Bayonetta - Xbox360 Version

ممنون دوست من . اما من الان که شما جواب دادی خيلی جلوتر رفتم ، لامصب بازيش خيلی خوش ساخته کلی بهم ساخته ، روزی 3-4 تا مرحله ميرم :دی
الان کلی رفتم جلو به جايی رسيدم که با اون غول بزرگه تو فرودگاه ميجنگيم ، بعد با لوکا ميخوايم بريم رو هواپيما ، لوکا و دختر بچه هه ميوفتن پايين اما بايونتا ميپره تو هواپيما.!
من هرچی ميرم جلوتر گيج تر ميشم ، پس لطفا بيشتر توضيح بده :دی
تو صفحه های قبلی پستی هست که داستان رو توضيح داده باشه؟ ميشه آدرس بدين؟ خيلی گيج شدم اصلا از هيچ چيزه بازی سر در نميارم ( حرفاشونم که نصفه نيمه متوجه ميشم بيشتر گيج ميشم! )

اون اسلحه یه موشک اندازه. زیاد کاربردی نداره.
برای بدست آوردنش مرحله Gates of paradise را کامل بگرد. یه سری دیوار‌ها خراب میشن. قطعات اون CD شکسته را که بدست بیاری آزاد میشه.

جیگر اون که تو میگی 500 هزاره. من منظورم دقیقا 5.000.000 بود:دی
من الان خودمو نفله کردم از بس این Bossها را کشتم تازه نزدیک 2 میلیون درآوردم. 1 میلیونش را هم دادم پای این بزرگوار:

بابا بی خیال!-مهدی میگم-من نزدیک 400000جمع کردم:biggrin1:- از کجا باید بخریم این صلاح خوشگلت رو:biggrin1:؟؟؟

-راستی یکسری اتا اشغال هم تو فرشگاه بود- من تمام ایتم ها و کمبو ها رو خریدم
-
یکسری اشغال هست که قیمتهاش 100،000تا و200هزارتا هست هر کدوم-اونا چی چین؟؟؟(گزینه دوم هست در منو اصلی فروشگاهش)
یکی هم گزینه اخر هست توی منو اصلی فروشگاه اقای کچل:biggrin1:اونا چی هستند؟؟؟
من از این دو مورد که گفتم هیچ کدوم رو نخریدم
کمک کن پسر

-یک چیزی هم معرفی کن بخریم این خط عمرمون بلند بشه(خط خون :biggrin1:HUD)شنیدم که همچین چیزی هستش!!!شما ندیدی:biggrin1:(جدی میگم از یکی از بکس شنیدم-منتها خودش نمیدونه کدومه):biggrin1:؟؟؟

ممنون دوست من . اما من الان که شما جواب دادی خيلی جلوتر رفتم ، لامصب بازيش خيلی خوش ساخته کلی بهم ساخته ، روزی 3-4 تا مرحله ميرم :دی
الان کلی رفتم جلو به جايی رسيدم که با اون غول بزرگه تو فرودگاه ميجنگيم ، بعد با لوکا ميخوايم بريم رو هواپيما ، لوکا و دختر بچه هه ميوفتن پايين اما بايونتا ميپره تو هواپيما.!
من هرچی ميرم جلوتر گيج تر ميشم ، پس لطفا بيشتر توضيح بده :دی
تو صفحه های قبلی پستی هست که داستان رو توضيح داده باشه؟ ميشه آدرس بدين؟ خيلی گيج شدم اصلا از هيچ چيزه بازی سر در نميارم ( حرفاشونم که نصفه نيمه متوجه ميشم بيشتر گيج ميشم! )

خو دیگه اخرشه- 6-7 تا مرحله مونده:biggrin1:(فکر کنم شما مرحله 9 یا 10 باشی):-"
-بهتره از اسپویلر استفاده کنی!

میگم جان خودم داستان بازی خیلی سنگینه!بهتره یک استاد مثل مهدی _Gene_تو ضیح بده!:biggrin1:
من خیلی طرز روایتم خوب نیست!گند میزنم تو همه چی:biggrin1:

با اون دختر کوچولو هم درست صحبت کُنا:biggrin1:little one:love:=Cereza=????

