Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه وال داشتم . من بازیرو ریجن 2 داشتم . سرورهاش فوق العاده بود . خیلی شلوغ و جذاب بود . میخواستم بدونم اگه ریجن 3 بگیرم مشکل خاصی نداره ؟ یه سوال دیگه بازیه ریجن 3 فقط با بازیکنهایی که ریجن بازیشون 3 هست میشه آنلاین زد ؟

یه وال داشتم . من بازیرو ریجن 2 داشتم . سرورهاش فوق العاده بود . خیلی شلوغ و جذاب بود . میخواستم بدونم اگه ریجن 3 بگیرم مشکل خاصی نداره ؟ یه سوال دیگه بازیه ریجن 3 فقط با بازیکنهایی که ریجن بازیشون 3 هست میشه آنلاین زد ؟

دوست عزیز من ریجن 1 داشتم خیلی خلوت بود ولی شنیدم بهترین و شلوغترین و جذابترین ریجن همین 2هست.

• Like
Reactions: War Has Change
دوست عزیز من ریجن 1 داشتم خیلی خلوت بود ولی شنیدم بهترین و شلوغترین و جذابترین ریجن همین 2هست.
فکرنمیکنم ربطی به ریجن داشته باشه . چون دوستم که ریجن 2 داشت با من که 1 بودم میتونستیم جوین هم بشیم . اگر اونجوری باشه جوین هم نمیشه . اونجوری باشه اونوقت یکی ریجن 4 داره بعضی وقت ها که هیچ کس نیست اصلا نباید بازی کنه:d چون ریجن 4 محدوده ی کمی رو دربر میگیره.

من Region 2 دارم الان بعد از 2 ماه که پلاتش کردم نشستم پاش سرورهاش خیلی عالی شده با اینکه شلوغه ولی اصلا نه قطعی داشتم نه لگ . Black Ops گرفتم خورد تو ذوقم.
منم چند بار با دوستم که Region 3 داره بازی کردم فکر نکنم فرقی داشته باشه.

نه دوستان ربطی به ریجن نداره که ریجن 2 سرورش شلوغ تره و ریجن 1 خلوت تره این ها نیست من کلا میگم ریجنتون 3 هم باشه بالاخره کلی بازیکن هست که شما به اونها join میشید که اون بازیکن ها ممکنه از امریکا که ریجن 1 هستن باشند یا از استرالیا که ریجن 4 هست باشند یا از مکزیک یا هر جای دیگه
هر ریجنی هم میتونه به دیگری وصل بشه من خودم با دوستم که ریجن 3 داره با همدیگه میریم بازی میکنیم و همیشه هم بازی های شلوغ پیدا میکنیم

اگر کسی هست بیاد کمک کنه با همدیگه 2 تایی بریم این تروفی demolish man رو بگیریم که بازی من هم پلات بشه حالش رو ببرم

تروفی Demo Man کلا نیم روز کامل وقت منو گرفت. Nelson Bay یا White Pass بود یادم نیست اسم Map بزار روی Conquest و Join شو اونجا من با کلاس Scout می رفتم از C4 استفاده می کردم و Motion Sensor و می کشوندم افرادو تو ساختمون و با خودم ساختمون رو سرشون خراب می کردم. همه ساختمون ها هم که خراب می شد Exit می کردم یه session دیگه پیدا می کردم. کار اعصاب خورد کنی بود ولی انجام شد. حسابی هم گند زد تو State من ولی خوب پلات شد.

به نظر من بهترین کار برای گرفتنش این هست که کلاست رو اولی که assauslt هست انتخاب کنی بعدش یکی از کیت ها رو هم بزاری upgrade بعدش c4 هم انتخاب بکنی همینجوری میتونی توی یه ساختمون 6 تا بزاری و بعد منفجر کنی اینجوری قدرت انفجار هم میره بالا من هم براش یه 3 ساعت وقت گذاشتم ولی شانس ما یه دونه گرفتم کلی هم state من اومد پایین بدجور اصعبام خورد شد

به نظر من بهترین کار برای گرفتنش این هست که کلاست رو اولی که assauslt هست انتخاب کنی بعدش یکی از کیت ها رو هم بزاری upgrade بعدش c4 هم انتخاب بکنی همینجوری میتونی توی یه ساختمون 6 تا بزاری و بعد منفجر کنی اینجوری قدرت انفجار هم میره بالا من هم براش یه 3 ساعت وقت گذاشتم ولی شانس ما یه دونه گرفتم کلی هم state من اومد پایین بدجور اصعبام خورد شد

کلاس Scout برای این انتخاب می کردم:
  1. Motion Sensor داشت.
  2. وقتی می دیدن Sniper هستی بیشتر مواقع شاخ می شدند برای Knife کردن Rush می کردند تو خونه.
قدرت انفجار مشکل داره چون ممکنه بقیه را به کشتن بده.

برای این تروفی بهتره با یکی قرار بزارید خیال خودتون رو راحت کنید!
من که صادق خدا خیرش بده میدونه چقدر دنبال تروفی هستم آخر فداکاری کرد و اومد کمکم کرد برای پلات کردنش :d

حالا بیاید به من کمک کنید یه روز جمعیتی بریم من این تروفی رو بگیرم بازی پلات بشه کمک کنید ممنون میشم:x:-s
امیر جان که چند نفر رو پیدا کنی که پایه گرفتن تروفی باشن میشه کمتر از نیم ساعت این تروفی رو گرفت، کاری که من و دوستام کردیم و راحت بازی رو پلات کردیم>:d<

امیر جان که چند نفر رو پیدا کنی که پایه گرفتن تروفی باشن میشه کمتر از نیم ساعت این تروفی رو گرفت، کاری که من و دوستام کردیم و راحت بازی رو پلات کردیم>:d<
خوب شما بیاید کمک دیگه من که کس دیگه ای ندارم فقط یه دوست دارم که بیشتر اوقات با من بازی میکنه بیاید کمک دیگه حامد تو یکی من روت حساب باز کردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or