Bayonetta - Xbox360 Version

ببخشبد اقا مهدی یه سوال داشتم
این اسلحه ها رو چجوری باید بگیرم؟؟
بعد اون شمشیره که عکسش رو صفحه قبل گرفتی چجوری ازاد کردی؟؟

برای آزاد کردن اسلحه‌ها باید به میزان کافی پول داشته باشید.
چپتر II را شروع کنید. نبرد شماره 3 را به اتمام برسونید. الان توی یه میدان هستید. به سمت اون پله‌هایی که ازش اومدید پایین برید. دقیقا زیر پله دو تا کیوسک تلفن هست. برید روبروی اونی که گوشه سمت چپه و کد‌های زیر را با استفاده از D- pad وارد کنید.( این‌ها رمز نیستند که باعث قفل شدن اچیومنت‌ها بشه. با خیال راحت وارد کنید).

Pillow Talk( همون اسلحه که عکسشو گذاشتم). یه 1 میلیون پول نیاز دارد.
رمز: بالا- بالا - بالا- بالا- پایین- پایین- پایین- پایین- چپ - راست - چپ - راست -A

Bazillions. به یک میلیون پول نیاز دارد.
رمز: بالا- بالا - بالا- بالا- پایین- پایین- پایین- پایین- چپ - راست - چپ - راست -Y

Rodin- به 5 میلیون پول نیاز دارد:دی خودم هم در تلاش برای شکار این نازنین هستم:
رمز: بالا- بالا - بالا- بالا- پایین- پایین- پایین- پایین- چپ - راست - چپ - راست -LB

چپتر II را شروع کنید. نبرد شماره 3 را به اتمام برسونید. الان توی یه میدان هستید. به سمت اون پله‌هایی که ازش اومدید پایین برید. دقیقا زیر پله دو تا کیوسک تلفن هست. برید روبروی اونی که گوشه سمت چپه و کد‌های زیر را با استفاده از D- pad وارد کنید.( این‌ها رمز نیستند که باعث قفل شدن اچیومنت‌ها بشه. با خیال راحت وارد کنید).

رمز: بالا- بالا - بالا- بالا- پایین- پایین- پایین- پایین- چپ - راست - چپ - راست -A

رمز: بالا- بالا - بالا- بالا- پایین- پایین- پایین- پایین- چپ - راست - چپ - راست -Y

رمز: بالا- بالا - بالا- بالا- پایین- پایین- پایین- پایین- چپ - راست - چپ - راست -LB
امروز Pillow Talk خریدم ! :biggrin1: خیلی عالیه اگه عکسشو نمیزاشتی نمیرفتم دنبالش !

Rodin چه شکلیه ؟! ارزش داره برای خریدنش وقت بزارم ؟ کفشای اسکی رو از کجا میشه خرید ؟ ممکنه یه توضیح درمورد بقیه وسایل گرونقیمتی که میشه از تلفن خرید بزارید ...

برای بدست آوردن پول الان از مرحله آخر استفاده میکنم، روی لول ایزی 15 دقیقه طول میکشه تا 150هرازتا گیرم بیاد ! راه دیگه ای میشناسید ؟!

Good Luck

Rodin چه شکلیه ؟! ارزش داره برای خریدنش وقت بزارم ؟
منم هنوز نتونستم بخرمش. ولی با توجه به اینکه 5 میلیون پولشه و اسم خود Rodin هم روشه باید اعجوبه‌ای باشه.
اسکی نداریم که؟:دی من که تا حالا نشنیدم:دی
برای پول پارو کردن هم مرحله قبل یه روش گفتم. همون کمبوی خفن.

اگه برید پیش کیوسک تلفن سمت راست و این رمز‌ها را بزنید یه سری Accessory آزاد میشه:

Eternal Testimony - دو میلیون: ( رمز‌ها از چپ به راست)
Up, Up, Up, Up, Down, Down, Down, Down, Left, Right, Left, Right, RB

Bracelet of Time- سه میلیون:
Up, Up, Up, Up, Down, Down, Down, Down, Left, Right, Left, Right, LT

Climax Bracelet - پنج میلیون:
Up, Up, Up, Up, Down, Down, Down, Down, Left, Right, Left, Right, RT

با تشکر ولی اینارو نگفتی چجوری ازاد میشن
Scarborough و Lt. Col. Kilgore

مرتیکه من دوساله دارم دنبال اینا میگردم- تو رمز میزنی:biggrin1::cheesygriای نامرد-زودتر میگفتی دیگه!