-

ببخشيد :دی
عاجزانه تقازا دارم يکی بياد مفصل همه چيرو اسپويل کنه :دی
بدجوری بازی و محيطش و شخصيتاش و داستانش بهم چسبيده نميدونم چرا!! خيلی از این مامان و دختر و مخصوصا باباشون خوشم مياد
راستی فکر ميکنم يکی از دلايلی هم که بازی خيلی قوی شده دوبله اون و صداهاش باشه که بدجوری عالی و با دقت درست شدن ، لامصب خيلی روم تاثير ميزاره :دی

خب به سلامتی تمام شد :دی
واقعا فوق العاده بود ، خيلی بهم حال داد ، يکی از بهترين شخصيت پردازی و داستان سرايی هارو داشت!!
رابطه ی عاشقانه بين لوکا و بايونتا که واقعا زيبا بود ( Little one هم که ديگه کاملشون ميکرد ) ، واقعا برای استوديو تازه کار سابقه ی درخشانی خواهد شد. ظاهرا سازنده ها به جنس مونث مخصوصا از نوع لختش علاقه خاصی داشتن ( شانس آورديم اینجا کمی دستشون محدوده اگر نه که تبديلش ميکردن به فيلم .... :دی )
ولی در کل بازم من هيچی از داستان بازی نفهميدم :دی ( نه که هيچی نفهميدم ، خيلی چيزا فهميدم ، اما ماهيت وجوديه هيچکدوم رو نفهميدم !! ) ممنون ميشم از دوستان زحمت بکشن منو راهنمايی کنن ( کامل! ) :دی
پايان بازی ديگه زيادی تخيلی کار شده بود که نشان از تخيل زياد سازنده ها داره! يعنی زياد از حد!! ، ولی Credit آخر بازی ميتونم بگم يکی از فوق العاده ترين Credit ها بود . جالب بود که ميشد وسطش کمی هم بازی کرد و فيلم رقص آخرشم که ديگه نگو ، بايونتا خانوم تو دل همه قند آب کرد :دی

خب به سلامتی تمام شد :دی
واقعا فوق العاده بود ، خيلی بهم حال داد ، يکی از بهترين شخصيت پردازی و داستان سرايی هارو داشت!!
رابطه ی عاشقانه بين لوکا و بايونتا که واقعا زيبا بود ( Little one هم که ديگه کاملشون ميکرد ) ، واقعا برای استوديو تازه کار سابقه ی درخشانی خواهد شد. ظاهرا سازنده ها به جنس مونث مخصوصا از نوع لختش علاقه خاصی داشتن ( شانس آورديم اینجا کمی دستشون محدوده اگر نه که تبديلش ميکردن به فيلم .... :دی )
ولی در کل بازم من هيچی از داستان بازی نفهميدم :دی ( نه که هيچی نفهميدم ، خيلی چيزا فهميدم ، اما ماهيت وجوديه هيچکدوم رو نفهميدم !! ) ممنون ميشم از دوستان زحمت بکشن منو راهنمايی کنن ( کامل! ) :دی
پايان بازی ديگه زيادی تخيلی کار شده بود که نشان از تخيل زياد سازنده ها داره! يعنی زياد از حد!! ، ولی Credit آخر بازی ميتونم بگم يکی از فوق العاده ترين Credit ها بود . جالب بود که ميشد وسطش کمی هم بازی کرد و فيلم رقص آخرشم که ديگه نگو ، بايونتا خانوم تو دل همه قند آب کرد :دی

شما یکاری کن- سوالهایی که برات بی جواب مونده رو کم کم بپرس-اونجوری شاید زودتر جواب گرفت
پ.ن:فقط خواهشا نگو بازی برات علامت سوال وده:دی

فرزندانم امروز می‌خواهم ضربه‌ای مهلک و سحر آمیز به شما بیاموزم که سال‌های سال بر روی آن کار کردم. باشد که در راه درست از آن استفاده کنید:biggrin1:

کشنده‌ترین کمبوی بازی + بدست آوردن پول زیاد

ـ روی درجه سختی Hard هر دشمنی، کوچک یا بزرگ فقط با زدن یک بار این کمبو، منفجر خواهد شد( به جز Bossها).

ـ مزیت دیگر این کمبو این است که پس از نابود کردن دشمن پول بسیار زیاد‌تری به شما می‌دهد.

ـ در مقابل دشمنان معمولی و ضعیف، قبل از اینکه کمبو به انتها برسد، دشمن از پا در میاید. برای دیدن قدرت واقعی این حرکت، باید روی دشمنان قوی و بزرگ اجرا کنید تا از نتیجه آن شگفت زده شوید.

