Bayonetta - Xbox360 Version

متاسفانه مهدی اینها رو خیلی ابکی ترجمه کرده. همه اینها رو دونه به دونه گرفتم و شخصا پیدا کردم ولی الان که این مطلب رو میخونم، انگار اینو پیدا نکردم:
11-
Chapter V
بعد از نبرد شماره 9 وقتی سرانجام از برج به بیرون می‌آیید، به جای رفتن به سمت بالا، به سمت پایین برگردید تا پورتال را پیدا کنید.
نوع مبارزه: Limited Kicks And Punches
جایزه: قلب
اینجا یه پارادوکس داره. وقتی روی دیوار برج هستی چندتا هارمنونی میاد، وقتی کشتیمشون پورتال کف برج ظاهر میشه، که 186% اطمینان گرفتمش، پس اینی که مهدی گفته چیچیه؟ :دی.
البته یه یارو ژاپنیه گفت وقتی رسیدی به اخرش برو سمت راست ولی کدوم راست؟ راه نداره!!.

واقعا الان فهمیدم این بازی یعنی چی!بعد از 6 ساعت متداوم بازی کردن- الان دارم لذت میبرم- اگه بابام میزاشت- دستگاه جسپر رو 3 چراغ میکردم:biggrin1:
اون دو سری قبلی که هر سری-4 5 تا مرحله رفتم (دوبار از 1 تا 6 رو رفتم) اصلا بهم حال نداد!
پ.ن:این بچه خیلی نازه-ادرسش کجاست بریم یک ماچش بکنیم:love::love:

پ.ن2:اخرش 16 مرحلست بازی؟من چنتا روایت شنیدم:cheesygri

مامان و خواهرم(که 7-8)سالشه خدایش حال میکردن با بازی(بیشتر کات سنس هاش:دی)خدایش این دخمل کوچولوئه ته باحاله:love:

آخرین ویرایش:
اینجا یه پارادوکس داره. وقتی روی دیوار برج هستی چندتا هارمنونی میاد، وقتی کشتیمشون پورتال کف برج ظاهر میشه، که 186% اطمینان گرفتمش، پس اینی که مهدی گفته چیچیه؟
اون که کف برج بود بعد از Verse 7 ـه.
برای این یکی Verse 9 را تموم کن و بعد از برج بیا بیرون توی فضای باز. حالا روی یه مسیر مارپیچی هستی که به سمت بالا میره. زاویه دوربین طوریه که پشت سرت را نمیبینی ولی در واقع میتونی از این مسیر مارپیچ به پایین برگردی. دو قدم بری میرسی بهش:دی

خب به سلامتی Climax difficulty هم تموم شد.:biggrin1::love:
3 تا اچیومنت هم مونده که گیرم تو پیدا کردن صندوقهاست نمیدونم کدوم یکی رو جا انداختم Guide درست و حسابی هم پیدا نکردم .بریم واسه 1000G
ولی خداییش خیلی بازی دلچسب و سرگرم کننده ای هست. بعد از 3 دور بازی پشت سر هم هنوزم از بازی سیر نشدم خیلی اعتیاد آوره:((.
در ضمن اون دختر کوچولو بچش نیست خودشه بابا.یه چی تو مایه های سریال LOST .
let s Dance Boys ;)

در ضمن اون دختر کوچولو بچش نیست خودشه بابا.یه چی تو مایه های سریال LOST .
let s Dance Boys ;)

آقا یه اسپویلری چیزی...:((
* جذابیت داستان رو که له کردی برادر:smile:
.
درود
با اینترنت داغون اینو واستون آپ کردم. آهنگ Fly me to the moon که آخر بازی توی Credit میخونه. به نظر خودم واقعا زیبا بود
دانلود

آقا مهدی هر کاری کردم دانلود نشد.مشکل از طرف من هست یا فایل مشکل داره؟
تعداد دانلود رو هم 0 نوشته بود
.
کسی در مورد نحوه ی Co-op بازی چیزی نمی دونه؟

