nihilnigritude
کاربر سایت
بله. اگه در زمان درست جهت را بگیری یهو یه سپر مشکل میاد جلوی ضربه دشمن و هر چقدر هم قوی باشه، ضربه دفع میشه.کاری که Moon of Maha-Kalaa میکنه دفاع کردنه درصورتیکه جهتو به سمت حمله دشمن بگیری ؟
اون اسلحههایی که توی Shop هستند را توی خود بازی هم میتونی پیدا کنید.راستی اگه بازی رو یه دور تا اخر بری هر 3 تا weapon ها قابل خریداری میشن یا همچنان coming soon هستن؟
Cue scene ها باز نمیشه. فقط همون آخریه( رقص) باز میشه.چجوری بعد از تموم کردن بازی میشه کاتسینیس ها رو دید؟؟
به نظر من خیلی قشنگ تر هم بود!من که کلی باهاش حال کردم!بازی خیلی باهالی بود ولی نه dvil may cry نمیرسه
اون اسلحه یه موشک اندازه. زیاد کاربردی نداره.من نتونستم اون اصلحه وسطی که تو فرشگاه اقای کچلیان پور هست ررو ازاد کنم!
جیگر اون که تو میگی 500 هزاره. من منظورم دقیقا 5.000.000 بودمهدی کردوم رو میگی 5 میلیون جمع کنیم بخریم؟؟؟(بازی رو روی اسون ترین حالت هم تموم کنی-هیچی هم نخری-فکر نکنم 5 میلیون گیرت بیا)
بابا من هرچی میگردم Alfheim 1 رو پیدا نمیکنم نمیدونم کجاست (میدونم کجاست ولی نیست) حالا من چیکار کنم از همون راهنمایی صفحه قبل استفاده کردم ولی نیست
چطوری رضا؟:biggrin1:دوستان بازی DLC هم داره؟!
برو تو اسپویلر -جواب سوالاته ولی خیلی قوی نگفتم تا خودت بازی کنی -بفهمی و لذتش برای خودت باشه-اینا اطلاعات عمومینسلام دوستان ، من تازه این بازيو گرفتم و فکر کنم 3 مرحله رد کردم ( الان اونجايی هستم که شهر آتيش ميگيره! )
اما به معنای واقعی گيج شدم ، گلاب به روتون گوه گيجه گرفتم
هيچی از داستان بازی ، دنيای بازی ، شخصيت بازی ، حرفای بازی ... بازی ... بازی ... بازی !!! و .... نميفهمم و نفهميدم
لطفا کمکم کنيد تا شناخت بيشتری نسبت به این بازی پيدا کنم ، اگر پستی هست در صفحات قبل که جواب تمام این سوالات رو داده ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
قضيه این روح ها چيه؟ قضيه اون پسره که بايونتا رو ميشناخت چيه؟ اینا چرا نميتونن مارو ببينن؟ ما کی هستيم ؟ چی هستيم؟ اون فرشته ها که از آسمون ميان تا باهاشون بجنگيم چی هستن؟
من نميدونم چرا از حرفای بازی هيچی نميفهمم ، کلمات کاملا برام نا اشنا هستن . جالبه چون انگليسيم تا این حد قوی هست که بازی هايی مثل Fallout3 يا Mass Effect رو بدون راهنمای فارسی ، کاملا فهميدم ، هم اینکه چيکار دارم ميکنم ، کجا هستم ، داستان بازی چی هست و ....
اما این بازی مکالماتش يجوريه ، اصلا حرفاشون رو نميفهمم!!!!