Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نداشت

راستی ریجن بازی من 3 هستش
شما تو منوی اصلی بازی قسمت STORE برو و منتظر بمون تا صفحه لود بشه بعد از اون قسمت VIP CODE رو که فکر کنم طرفای 9 دلار باشه رو خرید کن. چون رجین بازیت 3 هست با اکانت امریکا هماهنگ هست و اگر از اکانت امریکا خرید کنی کد برات عمل میکنه.

شما تو منوی اصلی بازی قسمت STORE برو و منتظر بمون تا صفحه لود بشه بعد از اون قسمت VIP CODE رو که فکر کنم طرفای 9 دلار باشه رو خرید کن. چون رجین بازیت 3 هست با اکانت امریکا هماهنگ هست و اگر از اکانت امریکا خرید کنی کد برات عمل میکنه.

با تشکر دوست عزیز رفتم اون قسمت
8 تا مپ میاد فقط که برای کانفیرم کردن هر کدام انتهاش نوشته VIP
و بروی هرکدام که میزنید میگه vip کدتون را وارد کنید
قبلا که ایکس باکس داشتم این مشکل را نداشتم
راستی من باید برای گرفتن کد ریجن 3 از سنگاپور ea.store.sg اقدام کنم (چون بازیم ماله اونجاست)که این سایتش هم ارور میده وداغونه :((
تو Ebay هم برای فروش گذاشته فقط میترسم چون مثل اینکه بعد از خرید میخواهد ارسال کند !!!

ببخشید اگه جای این پست اینجا نیست
این کد انلاینی که توی بازی اک هست این به چه درد میخوره؟
من قبلا اک این بازی رو خریده بودم دیده بودم یه کدهایی داره اتفاقا انلاین هم بازی میکردم ولی استفاده ای ازش نکردم اشتباه کردم یعنی؟ :d
فیفا 10 هم داشتم که انلاین بازی میکردم و یه کدهایی به چشمم خورده بود تو دفترچش ولی خب میگم که استفاده نکردم

با تشکر دوست عزیز رفتم اون قسمت
8 تا مپ میاد فقط که برای کانفیرم کردن هر کدام انتهاش نوشته VIP
و بروی هرکدام که میزنید میگه vip کدتون را وارد کنید
قبلا که ایکس باکس داشتم این مشکل را نداشتم
راستی من باید برای گرفتن کد ریجن 3 از سنگاپور ea.store.sg اقدام کنم (چون بازیم ماله اونجاست)که این سایتش هم ارور میده وداغونه :((
تو Ebay هم برای فروش گذاشته فقط میترسم چون مثل اینکه بعد از خرید میخواهد ارسال کند !!!
ببین عزیز شما باید اون کدی که بهمراه بازی در قاب بازی هست رو در اون قسمت مورد نظر وارد کنی و اگر ارور داد یعنی اون کد استفاده شده و دیگه نمی تونید استفاده کنید پس باید یک کد جدید خریداری کنید . حالا برای خرید شما با توجه به اینکه بازیتون رجین 3 هست تنها کاری که نیاز دارید اینه که یک اکانت امریکا us بسازید ویک psn card برای اکانت امریکا خریداری کرده و سپس به اون اکانت رفته و کد VIP رو خریداری کنید و با خریداری این کد دیگه نیازی نیست روی هر کدوم از اون مپ ها کلیک کنید تا کد رو وارد کنید پون همه با خرید کد VIP باز میشه و قابل استفاده است . بازی من هم رجین 3 هست و از اکانت امریکا کد VIPرو خریدم.

ببخشید اگه جای این پست اینجا نیست
این کد انلاینی که توی بازی اک هست این به چه درد میخوره؟
من قبلا اک این بازی رو خریده بودم دیده بودم یه کدهایی داره اتفاقا انلاین هم بازی میکردم ولی استفاده ای ازش نکردم اشتباه کردم یعنی؟ :d
فیفا 10 هم داشتم که انلاین بازی میکردم و یه کدهایی به چشمم خورده بود تو دفترچش ولی خب میگم که استفاده نکردم

اقا این سوال خیلی فوریه هاا من باید زودتر جواب مردم رو بدم بنده های خدا معطل نمونن...

اقا این سوال خیلی فوریه هاا من باید زودتر جواب مردم رو بدم بنده های خدا معطل نمونن...
این کد در واقع vip کد هست که EA برای کمتر رد وبدل شدن بازی بین افراد اونها رو در بسته های بازی قرار داده و یک بار قابلیت استفاده دارند . اما مورد استفاده از این کد ها این هست که اگر این کد رو در داخل بازی ازش استفاده کند یک سری مپ های جدید به مپ های بخش انلاین شما اضافه میشه که بدون کد قابل دسترس نیستند . پس اگر تا الان کد مورد نظر رو استفاده نکردید و مطمئنید که کسی هم این کد رو استفاده نکرده میتونید برای بخش انلاین بازی ازش استفاده کنید.

سلام بچه ها.من هم امروز Vietnam رو دانلود کردم باید بگم فوق العادست! همه ی تفنگهاش و همه چی بازه ! فقط کافیه Medic بشین و M60 رو بگیرین تا روزی 5 لول برین بالا ! خیلی راحت.بسیار زیباست.
دوستان خواهشا اد کنید من رو من هم پایه ام.

PSN ID:
ARMAN47

بچه ها شرمنده دیگه این پست رو مطمئنم که جاش اینجا نیست ولی دیگه چه کنم پدر احتیاج بسوزه ! :d

اگه کسی قصد فروش battlefield bad company 2 رو داشت من خریدارم. مثل خودتون می خوام انلاین بزنم مثل سابق;)
باورتون نمیشه کنسول خریدم برای همین بازی حالا بازی رو گیر نمیارم بازی دیگه ای هم ندارم !
به هر فروشگاهی هم زنگ میزنم میگه اورجینال نداریم.
خلاصه کسی به هر شکلی اگه میتونه این مشکل مارو حل کنه ممنونش میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or