مواد لازم:

Set A سلاح‌های خود را بدین صورت قرار دهید: Scarborough برای دست و Durga برای پا

Set B سلاح‌های خود را بدین صورت قرار دهید: Shuraba برای دست و Lt. Col. Kilgore برای پا

همچنین اگر Accessory‌های Bracelet of Time و Gaze of Despair بدست آورده‌اید، حتما آن‌ها را Equip کنید چون نتیجه بهتری میگیرید.

حالا شما باید این کمبو را اجرا کنید:

ابتدا با دکمه Lt سلاح‌های خود را در Set A قرار دهید و بعد بزنید:

Y, Y, Y, Y, B(tap), Left Trigger, B(tap

یعنی: ابتدا چهار بار Y و سپس خیلی سریع شروع به زدن B کنید در همین حال که به سرعت B میزنید، یک بار Lt بزنید تا سلاح‌ها عوض شود و همچنان به زدن B ادامه دهید تا یک انفجار عظیم شکل بگیرد.

( البته اگر دشمن ضعیف باشد در وسط کمبو خواهد مرد و آن انفجار عظیم را نخواهید دید).
پس از اتمام کمبو Lt را بزنید تا دوباره سلاح‌ها به Set A برگردند و بتوانید کمبوی دیگری بزنید. تنها چیزی که نیاز دارید مقداری تمرین است.

براحتی با این کمبو می‌توان مبارزه‌های سخت بازی را با مدال پلاتینیوم رد کرد. پول در بیاورید و در راه درست مصرف کنید:دی

Cheers

الهی من فدات بشم بابايی با این درسی که بهمون دادی :دی بووووووووووووووس :دی
حالا ميشه از داستان بازی هم يه چيزايی بگی؟ من بدجوری تو کف هستم !!
راستی اون Accessory
ها به چه دردی ميخورن؟ چجوری ازشون استفاده کنم؟ آخه حتی ياد نداده که چيکار بايد بکنی باهاشون!
--------------------------------------------
راستش اینقدر سوال دارم که نميدونم از کجا شروع کنم ، داستان و ماهيت شخصيت ها خيلی برام گنگ بود ، مهدی جان پستی نيست در صفحه های قبلی تاپيک که بيانگر موضوع اصلی داستان و معرفی شخصيت ها باشه؟

^ دارم داستانش را می‌نویسم. یه دو سه روز دیگه صبر کنید ردیفش میکنم و بعد میتونید از تمام ماجرا اطلاع پیدا کنید. :دی

و اما Accessory‌ها:
هر کدوم از این وسایل یه کاربرد خاص داره که جلوشون توضیح داده شده( وقتی میخوای بخری). بعد از خرید توی همون صفحه‌ای که اسلحه‌ها را عوض می‌کنید، سمت راستش برای Equip کردن اینهاست. در یک زمان بیشتر از 2 تا هم نمیتونی فعال کنی. بهترین Accessoryها همون‌هایی هستند که موقع خرید، جلوشون آیکون Hot گذاشته . یعنی این دو تا:
Moon of maha kaala: بهترین آیتم بازی.
چگونه کار میکنه:
درست در لحظه‌ای که ضربه دشمت میخواد بهت بخوره، Ls را به طرف دشمن فشار بده.اگه در زمان درست جهت را بگیری یهو یه سپر مشکی میاد جلوی ضربه دشمن و هر چقدر هم قوی باشه، ضربه دفع میشه.
اگه زمان بندیت خیلی دقیق باشه و دقیقا در لحظه‌ای که میخوای ضربه بخوری جهت را بزنی، نه تنها ضربه دفع میشه، Witch time هم فعال میشه و علاوه بر اون یه ضربه مهلک هم به دشمن میزنه. سه نوع ایومنت مختلف هم با این آیتم میتونی بگیری.

Selene's Light: این هم از آیتم‌های عالیه. فقط کافیه اینو Equip کنید و خودش بصورت خودکار عمل می‌کنه. هر بار که از طرف دشمن ضربه بخورید، Witch time خود بخود فعال میشه( زمان کند میشه). در عوض یه دونه از خط جادو کم می‌کنه.( پر کردن خط جادو کار سختی نیست. میتونید با فشار LB دشمن را Taunt کنی تا خط جادو پر بشه).
یکسری اشغال هست که قیمتهاش 100،000تا و200هزارتا هست هر کدوم-اونا چی چین؟؟؟(گزینه دوم هست در منو اصلی فروشگاهش)

