Bayonetta - Xbox360 Version

ممنون از دوستان پس همه رو خریداری میکنم ولی خوب با توجه به اینکه کلا خرید توی بازی خیلی گرون هست و من الان دارم برای weapon های جدید پول جمع میکنم فکر کنم بهتره که یه کم صرفه جوئی کنم!
راستی اگه بازی رو یه دور تا اخر بری هر 3 تا weapon ها قابل خریداری میشن یا همچنان coming soon هستن؟:biggrin1:

خداییش آخر بازیه من کلی حال کردم با این بازی ولی الان من شمشرو گرفتم دیگه تا الان بازی نکردم بزودی تا آخرش میرم میام کمی پوز میدیم ولی چند ضربه اش جالبه در کل ولی باز devil may cry یه چیز دیگس این بازی چه دارک سیر به پای اون دویل مای کرای با نقش آفرینی دانته نمیرسه اینو قبول کنین

کاری که Moon of Maha-Kalaa میکنه دفاع کردنه درصورتیکه جهتو به سمت حمله دشمن بگیری ؟
بله. اگه در زمان درست جهت را بگیری یهو یه سپر مشکل میاد جلوی ضربه دشمن و هر چقدر هم قوی باشه، ضربه دفع میشه.
اگه زمان بندیت خیلی دقیق باشه و درست در لحظه‌ای که میخوای ضربه بخوری جهت را بزنی، نه تنها ضربه دفع میشه، Witch time هم فعال میشه و علاوه بر اون یه ضربه مهلک هم به دشمن میزنه.
راستی اگه بازی رو یه دور تا اخر بری هر 3 تا weapon ها قابل خریداری میشن یا همچنان coming soon هستن؟
اون اسلحه‌هایی که توی Shop هستند را توی خود بازی هم می‌تونی پیدا کنید.
بعضی از مرحله‌ها هست که یه سری آیتم مثل CD شکسته بهت میده. توی اون مراحل حواست را جمع کن تا همه قطعاتش را پیدا کنی و بعد اسلحه آزاد میشه.
اما اگه تونستی 5 میلیون پول جمع کنی(!!!) اونوقت میتونی بهترین سلاح بازی( به اسم Rodin) را از طریق اون کیوسک تلفن توی مرحله 2 آزاد کنی:دی
چجوری بعد از تموم کردن بازی میشه کاتسینیس ها رو دید؟؟
Cue scene ها باز نمیشه. فقط همون آخریه( رقص) باز میشه.

بازی خیلی باهالی بود ولی نه dvil may cry نمیرسه
به نظر من خیلی قشنگ تر هم بود!من که کلی باهاش حال کردم!

من نتونستم اون اصلحه وسطی که تو فرشگاه اقای کچلیان پور:biggrin1: هست ررو ازاد کنم!
-این صفحه های تاپیک رو هم چنتایی گشتم-قاطی کردم:biggrin1:

مهدی کردوم رو میگی 5 میلیون جمع کنیم بخریم؟؟؟(بازی رو روی اسون ترین حالت هم تموم کنی-هیچی هم نخری-فکر نکنم 5 میلیون گیرت بیاد:biggrin1:)

من نتونستم اون اصلحه وسطی که تو فرشگاه اقای کچلیان پور:دی هست ررو ازاد کنم!
اون اسلحه یه موشک اندازه. زیاد کاربردی نداره.
برای بدست آوردنش مرحله Gates of paradise را کامل بگرد. یه سری دیوار‌ها خراب میشن. قطعات اون CD شکسته را که بدست بیاری آزاد میشه.
مهدی کردوم رو میگی 5 میلیون جمع کنیم بخریم؟؟؟(بازی رو روی اسون ترین حالت هم تموم کنی-هیچی هم نخری-فکر نکنم 5 میلیون گیرت بیا:دی)
جیگر اون که تو میگی 500 هزاره. من منظورم دقیقا 5.000.000 بود:دی
من الان خودمو نفله کردم از بس این Bossها را کشتم تازه نزدیک 2 میلیون درآوردم. 1 میلیونش را هم دادم پای این بزرگوار:

اسلات سوم accesories چطور باز میشه ؟
لول سختی بازی توی پولی که میده تأثیر داره ؟ برای پول جمع کردن کدوم چپترو پیشنهاد میکنید ؟
چیقد سوال پرسیدم :-" کلا یه راه بگین بشه کلی پول و رینگ به جیب زد :cheesygri
مرسی :smile:

===

bayonetta-costumes & Street Posters !

===

بابا من هرچی میگردم Alfheim 1 رو پیدا نمیکنم نمیدونم کجاست (میدونم کجاست ولی نیست) حالا من چیکار کنم از همون راهنمایی صفحه قبل استفاده کردم ولی نیست

بعد از اینکه کلیدو گرفتی و رفتی بالا دشمناتو کشتی باید ویچ تایم اجراکنی و از آب ردبشی. اونطرف آب رسیدی یه چیزی درست میشه ! که باید وایسی روش و x بزنی ولی این کارو نکن و برگرد توی اون گودالی که کلیدو گرفتی باید همونجا باشه !

