Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جواب سوال اولت رو نميدونم بخاطر اينكه من فقط با ps3 بازيهاي انحصاريشو بازي ميكنم
جواب سوال دوم هم كه من دانلود كردم از xbox live و حجمش حدود 1.7 Gb بود و زده بود مجاني
حالا نميدون تاريخي كه ميشه بازي كرد ازم براي اجراش vip code ميخواد يا نه!
برای مود ویتنام نیاز به vip code نیست،شما باید dlc رو بخرید از store

ای ول من این موضوع رو نمیدونستم که ریجن 1 و 3 با هم دوستن:d
خوب من اکانتم 1 هستش دوستانی که پایه هستن بیان اعلام کنن یه 20 دلاری بخریم و با هم Share کنیم

سلام
من یه ذره جواب بدم تا دوستان ارامش پیدا کنند این اطلاعات کلی رو میگم برای ps3
اگر کسی میخواد نسخه ی ps3 رو انلاین بزنه باید اخرین اپدیت رو که شامل 4 تا مپ جدید برای بدکمپانی 2 و همینطور رفع یه سری مشکلات و قرار دادن چند امکانات مثل دوربین red dot و 4x و همینطور ویتنام که در داخل این اپدیت هست رو دانلود کنه حجم اپدیت هم 1 گیگ و 759 مگ هست
وقتی روز 21 december بیاد مپ پک داخل store خود psn و همینطور داخل store بازی قرار میگیره که قیمتش 14.99 دلار هست که دیگر نیازی به یک دانلود پر حجم ندارید فقط کافیه که مپ پک رو بخرید که حجمش هم فکر کنم به 1 مگ هم نرسه بعدش ویتنام داخل بازی فعال میشه اگر مپ پک رو نخرید ویتنام فعال نمیشه

کسانی که بازی ریجن 3 دارند میتونند یه اکانت ریجن 1 درست کنند و مپ پک رو از اکانت ریجن 1 که میشه امریکا تهیه کنند و بعد بازی کنند(نظر من این هست که چند نفر بشید و با هم یه psn card بخرید و بعد مپ پک رو تهیه کنید که اگر یه وقت مپ پک ریجن 1 به بازی ریجن 3 نخورد ضرر نکنید )

یکی از دوستان میگه که یه نفر بهش گفته بدون کد نمیتونی بیش تر از 15 روز انلاین بزنی منظورش حتما vip code بوده درسته؟؟اگر منظور دوستت vip, code بوده حتما اشتباه کرده من 1 ماه بدون vip code انلاین زدم چون بازیم دست دوم بود بعدش از store بازی رفتم vip code خریدم

مشکل دیگر این بود که دوست خودم وقتی vip code رو داخل بازی وارد کرد قبول کرد ولی میگه پشت کارت vip code انگار تاریخ انقضاء زده نه vip code تاریخ انقضاء نداره

و سوال دوستمون که میگه vip code چیه؟وقتی شما بازی رو اکبند تهیه کنید داخلش یه کدی هست که باعث میشه چند تا مپ براتون اضافه بشه که تا الان نزدیک به 7 تا vip pac اومده که شامل مپ های مختلف و اینکه میشه داخل مپ ها برید rush یا concuest (املاش اشتباه هست:d) رو بازی کنید خوب این مپ ها فقط برای کسایی هست که دارای کد یا همون vip code هستند اگر ندارید میتونید از store داخل خود بازی vip بخرید که قیمتش فکر کنم 16 دلار هست و 6 کیلوبایت حجمش هست

اپدیت هم میشه از طریق pc دانلود کرد حجم اپدیت زیاد هست و من به کسایی که اینترنت سالم و پر سرعتی ندارند یعنی میترسند یه وقت اینترنت قطع بشه یا سرعت بیاد پایین و یا به مشکلی بربخورند میگم که از طریق pc دانلود کنند صفحات قبل رو نگاه کنید بیشتر توضیح دادیم (من خودم 1 گیگ اپدیت دانلود شد بعدش اینترنتم مثل اینکه سرعتش اومد پایینو ارور داد مجبور شدم از اول دانلود کنم پس موقع دانلود ساعت شلوغ نزارید بعضی از ساعات هستند که اینترنت شما خیلی شلوغ هست و امکان قطعی خیلی زیاد پس به فکر ساعت هم باشید و در ضمن کسایی که با مودم وایلرس میخواند دانلود کنند نظر من رو بخواند من میگم که موقع دانلود از مودم وایرلس استفاده دیگه نکنید یعنی وقتی دارید بازی رو اپدیت میکنید PC رو به اینترنت یا لپ تاپ یا موبایل هرچیزه دیگه ای به اینترنت وصل نباشه در واقع بهتره به جای وایرلس کابل LAN بزنید و وایلرس استافده نکنید چون وقتی سرعت بیاد پاینن با اررو مواجه میشید)

