------------------------------------------
نخير آقا جان مثل اینکه این بازی با ما لج کرده ، اه ديگه اعصابم خورد شد، هرکاری که گفتی کردم ، هرکاری بازم هيچکدوم نيامدن!!! آخه من نميفهمم چه مرگشه؟ رو همون درجه سختی رفتم ( همون سيو قبليمو با همون درجه سختی که بود لود کردم و مرحله 2 رو انتخاب کردم ) من اصلا هيچی نديدم و نگرفتم!! بالای پل هم که پريدم هيچ دشمنی نبود که باهاش مبارزه کنم!! سرم درد گرفته
شما وقتی هر مرحله تموم میشه به اون مدال هایی که واست ردیف میکنه توجه کنی. بعضی هاش سیاهه( خالیه). یعنی این مبارزات را جا انداختی. برای همین اعداد قر و قاطی میشه.

برای این Alfheim که الان گفتی بعد از مبارزه با اون غول آخر چپتر( همون توپ آهنی) وارد اون دخمه نشو و تمام راه را برگرد. از Gate of hell هم رد کن تا پیداش کنی:دی

ممنون مهدی جان ، ولی بقيش چی؟ مثلا همون قطار ، يا پلی که کنار قطار آتيش گرفته هست!
من برگشتم جايی که قطار آمد ازش ، فقط يک آبنبات سبز اونجا بود ( از اونايی که جون پر ميکنه ) ، روی پل هم پريدم اما هيچی نبود ، هيچ مبارزه ای هم در کار نبود ، خيلی ناراحتم ازش!

ممنون مهدی جان ، ولی بقيش چی؟ مثلا همون قطار ، يا پلی که کنار قطار آتيش گرفته هست!
من برگشتم جايی که قطار آمد ازش ، فقط يک آبنبات سبز اونجا بود ( از اونايی که جون پر ميکنه ) ، روی پل هم پريدم اما هيچی نبود ، هيچ مبارزه ای هم در کار نبود ، خيلی ناراحتم ازش!

قطعا داری بازی را روی دیفیکالتی Easy میری. چک کن.
بزار روی Normal یا Hrad وگرنه Alfheimها نشون داده نمیشه.

مهدی، میشه درباره این چیزی که الان چند صفحه هست دارید بحث میکنی یک توضیح بدی؟ اصلا چیه؟
من نمیدونم :blushing:
alfheimها یه چیزی تو مایه‌های Secret missionهای دویل می کرای هستند.
باید پیداشون کنی و اون کاری که ازت خواسته میشه را انجام بدی تا جایزش را بگیری.
مکان همه Alfheimها را هم اینجا نوشتم. هر کدوم را مشکل داشتی بپرس.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=919127&postcount=436

تو لیست فن های بازی برو- اخریش رو بخر- 3000تا هست
پرنده میشی و براحتی میتونی بپری به سمت جلو(سمت راست نوار زرد رو نگاه کن میفهمی):-"

اینو که همون اولش خریدم !!
سمت راستش که دیفال بود :((:biggrin1: الام میرم دوباره میبینم !

قطعا داری بازی را روی دیفیکالتی Easy میری. چک کن.
بزار روی Normal یا Hrad وگرنه Alfheimها نشون داده نمیشه.
باشه ، من دوباره همه چيرو از اول روی هارد يا نرمال شروع ميکنم. به چپتر 1 که رسيدم بعد از مبارزه شماره 2 با استفاده از مجسمه ها صحنه آهسته ميزنم و ميپرم تو گودالی که کليد رو از اونجا بدست آوردم. اگر نشد دوباره با استفاده از مجسمه ها زمانشو فعال ميکنم ، ميپرم تو گودال و اون موقع صحنه آهسته رو فعال ميکنم ، اگر نشد دی وی دی بايونتا رو ميشکونم! :evil: :sick:

باشه ، من دوباره همه چيرو از اول روی هارد يا نرمال شروع ميکنم. به چپتر 1 که رسيدم بعد از مبارزه شماره 2 با استفاده از مجسمه ها صحنه آهسته ميزنم و ميپرم تو گودالی که کليد رو از اونجا بدست آوردم. اگر نشد دوباره با استفاده از مجسمه ها زمانشو فعال ميکنم ، ميپرم تو گودال و اون موقع صحنه آهسته رو فعال ميکنم ، اگر نشد دی وی دی بايونتا رو ميشکونم! :evil: :sick:
عزیز من شما صحنه رو اهسته کن برو جلو اون دیوار مانند که هستش باید خرابش کنی تا یدونه اسانسور مانند (همون که گرده) بیاد بالا وقتی اومد روش نرو برگرد تو همون گودال

