poyan_360
کاربر سایت
سلامیکی از دوستام Battlefield : Bad Company 2 ریجن 3 داره می خواستم ببینم vip کد از ریجن 1 می تونه بخره ؟
ممنون
دوستان میشه جواب این دوستمون رو بدین؟؟
چون من هم همین مشکل رو دارم.
میخواستم ببینم میشه یا نه؟؟
ممنون

سلامیکی از دوستام Battlefield : Bad Company 2 ریجن 3 داره می خواستم ببینم vip کد از ریجن 1 می تونه بخره ؟
ممنون

سلام
دوستان میشه جواب این دوستمون رو بدین؟؟
چون من هم همین مشکل رو دارم.
میخواستم ببینم میشه یا نه؟؟
ممنون![]()
یه وال داشتم . من بازیرو ریجن 2 داشتم . سرورهاش فوق العاده بود . خیلی شلوغ و جذاب بود . میخواستم بدونم اگه ریجن 3 بگیرم مشکل خاصی نداره ؟ یه سوال دیگه بازیه ریجن 3 فقط با بازیکنهایی که ریجن بازیشون 3 هست میشه آنلاین زد ؟
فکرنمیکنم ربطی به ریجن داشته باشه . چون دوستم که ریجن 2 داشت با من که 1 بودم میتونستیم جوین هم بشیم . اگر اونجوری باشه جوین هم نمیشه . اونجوری باشه اونوقت یکی ریجن 4 داره بعضی وقت ها که هیچ کس نیست اصلا نباید بازی کنه:d چون ریجن 4 محدوده ی کمی رو دربر میگیره.دوست عزیز من ریجن 1 داشتم خیلی خلوت بود ولی شنیدم بهترین و شلوغترین و جذابترین ریجن همین 2هست.
به نظر من بهترین کار برای گرفتنش این هست که کلاست رو اولی که assauslt هست انتخاب کنی بعدش یکی از کیت ها رو هم بزاری upgrade بعدش c4 هم انتخاب بکنی همینجوری میتونی توی یه ساختمون 6 تا بزاری و بعد منفجر کنی اینجوری قدرت انفجار هم میره بالا من هم براش یه 3 ساعت وقت گذاشتم ولی شانس ما یه دونه گرفتم کلی هم state من اومد پایین بدجور اصعبام خورد شد
K/D من رو به فنا دادی رفت:dبرای این تروفی بهتره با یکی قرار بزارید خیال خودتون رو راحت کنید!
من که صادق خدا خیرش بده میدونه چقدر دنبال تروفی هستم آخر فداکاری کرد و اومد کمکم کرد برای پلات کردنش :d
امیر جان که چند نفر رو پیدا کنی که پایه گرفتن تروفی باشن میشه کمتر از نیم ساعت این تروفی رو گرفت، کاری که من و دوستام کردیم و راحت بازی رو پلات کردیم>:d<حالا بیاید به من کمک کنید یه روز جمعیتی بریم من این تروفی رو بگیرم بازی پلات بشه کمک کنید ممنون میشم![]()
خوب شما بیاید کمک دیگه من که کس دیگه ای ندارم فقط یه دوست دارم که بیشتر اوقات با من بازی میکنه بیاید کمک دیگه حامد تو یکی من روت حساب باز کردم:dامیر جان که چند نفر رو پیدا کنی که پایه گرفتن تروفی باشن میشه کمتر از نیم ساعت این تروفی رو گرفت، کاری که من و دوستام کردیم و راحت بازی رو پلات کردیم>:d<