Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا من با خودم هم صحبتم تو این تاپیک:d

حجم اپدیت اولیه ی این بازی کسی میدونه چقدره؟
یه limited edition هست میخوام بگیرم طرف گفته اپدیتش اولیه ش 1600 مگ هستش یه کم دو دلم کرد. گفتم شاید اپدیت نسخه ی ساده ش اینقدر حجیم نباشه.

کلا من با خودم هم صحبتم تو این تاپیک:d

حجم اپدیت اولیه ی این بازی کسی میدونه چقدره؟
یه limited edition هست میخوام بگیرم طرف گفته اپدیتش اولیه ش 1600 مگ هستش یه کم دو دلم کرد. گفتم شاید اپدیت نسخه ی ساده ش اینقدر حجیم نباشه.
اپدیت اولی که حجمش همین حدودا هست که قابلیت resume هم نداره .

نقشه های جدید که با کد VIP باز میشن به درد بخور هستن کد وارد کنم؟:-/ باید دانلود بشن این نقشه ها دیگه اره؟
اون کدی که پشت دفترچه به اسم registration هستش برای چیه؟

نقشه های جدید که با کد VIP باز میشن به درد بخور هستن کد وارد کنم؟:-/ باید دانلود بشن این نقشه ها دیگه اره؟
اصلا شک نکن بدون اون مپ ها بازی لذتی نداره. (نظر شخصی)

آره خیلی مپ های توپی هستن.
همون آپدیت رو بکنی با هاش اونا هم دانلود میشه (یه سریش) ولی باید VIP رو بزنی Unlock بشه.
اون برای Full technical support و خبرهای ایمیلی.... این جور چیزاست.

بچه ها پس کجایین؟ جون من بیاین بازی! من از روز اول تابستون تا حالا نتونستم از این بازی جدا بشم ! از وقتی هم که ویتنام رو گرفتم دیگه توی BF معمولی نرفتم!:d
هروقت هم که خواستیم Stats مون رو ببینیم امتیاز و رنک رو زده 0 !
راستی بچه ها همین چند دقیقه پیش(حدودا 2 و نیم شب)داشتم بازی میکردم که آخرای لول 15 بودم گفتم بذار یه دست دیگه بزنیم که 16 بشیم و M60 ام هم 3 ستاره بشه بعدش میخوابم وسط بازی بودم و داشتم همینطوری آمریکایی ها رو میکشتم(ویتنامی بودم :d)بعدش یه هو 3 تا پین پشت سر هم بهم داد یکیش 5 هزار تا امتیاز بعدیش 10 هزار تا و بعدیش 5 هزار تا بعدش هم بلافاصله Levelup شدم :)) مرحله که تموم شد دیدم XP ام تنها چند سانتیمتر با لول 17 فاصله داره:d
کلا من توی ویتنام خیلی بیشتر از بتلفیلد معمولی امتیاز میگیرم:dشما هم حتما امنحان کنید و از بچه هایی که بازی میکنن خواهش میکنم من رو هم اد کنن همیشه هم هستم:
ARMAN47

یعنی هیچکس نمیاد Battlefield ??? کسی Vietnam نبود؟ من 24 ساعته هستم دیگه تابستونه الان بازی نکنید بعدا پشیمون میشیدها !!!
خیلی از دوستای من هر روز Battlefield بازی میکنن ولی ویتنام نه . اکثرا از مپ های ویتنام خوششون نمیاد ولی همیشه تو هاردکور (معمولی) هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or