این آت اشغال ها مهمترین آیتم‌های بازی هستند که بالا توضیح دادم:دی
اون گزینه یکی به آخر هم عطر هست:دی
هر اسلحه‌ای عطر مخصوص به خدش را داره که اگه با هم استفاده کنی قدرت سلاحت بیشتر میشه. زیاد چیز مهمی نیست این یکی!
یک چیزی هم معرفی کن بخریم این خط عمرمون بلند بشه(خط خون HUD)شنیدم که همچین چیزی هستش!!!شما ندیدی(جدی میگم از یکی از بکس شنیدم-منتها خودش نمیدونه کدومه)؟؟؟
برای بلند‌تر شدن خط خون هم باید از اون قلب‌های قرمز بدست بیاری. توی فروشگاه می‌تونی هر قلب را به قیمت 30,000 بخری. هر 4 تا که بخری میشه یه قلب کامل و بعد MAX خونت بیشتر میشه.
توی مراحل هم گاهی توی صندوقچه‌ها از این قلب ها پیدا میشه.
منبع اصلی بدست آوردن این قلب‌ها کامل کردن اون Alfheim‌هاست( توی امضام گذاشتم) :دی

منم بازی رو گرفتم عجب اکشن سریعی داره . :eek:
من فکر میکردم سریع ترین گیم پلی ماله نینجا گیدنه .. اما نظرم عوض شد.
آره خداييش خيلی بازيه باحاليه گيم پليش واقعا عاليه و کلی حال ميده.
من الان بعد از این Darksiders رو شروع کردم ، يه حس بدی بهم دست داده حس ميکنم بازيش زيادی کنده :دی
اینم از تاثيرات بايونتا خانومه جذاب هست ديگه :دی

^ دارم داستانش را می‌نویسم. یه دو سه روز دیگه صبر کنید ردیفش میکنم و بعد میتونید از تمام ماجرا اطلاع پیدا کنید. :دی

و اما Accessory‌ها:
هر کدوم از این وسایل یه کاربرد خاص داره که جلوشون توضیح داده شده( وقتی میخوای بخری). بعد از خرید توی همون صفحه‌ای که اسلحه‌ها را عوض می‌کنید، سمت راستش برای Equip کردن اینهاست. در یک زمان بیشتر از 2 تا هم نمیتونی فعال کنی. بهترین Accessoryها همون‌هایی هستند که موقع خرید، جلوشون آیکون Hot گذاشته . یعنی این دو تا:
Moon of maha kaala: بهترین آیتم بازی.
چگونه کار میکنه:
درست در لحظه‌ای که ضربه دشمت میخواد بهت بخوره، Ls را به طرف دشمن فشار بده.اگه در زمان درست جهت را بگیری یهو یه سپر مشکی میاد جلوی ضربه دشمن و هر چقدر هم قوی باشه، ضربه دفع میشه.
اگه زمان بندیت خیلی دقیق باشه و دقیقا در لحظه‌ای که میخوای ضربه بخوری جهت را بزنی، نه تنها ضربه دفع میشه، Witch time هم فعال میشه و علاوه بر اون یه ضربه مهلک هم به دشمن میزنه. سه نوع ایومنت مختلف هم با این آیتم میتونی بگیری.

Selene's Light: این هم از آیتم‌های عالیه. فقط کافیه اینو Equip کنید و خودش بصورت خودکار عمل می‌کنه. هر بار که از طرف دشمن ضربه بخورید، Witch time خود بخود فعال میشه( زمان کند میشه). در عوض یه دونه از خط جادو کم می‌کنه.( پر کردن خط جادو کار سختی نیست. میتونید با فشار LB دشمن را Taunt کنی تا خط جادو پر بشه).

این آت اشغال ها مهمترین آیتم‌های بازی هستند که بالا توضیح دادم:دی
اون گزینه یکی به آخر هم عطر هست:دی
هر اسلحه‌ای عطر مخصوص به خدش را داره که اگه با هم استفاده کنی قدرت سلاحت بیشتر میشه. زیاد چیز مهمی نیست این یکی!