خواستم یه راهنمایی کلی گذاشته باشم تا وقتتون گرفته نشه >:d<

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam is now available on the PlayStation 3 (US)!
اگه میخواین Vietnam رو چند نفری بگیرید و Share کنید منم هستم
پولامونو بزاریم رو هم بگیریم خیلی بصرفه تره

آخرین ویرایش:
من بازی کردم . باحال بود . 4 تا مپ داشت و همون مد های قبلی . بعد مثل onsaulight یک بخش جداگانه داره که وقتی میری روی گزینش میره توی بخش ویتنام .اسلحه هاش هم یکم قدیمی تر شده . یک چیزی هم که من به چشمم اومد توی زنده کردن که مدیک هست تو ویتنام به جای شوک 2 تایی که معمولیش هست توی این آمپول میگیره دستش زنده میکنه :d . هنوز تعداد زیادی نگرفتند چون من هاردکور رفتم به سختی و خلوت پیدا میکرد.جای کمپ هم زیاد داره مپ هاش .این اسلحه ای که آتش میزنه هم باحاله یارو آتیشو میگیره میره جلو . دیگه من همین قدر متوجه شدم از بازی . :d اگر کم و بد بود ببخشید .;) راستی حجم دانلودیش هم حدود 120 کیلو بایت بود.

درود
دوستان ریجن بازی من 3 بود.من dlc رو از psn آمریکا با id آمریکا دانلود کردم با قیمت 14.99 $.الان هم دارم بازی میکنم:d.دیگه ریسک کردم.توی مود اصلی بازی vietnam اضافه شده 4 تا مپ هست و یدونه بعدا میاد.یه اسلحه آتشزا مثل killzone2 هم گذاشتند:d اسمش M2 Flamethrower هست و بدرد میخوره چون این مپها جای کمپ کردن زیاد داره معمولا برای حمله کردن باید پشت تانک حرکت کنید.چون ماشالله این gamer ها امان نمیدن.مپها بسیار زیبا هست و اسلحه ها هم متنوع فکر کنم 2 تاش مال battlefield 1943 هست .اتمام مرحله هم حال و هوای جنگ vietnam رو داره.این هم بازیهایی که dlc ریجن 1 و 3 اونها به هم میخوره:و فرقی نمیکنه که از psn آمریکا دانلود بشه یا ژاپن البته دیسک بازی هم باید ریجن1 یا 3 باشه
1. Soul Calibur 4
2. Ridge Racer 7
3. Dead Space
4. Mercenaries 2
5. Street Fighter IV
6. Resident Evil 5
7. Prince of Persia
8. Red Alert 3
9. NFS: Pro Street
10. NFS: Undercover
11. The Godfather 2
12. Fight Night Round 4
13. Batman: Arkham Asylum
14. Madden NFL 10
15. Dragon Age Origins
16. The Beatles Rock Band
17. Hot Shots Golf: Out of Bounds
18. Assassin's Creed 2
19. Dante's Inferno
20. Super Street Fighter IV
21. Modern Warfare 2
22. Battlefield: Bad Company 2
23. Green Day: Rock Band
24. Red Dead Redemption
25. Mafia 2
26. Rock band 3
27. Front Mission Evolved
28. Assassin's Creed: Brotherhood
29. Need For Speed Hot Pursuit
30. Majin and The Forsaken Kingdom

دوستان این لینک_ دانلود_ پچ واسه کسانی هستش که بازیشون ریجن 3_
هرچند بعید میدونم تفاوتی داشته باشه...دوستانی که مشکل دارن واسه دانلود و نمیخوان به مدت طولانی PS3 رو روشن بزارن این فایل رو دانلود کنن و بعدش با یک کار_ کوچیک حله:دی

پچ 1.05

رفیق واسه ریجن 2 بزار که خیلی بهش نیاز دارم ,

شما نمیتونی لینکی که یکی دیگه گزاشته دان کنی من اینی که mahdi co گزاشته بود رو دان کردم ولی به بره من نخورد مجبور شدم دوباره دان کنم شما باید خودت لینک بگیری

ببین من این ابدیتو با pc دانلود کردم . bles هم با دیسکم یکیه . وقتی میزارم روی کول دیسک که بریزم رو ps3 اصلا نمی یاد . راه حلی نیست ؟

اقا من هم رفتم پک رو از اماارت خریدم شانس ما میخواستم روز اول بخرم چون 14.99 بود ولی قضیه اینجا هست که دلار عربستان از امریکا گرون هست توی امارات 16.99 بود خلاصه من اکانت مشترکی دوستم رو اجازه گرفتم چون توش پول بود دیدم 16.02 و 1 دلار کم دارم خلاصه امروز PSN CARD خریدم و ویتنام رو دانلود کردم خیلی زیباست وقتی داخل بازی بشید کلی میمیرید چون مپ ها بزرگ و وسیع هستند به طوریکه کلی جای کمپ هست خیلی مپ هاش باحال هست منوش هم قشنگ بود :d(دوستان لطفا P.M ندند که با من شیر کن چون 5 نفرش پر شده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or