آخرین ویرایش:
درود
با اینترنت داغون اینو واستون آپ کردم. آهنگ Fly me to the moon که آخر بازی توی Credit میخونه. به نظر خودم واقعا زیبا بود:love:
بنده خودم رو صاف کردم بلاخره دانلود شد، نمیدونم چرا به نظرت این آهنگ قشنگه؟ :confused:.
آقا مهدی هر کاری کردم دانلود نشد.مشکل از طرف من هست یا فایل مشکل داره؟
تعداد دانلود رو هم 0 نوشته بود
.
کسی در مورد نحوه ی Co-op بازی چیزی نمی دونه؟
این سرورش انگار بالا خونه رو اجاره داده برای همین یکجا دیگه اپلود کردم :
http://rapidshare.com/files/339883618/Fly_me_to_the_moon-_vocal_version.mp3.html

بنده خودم رو صاف کردم بلاخره دانلود شد، نمیدونم چرا به نظرت این آهنگ قشنگه؟
confused.gif
زیبایی اصلیش به شعرشه. خیلی جملات قشنگی استفاده کرده. صدای خوانندش هم انصافا زیباست.
شاید اگه Lyricـش را ببینی نظرت عوض بشه:

Fly me to the moon
And let me play among the stars
let me see what spring is like
On Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, darling kiss me

Fill my heart with song
And let me sing forevermore
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you

آخرین ویرایش:
زیبایی اصلیش به شعرشه. خیلی جملات قشنگی استفاده کرده. صدای خوانندش هم انصافا زیباست.

Fly me to the moon
On Jupiter and Mars

Fill my heart with song
You are all I long for
All I worship and adore

واقعا زیبا بود مرسی.

این سرورش انگار بالا خونه رو اجاره داده برای همین یکجا دیگه اپلود کردم :
http://rapidshare.com/files/339883618/Fly_me_to_the_moon-_vocal_version.mp3.html

ممنون آقا میثم بابت آپلود آهنگ

Fly me to the moon
On Jupiter and Mars

Fill my heart with song
You are all I long for
All I worship and adore

آره انصافا هم شعرش زیباست هم صدای خوانندش

من رو یاد کارهای Nana Mouskouri انداخت:love:
به نظرتون شبیه نیست؟!:confused:

من بازی رو خیلی وقت بود که گرفته بودم ولی نمیدونم چرا زیاد حس بازی کردنش نبود تا امروز که نشستم پاش تا مرحله 8 اگه اشتباه نکنم پیش رفتم!
به نظرم گیم پلی جذابی داشت همچنین cut scene ها هم در نوع خودشون جالب بودن کلا به نظرم بازی فانی هستش !
البته بعضی وقتها با دوربین بازی مشکل پیدا میکردم که صد البته توی این سبک طبیعی هستش:biggrin1:
راستی بین این تکنیکها که میشه خرید کدوم ها رو پیشنهاد میکنید؟

تکنیک‌ها که پول زیادی نمی‌خواد. همه را بخر:دی
اما یه Accessory هست به اسم Moon of Maha-Kalaa که به نظرم بهترین آیتم بازیه. وقتی قلقش دستت بیاد دیگه حتی از Bossها هم ضربه نمی‌خوری. در اسرع وقت بخرش.

من بازی رو خیلی وقت بود که گرفته بودم ولی نمیدونم چرا زیاد حس بازی کردنش نبود تا امروز که نشستم پاش تا مرحله 8 اگه اشتباه نکنم پیش رفتم!
به نظرم گیم پلی جذابی داشت همچنین cut scene ها هم در نوع خودشون جالب بودن کلا به نظرم بازی فانی هستش !
البته بعضی وقتها با دوربین بازی مشکل پیدا میکردم که صد البته توی این سبک طبیعی هستش:biggrin1:
من به شخصه اول اونهایی رو که تبدیلت میکنن به حیوانات پیشنهاد میکنم....
بعدشم فنونی که با RT(یا LT؟منظور همونی که باهاش جاخالی میده) انجام میشن خیلی قدرتی هستند.

راستی یه چیزی ! دوستان توجه کردید که یکی از شعار های این بازی (You wanna touch me) از روی یک اهنگ مال خانم cassie به اسم Long way 2 go برداشته شده؟ اگه اهنگشو گوش کنید دقیقا مشخصه!

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or