Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین شما منظورت این هست که اینترنت وصل هست و کنسول مورد نظر هم توی بازی بدکمپانی 2 گذاشتی و ازت اپدیت خواسته خوب میتونی yes رو بزنی و دانلود کنی و میتونی no رو بزنی و دانلود نکنی اگرno رو بزنی و دانلود نکنی فقط میتونی single بازی کنی یعنی حق مولتی پلیر بازی کردن نداری چون اپدیت رو دانلود نکردی
در اخر اگر میخوای مولتی بزنی باید اپدیت کنی اگر میخوای حالت مرحله ای تک نفرش رو بری لازم ینست اپدیت کنی >:d<
ممنون متوجه شدم .
ولي در X360 شما مي تونيد آپديت رو رد كنيد و برويد مولتي بازي كنيد كه متاسفانه در نسخه PS3 انگار نمي شه !
فقط 2 سوال ديگه :
1. آپديت كلي براي كسي كه مي خواد اولين بار تو PS3 مولتي بزنه چه قدره ؟
2.نسخه ويتنام بازي چند $ هست و چه قدر حجم داره ؟
باز هم ممنون

ممنون متوجه شدم .
ولي در X360 شما مي تونيد آپديت رو رد كنيد و برويد مولتي بازي كنيد كه متاسفانه در نسخه PS3 انگار نمي شه !
فقط 2 سوال ديگه :
باز هم ممنون
آخه چطور ممکنه که شما آپدیتو رد کنی و آنلاین بازی کنی؟توی آپدیت یه سری مپ جدید داره که به بازی اضافه شده,.وقتی یکی از مپ قدیمیا تموم میشه میخواد بره مپ جدیدا قراره چیکار کنه؟شمارو تلپورت کنه به یکی از قدیمیا؟

آخه چطور ممکنه که شما آپدیتو رد کنی و آنلاین بازی کنی؟توی آپدیت یه سری مپ جدید داره که به بازی اضافه شده,.وقتی یکی از مپ قدیمیا تموم میشه میخواد بره مپ جدیدا قراره چیکار کنه؟شمارو تلپورت کنه به یکی از قدیمیا؟
دوست عزيز دروغ كه نمي گم .
كساني كه آپديت كردن با هم و كساني كه آپديت نكردن با هم بازي مي كردن .
مثلا من با دوستم كه آپديت كرده بود نمي تونستم بازي كنم .

دوستان كسي مطلع نبود ؟؟؟

فکر کنم باید مجموع اپدیت ها رو داشته باشی یعنی یه 1759 مگ و یه 330 مگ
در مورد قیمت هم 14.99 دلار هستش برای ps3 اگه درست گفته باشم:d و رفتم چک کردم دیدم درست گفتم و برای x360 هم 1200 ماکروسافت پوینت هست

• Like
Reactions: Amin.J
دوستان کسی خبر داره من که بازیم ریجن 3 هستش و اکانتم ریجن 1 چه جوری میتونم ویتنام رو بخرم؟:(
من به شما پیشنهاد میکنم که به یکی که اکانت ریحن 1 داره و میخواد پک ویتنام رو بخره بهش بگید که اگر ویتنام رو خرید اجازه بده شما هم دانلود کنی اگر شما دانلود کردی و کار کرد خوب به نفعت وگرنه یک دفعه میری از اکانت ریجن 1 پک رو میخری و میبینی که تو بازی اجرا نمیشه بعدش 15 دلار به هدر میره

مال من هم ریجن3 هست.خیلی هم دوست دارم ویتنام رو بخرم.میخواید با هم یک psncard 20$ بخریم یک اکانت آمریکا هم درست میکنیم و همه با اون امتحان کنیم.اگه شد شد .نشد هم نشد.:d میتونید pm بدید قرار بزاریم برای خرید و امتحان کردن.
دوستان در این لینک سازگاری DLC بازی با منطقه 1 و منطقه 3 البته در بعضی بازیها رو زده یک لیست داده و bf:bc2 هم جزو اون هست دوستان لطفا چک کنن.
http://www.gaijingamers.com/showthread.php/1511-Games-with-region-1-and-region-3-DLC-compatibility

آخرین ویرایش:
یعنی واسه بازی کردن مپ های دیگه مشکلی ندارم ؟
آخه یکی از بچه ها گفته بود بدون کد بیش از 15 روز نمیتونی انلاین بازی کنی !

آخرین ویرایش:
دوستان من ریجن بازیم 2 هستش , نمیشه این 1750 mg با pc دانلود کرد ؟.آخه با ps3 خیلی سخته

اگه نشه فک کنم باید یرگردیم cod !;)

صفحه قبل !

دوستان کسی خبر داره من که بازیم ریجن 3 هستش و اکانتم ریجن 1 چه جوری میتونم ویتنام رو بخرم؟:(

مال منم ریجن 3 هستش.بعضی بازیها DLC ها و آپدیتهاشون بین آسیا(ریجن 3) و آمریکا(1) مشترکه چون جفتشون NTSC هستن.کسی از این خبر داره؟

بعضی بازیها نیست همه بازیهای ریجن 1 و 3 همینطور ریجن 2 و 4 با هم سازگار هستن.

ممنون متوجه شدم .
فقط 2 سوال ديگه :
باز هم ممنون
جواب سوال اولت رو نميدونم بخاطر اينكه من فقط با ps3 بازيهاي انحصاريشو بازي ميكنم
جواب سوال دوم هم كه من دانلود كردم از xbox live و حجمش حدود 1.7 Gb بود و زده بود مجاني
حالا نميدون تاريخي كه ميشه بازي كرد ازم براي اجراش vip code ميخواد يا نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or