Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان همونطور که توی پست جامعی که داشتم بالا هست میتونید بخونید اونجا گفتم که برای دانلود این اپدیت پر حجم که 1 گیگ و 759 مگ هست سعی کنید از مودم وایرلس یا خود وایلرس یا هرچیزی که وایرلس داره کار نکنید یعنی وایرلس رو خاموش کنید و با سیم LAN دانلود کنید چون اگر بخواید با وایرلس دانلود کنید یه وقت با PC دارید وب گردی میکنید کافی هست تا سرعت بیاد پایی بعد دیگه هرچی دانولد کرده بودید میپره و باید از اول دانلود کنید سعی کنید با LAN دانلود کنید که مشکلی پیش نیاد
من از psprox... استفاده كردم
بعد راحت دانلود كردم اما موقع انتقال به ps3 از pc دهنم اسفالت شد چون وايرلس بود 50دقيقه طول كشيد فرستادن اين 1.7 گيگ

با سلام
من این اپدیت بازی رو با psprox دانلود کردم اما روی 99% قطع شد و دانلود ادامه پیدا نکرد . حالا من می تونم این فایل رو که دانلود کردم رو به ps3 منتقل کنم؟؟؟ اگر میشه دقیقا توضیح بدید که چه طور این فایل رو به ps3 منتقل کنم. در ضمن تنظیمات بخش کانکتینگ ps3 رو هم برای اماده سازی انتقال داده ها دقیقا توضیح بدید. لطفا لینک های صفحه های قبل رو هم به من نشون ندید چون همه رو خوندم ولی نتونستم مشکلم رو حل کنم.

دوستان من اون زمانی که این بازی رو میکردم اپدیت نداشت الان در مجموع چقدر اپدیت اومده براش؟؟؟
البته فقط میدونم اون اخری حجمش 1759 هستش
در ضمن اپدیتش 1 پارت هستش یا بیشتره؟؟
کسی از دوستان از psn وی ای پی کد رو گرفته تا با هم شیر کنیم؟؟؟(منم بازی psn میدم)

دوستان من اون زمانی که این بازی رو میکردم اپدیت نداشت الان در مجموع چقدر اپدیت اومده براش؟؟؟
البته فقط میدونم اون اخری حجمش 1759 هستش
در ضمن اپدیتش 1 پارت هستش یا بیشتره؟؟
کسی از دوستان از psn وی ای پی کد رو گرفته تا با هم شیر کنیم؟؟؟(منم بازی psn میدم)
اگر بازیت ریجن 2 هست میتونم برات vip code جور کنم فقط بهم توی پروفایلم بگو چه بازی هایی داری:d
توی ps3 اره یک پارت هست اصلا نمیشه کنسل کرد و اینا ولی میتونی از طریق pc هم اپدیت کنی

سلام
دوستان امروز مثل اینکه مشکلی تو سرور های بتل هست(شایدم مشکل از طرف ایران باشه دقیق نمیدونم)
اما با 3 تا از بکس psn که چک کردیم نمی رفت تو بازی و اصلا unable to log in میداد
دوستانی که بیشتر در جریان هستند لطفا یه خبری بدن از نگرانی درآییم :d

سلام
دوستان امروز مثل اینکه مشکلی تو سرور های بتل هست(شایدم مشکل از طرف ایران باشه دقیق نمیدونم)
اما با 3 تا از بکس psn که چک کردیم نمی رفت تو بازی و اصلا unable to log in میداد
دوستانی که بیشتر در جریان هستند لطفا یه خبری بدن از نگرانی درآییم :d

100% از طرف ایرانه چون فیفا هم چک کردم مشکل داشت
احتمالا به خاطر اربعینه فردا درست میشه

منم حدود یک هفته هست همین مشکلو دارم و هر روز بدتر میشه بطوریکه از 2 روز پیش تا حالا هیچ بازی نتونستم حتی به سرور ها کانکت بشم. جریان هم جریان این اینترنت پاک و زهر ماری هاست.

منم حدود یک هفته هست همین مشکلو دارم و هر روز بدتر میشه بطوریکه از 2 روز پیش تا حالا هیچ بازی نتونستم حتی به سرور ها کانکت بشم. جریان هم جریان این اینترنت پاک و زهر ماری هاست.

نزدیک به 4 روز شاید هم بیشتر میشه که وقتی من از ساعت 8 شب به بعد انلاین میشم هرچی که به ساعت 1 نزدیک میشیم این سرور های EA قاطی میکنه بعضی وقت ها که کلی طول میکشه تا به سرور کانکت بشه بعد هم وقتی میرفتم توی MY STATE میدیدم که رنکمون 1 هست میرفتیم توی بازی میدیدم ای وای رنکمون 1 هست حتی خارجی ها هم رنکشون 1 بود که بعد از گذشت نیم ساعت بعضی وقت ها هم 1 ساعت رنک بعضی هامون برمیگشت ولی امروز من صبح تونستم وصل شم کیفیت سرورها خوب بود ولی شب ها وحشتناک داغون میشه
به نظرم تا 3 روز اینده درست میشه

سرور ها یه مدت کوتاهی خراب بود که درست شد همه مشکل داشتند ربطی به ایران نداره:d
On Tuesday the 25th of January we are going to do a bit of maintenance work on the Xbox 360, Playstation 3 during these hours:

2:00 am PDT - 5:00 am PDT
5:00 am EST - 8:00 am EST
10:00 GMT - 13:00 GMT
11:00 CET - 14:00 CET

سلام:d
Opeation Dogs of Nam
قراره یک مسابقه برگزار بشه که جایزه هاش Logitech F540 Wireless HeadPhones یا سفر به Dice در Swedenهست
Over the next three weeks we are inviting you to take part in our online multiplayer tournament featuring Battlefield Bad Company 2: Vietnam on PlayStation®3 and Xbox 360®

We have some great prizes up for grabs, and to be in with a chance of winning them, all you have to do is register to play using the form below and get our Dog Tags!

Taking part we have our very own community manager @EA_ActionMan, representing Xbox UK we have @AceyBongos and representing SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) we have @MusterBuster & @Yaster
The more dog tags you get, the better chance of winning the top prize - a trip to Sweden to meet the developers of the Battlefield franchise; DICE. Everyone who takes part will be entered into a prize draw to win either a pair of SteelSeries Spectrum 5XB HeadPhones for Xbox 360® or a pair of Logitech F540 Wireless HeadPhones for PlayStation®3. If you are lucky enough to get close to us during the online play session you will also get a set of real dog tags.
ثبت نام
I love the smell of n00bs in the morning - places are limited so register below for your chance to take part

EA ActionMan
خودم شرکت کردم:d فقط برای uk و ireland هست

زامبی جان ما هم شرکت نمودیم:d6 فوریه زدیم.یعنی تو همون ساعت مشخص باید شرکت کنیم.برنده شدن به چه صورت هست؟.یعنی احتمال داره با وجود این همه آدم خوار:dبرنده بشیم؟یه جوری باید کار رو بپیچونیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or