آخرین ویرایش:
بابا من هرچی میگردم Alfheim 1 رو پیدا نمیکنم نمیدونم کجاست (میدونم کجاست ولی نیست) حالا من چیکار کنم از همون راهنمایی صفحه قبل استفاده کردم ولی نیست:blushing:

سلام دوستان ، من تازه این بازيو گرفتم و فکر کنم 3 مرحله رد کردم ( الان اونجايی هستم که شهر آتيش ميگيره! )
اما به معنای واقعی گيج شدم ، گلاب به روتون گوه گيجه گرفتم :دی
هيچی از داستان بازی ، دنيای بازی ، شخصيت بازی ، حرفای بازی ... بازی ... بازی ... بازی !!! و .... نميفهمم و نفهميدم :دی
لطفا کمکم کنيد تا شناخت بيشتری نسبت به این بازی پيدا کنم ، اگر پستی هست در صفحات قبل که جواب تمام این سوالات رو داده ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
قضيه این روح ها چيه؟ قضيه اون پسره که بايونتا رو ميشناخت چيه؟ اینا چرا نميتونن مارو ببينن؟ ما کی هستيم ؟ چی هستيم؟ اون فرشته ها که از آسمون ميان تا باهاشون بجنگيم چی هستن؟
من نميدونم چرا از حرفای بازی هيچی نميفهمم ، کلمات کاملا برام نا اشنا هستن . جالبه چون انگليسيم تا این حد قوی هست که بازی هايی مثل Fallout3 يا Mass Effect رو بدون راهنمای فارسی ، کاملا فهميدم ، هم اینکه چيکار دارم ميکنم ، کجا هستم ، داستان بازی چی هست و ....
اما این بازی مکالماتش يجوريه ، اصلا حرفاشون رو نميفهمم!!!!

اقا اون قسمتي كه با اون اژدها كه كله شو كرده تو خونه مبارزه ميكنم و بعد با يه قسمت از خونه ميريم تو اسمون . كسي ميدونه چكار كنيم Game Over نشيم ؟:biggrin1:

سلام دوستان ، من تازه این بازيو گرفتم و فکر کنم 3 مرحله رد کردم ( الان اونجايی هستم که شهر آتيش ميگيره! )
اما به معنای واقعی گيج شدم ، گلاب به روتون گوه گيجه گرفتم :دی
هيچی از داستان بازی ، دنيای بازی ، شخصيت بازی ، حرفای بازی ... بازی ... بازی ... بازی !!! و .... نميفهمم و نفهميدم :دی
لطفا کمکم کنيد تا شناخت بيشتری نسبت به این بازی پيدا کنم ، اگر پستی هست در صفحات قبل که جواب تمام این سوالات رو داده ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
قضيه این روح ها چيه؟ قضيه اون پسره که بايونتا رو ميشناخت چيه؟ اینا چرا نميتونن مارو ببينن؟ ما کی هستيم ؟ چی هستيم؟ اون فرشته ها که از آسمون ميان تا باهاشون بجنگيم چی هستن؟
من نميدونم چرا از حرفای بازی هيچی نميفهمم ، کلمات کاملا برام نا اشنا هستن . جالبه چون انگليسيم تا این حد قوی هست که بازی هايی مثل Fallout3 يا Mass Effect رو بدون راهنمای فارسی ، کاملا فهميدم ، هم اینکه چيکار دارم ميکنم ، کجا هستم ، داستان بازی چی هست و ....
اما این بازی مکالماتش يجوريه ، اصلا حرفاشون رو نميفهمم!!!!

برو تو اسپویلر -جواب سوالاته ولی خیلی قوی نگفتم تا خودت بازی کنی -بفهمی و لذتش برای خودت باشه-اینا اطلاعات عمومین
-روحی وجود نداره-شما بین چنتا عالم جابجا میشید=عالم برزخی=عالم جهنمی=عالم بهشتی=دنیای عادی
که 3تای اول جادوئیه و مبارزه ها تو اوناست(البته اینطوری میگم درک نیه وگرنه قضیه رو بعدی میگیری)
اونا تو دنیای واقعین شما تو برزخی(جادویی)که اونجا مبارزه میکنی در حالی که از کنار مردم هم رد میشی اونا حالیشون نیست-

-قضیه اون پسره رو بعدا میفهمی-مفصلا ماجرا داری باهاشLuka بود اسمش فکر کنم

-اونا خیلی فرشته نیستن:دی -اینم بعدا درک میکنی-باکی داری مبارزه میکنی -اونا هم سگاهای همونن:دی (نوچه هاشن:دی)

-و در نهایت زیاد رو انگلیسیت حساب باز نکن- اینجا 99% باید روی اصل ماجرا دقت داشته باشی-انگلیسی به درد فیلم سریال و بازی های RPG میخوره که متن میندازه جلوت ترجمه کنی-این یکی جوریه که زدی تو حالت fast forward داری فیلم میبینی:دی

تا اینجا رو داشته باش باقیش رو میفهمی در اینده
پایین رو هم بخون برات خوبی

-------------------------------

از روی دمو ها تقریبا میشه -از داستان بو برد!(بوی خون میده:دی)
نمیشه لو- داد ولی بری جلو میفهمی از چه قراره- بهتره ادامه دمو ها رو دنبال کنی

-تا 5-6 مرحله اول بیشتر شخصیت ها رو معرفی میکنه+محیط و دشمنا و اموزش مبازرات و کارهایی که باید بکنی -از وقتی به little one :love::love::love:برسی
تازه ماجرا شروع میشه:biggrin1:

در نهایت میتونی اون book هایی که تو مراحل گیر میاری بخونی تا به اصل ماجرا و نکته های درونیش هم پی ببری=جزئیات(نخونی هم واجب نیست)

پ.ن:هرکی تا اخر نرفته اینو نخونه-چون مزه بازی از دست میره براش

باز هم میگم اگه تا اخر نرفتی نخون مزه بازی میپره

من که در حسرتش موندم -این بایو یک Kiس به این پسره بد بخت نداد:دی
خدایش ته نا مرده -تو کف گذاشت:دی همچین چیزی بدرد میخوردا:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or