خدایش دمت گرم این ضربه بابا بزرگیت رو که یادم دادی-خیلی نازه(البته صلاح دست در B رو نداشتم durg گذاشتم بجاش:دی)ولی بازم گنده هاشون رو با نهایت 2 یا 3 بار میترکونه- اون کوچولو ها هم نصفه میترکن:biggrin1:

-میگم- -من نمیتونم توی هارد پول در بیارم- بد بخت شدم- میگم یکار پاره وقت نداریه- روزی 5 میلیون بدن:دی بعدش بیایم تو بایونتا اسلحه بخریم:دی

اینم بگو:
Lt. Col. Kilgore

آخرین ویرایش:
اسکی نداریم که؟ من که تا حالا نشنیدم

بروی توی کانسپت آرتها عکسش هست ... از همین کفشای اسکی روی یخ :biggrin1:

اینم عکسش : odette
:cool:

1180990-2132395733_full_super.jpg

روش بدست آوردنش

آخرین ویرایش:
كسي ميدونه اون قسمتي كه با اژدها كه كله شو كرده تو خونه مبارزه ميكنم و بعد با يه قسمت از خونه ميريم تو اسمون يدفعه خونه منفجر ميشه و Game Over ميشيم .بايد چكار كرد ؟

با تشکر ولی اینارو نگفتی چجوری ازاد میشن
Scarborough و Lt. Col. Kilgore
اینم بگو:
Lt. Col. Kilgore
منظور از Scarborough همون تفنگ‌های بایونتا هستند که اول بازی بدست میارید. بله، همون تفنگ‌های صورتی رنگ.

و اما
Lt. Col. Kilgore:
چپتر 9 :
- بعد از نبرد شماره 1، به بالای پله‌ها برید و دیواری که علامت خورشید روش هست را بشکنید تا اولین قطعه را دست بیارید.
- بعد از مبارزه با Kinship( کشتی‌های پرنده)
- به مسیر ادامه بدید تا به Gates of Hell برسید. حالا از روی نوار زرد رد نشید. با پرش بلند به زمین طرف مقابل بپرید و به انتهای مسیر برید. دیوار با علامت خورشید را خراب کنید و قطعه آخر را بردارید تا این اسلحه آزاد بشه:
images

خدایش دمت گرم این ضربه بابا بزرگیت رو که یادم دادی-خیلی نازه(البته صلاح دست در B رو نداشتم durg گذاشتم بجاش
Shuraba را نداری؟:دی
توی چپتر 2 بعد از مبارزه با اون دو تا غول بزرگ در وسط شهر، یه دیسک همونجا آزاد میشه. برش دار تا اسلحه را بدست بیاری.
بروی توی کانسپت آرتها عکسش هست ... از همین کفشای اسکی روی یخ

اینم عکسش : odette
اییول:دی از دستم در رفته بود. شکارش کردم.
كسي ميدونه اون قسمتي كه با اژدها كه كله شو كرده تو خونه مبارزه ميكنم و بعد با يه قسمت از خونه ميريم تو اسمون يدفعه خونه منفجر ميشه و Game Over ميشيم .بايد چكار كرد ؟
همونطور که TCSCELL جان گفت. یه لحظه دکمه X را وسط تصویر نشون میده. X بزن و بعدش هم باید Ls را بچرخونی.

Shuraba را نداری؟:biggrin1:
توی چپتر 2 بعد از مبارزه با اون دو تا غول بزرگ در وسط شهر، یه دیسک همونجا آزاد میشه. برش دار تا اسلحه را بدست بیاری.
اینو که داشتم-همون lt.col:kilgore منظورم بود-که توضیحات رو ساتع کردی:دی
ممنون

-رفتم اون بمب افکن (lt.col:kilgore)رو هم گرفتم-روی easy auto رفتم-8 min طول کشید:دی-کلی حال داد!!!