اینو که همون اولش خریدم !!
سمت راستش که دیفال بود :((:biggrin1: الام میرم دوباره میبینم !
بعد از اینکه اون دوتا کشتی رو ترکوندی-و اون پرواز رو انجام دادی- میرسی به اونجا!(کمی جلوتر)قبل از اینکه به اونجا برسی- از این توپها هم هیت که از لا رو سرت میفته یدونه تو راحته!اونو بگذرونی- به یک نوار زرد رنگ میرسی!با اختلاف خیلی کم از سمت راست اون نوار بپر!یک راه رو جلوته!خیلی تابلوئه!همون رو صاف برو تا تهش یک دیواره-بزترکونش-و اون دیسک شکسته رو بگیرFINISH

-----------
رسیدم مرحله 16-فکر کنم2-3 تا مونده-این هاردش هم رو مخ بودا!:دی

خوب بالاخره کفش اسکیسوار شدم :cheesygri
تکه های دیسک برای odette توی چپتر 6 هست در آدرسهای زیر به زبان شیوایه اینگیلیزی :
(یه دیلماج بیاد ترجمه کنه :-")

Chapter 6 is where you'll ned to be to collect the 3 pieces of the Angelic Hymn, or Record for Odette.

First piece is located behind the wall with the Sun on it, at the beginning of the stage. Once you get onto solid ground look to your right for this wall, and break it down. The chest will contain a piece.

Another one is located in the left in the pool of water when you enter it. Where you fight the dragon angel.

Last piece should be located behing the portal after your first fight with Joy, the girl Angels.

از دیسکها تویه قسمتی که نشون میده کدوماشو گرفتی از پایین سمت راستی و وسطیو تا حالا هیچیشو پیدا نکردم کسی تونسته ببینه ماله چیه ؟

بهترین اسلحه ای که تاحالا گرفتم Pillow Talk هست که واقاً محشره :love: طوری که اعتیادمو به این بازی 10 برابر کرده الان چند روزه بازی دیگه نرفته تو درایو :laughing:
بهترین اکسسوریز هم Moon Of maha kaala :love:

اون تکنیک اخر چجوری باز میشه؟؟
واسه من زده کامینگ سون
بعدش واسه اون اچیومنته که گفته kill 10 enemies while wearing ???? کدوم لباس رو باید بپوشم؟؟
اون اسلحه شلاقی چجوری ازاد میشه؟؟

دوستان من خیلی اهله این سبک بازیا نیستم ولی همینجوری برایه تجربه گرفتمش. یکی دو ساعت بازی کرم و چپتره چهارم هستم. مشکلم اینه که یه حسه عجیبه Button Mashing بهم دست داده تو این بازی، که خیلی ضده حاله. باز تو بازیهایی مثله GOW و Ninja Gaiden الکی نمیشد دکمه زد و رفت جلو، ولی این خیلی شلوغو در همه. کلا همینجوریه یا بهتر میشه؟

دوستان من خیلی اهله این سبک بازیا نیستم ولی همینجوری برایه تجربه گرفتمش. یکی دو ساعت بازی کرم و چپتره چهارم هستم. مشکلم اینه که یه حسه عجیبه Button Mashing بهم دست داده تو این بازی، که خیلی ضده حاله. باز تو بازیهایی مثله GOW و Ninja Gaiden الکی نمیشد دکمه زد و رفت جلو، ولی این خیلی شلوغو در همه. کلا همینجوریه یا بهتر میشه؟
روی درجه سختی هارد و بالاترش با دکمه زدن الکی نمیشه 10ثانیه دوم آورد !! :-"

شما به لول هارد برس!بعدا خودت میای تکذیب میکنی!با الکی دکمه زدن-توی خواب ببینی که یکیشون رو بکشی- اونایی که تو مرحله 4 دیدی!تو مرحله اول میاد جلوت:biggrin1:خودت حساب کن!
اگه اصولی و فنهای اصلی رو استفاده نکنی!1000با گیم اور میشی تا بتونی ردش کنی!
-رو لول easy خیلی-بازی اسونه- رو نرمال هم -یک راحته تقریبا رو به سخت- رو هارد -بازی کنی!تازه بهت حال میده!میگی منو باش داشتم نرمال بازی میکردم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or