برای بلند‌تر شدن خط خون هم باید از اون قلب‌های قرمز بدست بیاری. توی فروشگاه می‌تونی هر قلب را به قیمت 30,000 بخری. هر 4 تا که بخری میشه یه قلب کامل و بعد MAX خونت بیشتر میشه.
توی مراحل هم گاهی توی صندوقچه‌ها از این قلب ها پیدا میشه.
منبع اصلی بدست آوردن این قلب‌ها کامل کردن اون Alfheim‌هاست( توی امضام گذاشتم) :دی
ممنون بابایی(بابا بزرگ):biggrin1:
میگم من 200 هزارتا ریختم پای اونMoon of maha kaala
خیلی بدرد بخوره!-یک چیزی- من رسما تو لول هارد دارم گند میزنم پسر:biggrin1:
هر سری دارم Stone میگیرم:cheesygri(به خاطر استفاده زیاد از جادو و مواد مخدر:biggrin1:(همون ITEM ها):biggrin1:)این سلاح هایی که گفتی همشو داریم؟یا باید ازادشون کنیم؟؟؟
به خدا من هرچی دارم تو لول هارد در میارم -پای خون -خرجش میکنم:biggrin1:-نمیدونم -چرا اینقدر بی استعداد شدم:biggrin1:اگه روی easy بریم بیشتر میتونیم پول در بیاریم؟یا روی very easy؟:confused:

-این داستانش هم هر سری بازی میکنی -بیشتر حال میده!ولی خدایش easy خیلی اسون بودا:biggrin1:رو 5-6 ساعت تموم شد- نرمالی 8 ساعت کشید -هاردش بعید میدونم با این اوضاع خراب من کمتر از 11 یا 12 ساعت طول بکشه
الان 17-18 ساعتی تایم دارما:biggrin1:برای تو چقدر شده مهدی؟؟؟

^ دارم داستانش را می‌نویسم. یه دو سه روز دیگه صبر کنید ردیفش میکنم و بعد میتونید از تمام ماجرا اطلاع پیدا کنید. :biggrin1:
مهدی پریمیوم نیست که انشا... -مجبورمون نکن بخاطر یک داستان بریم پول بریزیم(هر چند بیشترش رو فهمیدیم- یکسری مجهولات هست که....:دی)

حتما آن‌ها را Equip کنید
ها ای که الا گفتی یعنی چه؟؟؟

آخرین ویرایش:
بچه ها من دارم ديوانه ميشم ، هيچکدوم از این Alfheim هارو نميتونم بگيرم!! نميدونم مشکل از چيه مثلا :
Chapter I
بعد از نبرد شماره 2 به مکانی بروید که کلید طلایی را از آنجا برداشته بودید.
نوع مبارزه: Use Witch Time
جایزه: قلب
من بعد از اینکه مبارزه شماره 2 تمام شد ، برگشتم به اون گودالی که از توش کليد طلايی بزرگ رو پيدا کرده بودم ( از تو صندوق ) ، اما هرکاری ميکنم نميتونم Witch time بزنم که! آخه چجوری بدون دشمنی که بهم حمله کنه Witch time رو فعال کنم؟
اگرم منظورتون با استفاده از اون دوتا مجسمه هاست که اینکارم کردم اما نشد!! نميدونم چرا، شايد قبلا گرفتم آره؟ از کجا ميشه فهميد؟
Chapter II
بعد از نبرد شماره 4 به جایی بروید که قطار از آن بیرون آمد تا پورتال را پیدا کنید.
نوع مبارزه: Limited Kicks And Punches
جایزه: جواهر مخصوص جادو
من بعد از اینکه نبرد شماره 4 تمام شد ، رفتم به همونجايی که اون قطار با سرعت آمد بيرون. که يک قطاری بود که چپه شده بود و ساختمونارو خراب کرده بود ، و هيچ کاری نميشد کرد، منظور از پورتال چيه؟ من اونجا هيچی نديدم، اینقدر گشتمو بالا پايين کردمو به هرچيزی ضربه زدم که ديگه خسته شدم!
Chapter II
بعد از نبرد 4 جایی که قطار تصادف کرد و آتش گرفت را نگاه کنید. سمت چپ یک پل کوچک در طبقه دوم می‌بینید. با پرش بلند خود را به روی پل برسانید.
نوع مبارزه: Defeat all Enemies
جایزه: قلب
من اینجارو نگاه کردم ، يک راهرو کوچيک هست که ميره به سمت اون حياط بزرگ، درست وسط این راهرو يک بين 2 رديف ساختمون ها يک پل کوچيک هست که من با پرش رفتم اون بالا ، اما دشمنی نبود که شکستش بدم!!!
Chapter II
بعد از نبرد شماره 7 تمامی راهی که آمده‌اید را باز گردید و به نقطه شروع این چپتر بروید.
نوع مبارزه: Use Torture Attacks
جایزه: جواهر مخصوص جادو
ای بابا من نميفهمم ، بعد از نبرد شماره 7 که مرحله تمام ميشه!!! اون اژدهائه مارو ميبره رو هوا و ....
-----------------------------------------------
وای بچه ها برين Durga alt رو بخرين ، بعد بزارين رو دست و پاش ، لامصب چی هم ميشه ، خدا ميشه ، خيلی توپه . دستاش برقی پاهاش آتيشی ، اووووف :دی