-راستی این Alfheim رو میشه نگرفت؟؟؟من قلبم رو پر کردم-دیگه نیازی بهش ندارم- اون سنگای جادو هم بیخیالش:دی-اپیو منت داره؟؟؟چنتا؟؟؟اگه زیر 100 هست بی خیالش-حسش نمیاد:دی

آخرین ویرایش:
اول دقت که کن چون بازی را یه بار تموم کردی الان برای شکار Alfheimها باید روی همون دیفیکالتی که قبلا میرفتی، بری. مثلا اگه روی نرمال میرفتی الان هم باید روی نرمال بری وگرنه Alfheimها ظاهر نمیشن.

سلام
می گم اگه بازی رو روی یه درجه ی سختی تموم کرده باشیم و برای گرفتن alfheimها بازی رو یک بار دیگه از اول(نه چپتر به چپتر) روی یه درجه ی آسونتر شروع کنیم alfheimها رو می ده یا نه؟!

ممنونم مهدی جان از توضيحات خوبت ، لامصب این بازی چقدر چيز ميزه مخفی داره :دی
خود بايونتا خانوم هم کاشکه يسری چيزای مخفيشو ميتونستيم کامل پيدا کنيم :دی :دی
ممنونم ولی فکر کنم مشکل از همون درجه سختی بازی باشه ، الان ميرم ميزنم تو گوشش :دی

15-
Chapter IX
بعد از نبرد شماره 10 تمامی راه را برگردید تا وقتی پورتال را پیدا کنید.
نوع مبارزه: Limited Kicks And Punches
جایزه: قلب
ای بابا ، این چپتر که 8 تا مبارزه بيشتر نداره ، !! چجوری بعد از مبارزه 10 برگرديم اونوقت؟!!
------------------------------------------------
نخير آقا جان مثل اینکه این بازی با ما لج کرده ، اه ديگه اعصابم خورد شد، هرکاری که گفتی کردم ، هرکاری بازم هيچکدوم نيامدن!!! آخه من نميفهمم چه مرگشه؟ رو همون درجه سختی رفتم ( همون سيو قبليمو با همون درجه سختی که بود لود کردم و مرحله 2 رو انتخاب کردم ) من اصلا هيچی نديدم و نگرفتم!! بالای پل هم که پريدم هيچ دشمنی نبود که باهاش مبارزه کنم!! سرم درد گرفته

آخرین ویرایش:
بعد از نبرد شماره 1، به بالای پله‌ها برید و دیواری که علامت خورشید روش هست را بشکنید تا اولین قطعه را دست بیارید.
- بعد از مبارزه با Kinship( کشتی‌های پرنده)
- به مسیر ادامه بدید تا به Gates of Hell برسید. حالا از روی نوار زرد رد نشید. با پرش بلند به زمین طرف مقابل بپرید و به انتهای مسیر برید. دیوار با علامت خورشید را خراب کنید و قطعه آخر را بردارید تا این اسلحه آزاد بشه

من به Gates of hell رسیدم ولی زمین طرف مقابلو نمیتونم پیدا کنم تا بپرم ! ممکنه بیشتر توضیح بدی ؟

من به Gates of hell رسیدم ولی زمین طرف مقابلو نمیتونم پیدا کنم تا بپرم ! ممکنه بیشتر توضیح بدی ؟
اگر به نوار زرد توجه کنی ميبينی که ميره بالا و به يه زمين ديگه وصل ميشه ، يکم که رو نوار رفتی جلو ( يکم ) يک زمينی جلوت ميبينی که هيچی بهش وصل نيست و همونجوری اونجا وله! ( يک طرفش کوه و يک طرف دره! ) بپر اونجا
من با يک پرش بلند نتونستم برسم ، اگر قابليت تبديل به پرنده رو خريدی ، به پرنده تبديل شو و تا اونجا پرواز کن ، راحت ميرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or