آخرین ویرایش:
چقدر سوال! :دی
این سلاح هایی که گفتی همشو داریم؟یا باید ازادشون کنیم؟؟؟
فقط سه تا سلاح توی اون مغازه باز میشه. سه تا سلاح مخفی دیگه میمونه.
2تاش قیمت یک میلیونی و یکش هم 5 میلیون. هر وقت اینقدر پول جمع کردی خبر کن تا بگم چطوری آزادشون کنی:دی
اگه روی easy بریم بیشتر میتونیم پول در بیاریم؟یا روی very easy؟
روی هارد:دی اون کمبویی که بالاتر گفتم را یاد بگیری توی هر مرحله بین 100 تا 200 هزار کاسبی:دی
الان 17-18 ساعتی تایم دارمابرای تو چقدر شده مهدی؟؟؟
من دفعه اول روی نرمال 29 ساعت طول کشید چون هر مرحله را 5 بار میرفتم:دی
ها ای که الا گفتی یعنی چه؟؟؟
Accessoryهایی که میخری، در اختیار تو هستند ولی تا Equip نکنی نمی‌تونی ازشون استفاده کنی.
توی همون صفحه‌ای که سلاح‌ها را عوض میکنی، سمت راستش برای Equip کردن Accessoryـهکدی
-------
McAfeex

اول دقت که کن چون بازی را یه بار تموم کردی الان برای شکار Alfheimها باید روی همون دیفیکالتی که قبلا میرفتی، بری. مثلا اگه روی نرمال میرفتی الان هم باید روی نرمال بری وگرنه Alfheimها ظاهر نمیشن. فکر کنم مشکلت از همینجا باشه. حالا یه توضیح هم میدم
من بعد از اینکه مبارزه شماره 2 تمام شد ، برگشتم به اون گودالی که از توش کليد طلايی بزرگ رو پيدا کرده بودم ( از تو صندوق ) ، اما هرکاری ميکنم نميتونم Witch time بزنم که! آخه چجوری بدون دشمنی که بهم حمله کنه Witch time رو فعال کنم؟
اگرم منظورتون با استفاده از اون دوتا مجسمه هاست که اینکارم کردم اما نشد!! نميدونم چرا، شايد قبلا گرفتم آره؟ از کجا ميشه فهميد؟
بعد از نبرد2، با استفاده از مجسمه‌ها Witch time را فعال کن. از روی اب رد شو. اون صفحه بزرگ را با شمشیر بزن ولی روی اون گردالی(:دی) که مثل آسانسور عمل میکنه نرو. حالا برگرد به اون چاله.

من بعد از اینکه نبرد شماره 4 تمام شد ، رفتم به همونجايی که اون قطار با سرعت آمد بيرون. که يک قطاری بود که چپه شده بود و ساختمونارو خراب کرده بود ، و هيچ کاری نميشد کرد، منظور از پورتال چيه؟ من اونجا هيچی نديدم، اینقدر گشتمو بالا پايين کردمو به هرچيزی ضربه زدم که ديگه خسته شدم!
پورتال به همین ورودی Alfheim میگن.
اینجا دقیقا 2 تا Alfheim با فاصله چند متر از هم قرار داره. دقت کن:
یکیش اونجایی که قطار ازش اومد. یعنی بعد از جاخالی دادن از اون قطاری که به سمتت میاد، مبارزه را تموم کن و برگرد به ته کوچه. اون دروازه آهنی شکسته شده و پورتال دقیقا جلوته.
یکی دیگه هم اونجاییه که قطار خورده به ساختمون و آتیش گرفته. سمت چپ و بالا را نگاه کن، یه پل پیداست. باید بپری روی اون پل. پورتال دقیقاروی پله:دی
ای بابا من نميفهمم ، بعد از نبرد شماره 7 که مرحله تمام ميشه!!! اون اژدهائه مارو ميبره رو هوا و ....
دقیقا قبل از اینکه وارد اون اتاق اژدها بشی تمام راه را برگرد تا به نقطه شروع برسی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or