Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب شما بیاید کمک دیگه من که کس دیگه ای ندارم فقط یه دوست دارم که بیشتر اوقات با من بازی میکنه بیاید کمک دیگه حامد تو یکی من روت حساب باز کردم:d
امیرجان من هم از فردا هستم . البته اگه به کد vip احتیاج نداشته باشه این کارت :دی ولی کد vip رو هم بزودی با psn کارت میگیرم :دی

سلام
من یه ذره جواب بدم تا دوستان ارامش پیدا کنند این اطلاعات کلی رو میگم برای ps3
اگر کسی میخواد نسخه ی ps3 رو انلاین بزنه باید اخرین اپدیت رو که شامل 4 تا مپ جدید برای بدکمپانی 2 و همینطور رفع یه سری مشکلات و قرار دادن چند امکانات مثل دوربین red dot و 4x و همینطور ویتنام که در داخل این اپدیت هست رو دانلود کنه حجم اپدیت هم 1 گیگ و 759 مگ هست
وقتی روز 21 december بیاد مپ پک داخل store خود psn و همینطور داخل store بازی قرار میگیره که قیمتش 14.99 دلار هست که دیگر نیازی به یک دانلود پر حجم ندارید فقط کافیه که مپ پک رو بخرید که حجمش هم فکر کنم به 1 مگ هم نرسه بعدش ویتنام داخل بازی فعال میشه اگر مپ پک رو نخرید ویتنام فعال نمیشه

کسانی که بازی ریجن 3 دارند میتونند یه اکانت ریجن 1 درست کنند و مپ پک رو از اکانت ریجن 1 که میشه امریکا تهیه کنند و بعد بازی کنند(نظر من این هست که چند نفر بشید و با هم یه psn card بخرید و بعد مپ پک رو تهیه کنید که اگر یه وقت مپ پک ریجن 1 به بازی ریجن 3 نخورد ضرر نکنید )

یکی از دوستان میگه که یه نفر بهش گفته بدون کد نمیتونی بیش تر از 15 روز انلاین بزنی منظورش حتما vip code بوده درسته؟؟اگر منظور دوستت vip, code بوده حتما اشتباه کرده من 1 ماه بدون vip code انلاین زدم چون بازیم دست دوم بود بعدش از store بازی رفتم vip code خریدم

مشکل دیگر این بود که دوست خودم وقتی vip code رو داخل بازی وارد کرد قبول کرد ولی میگه پشت کارت vip code انگار تاریخ انقضاء زده نه vip code تاریخ انقضاء نداره

و سوال دوستمون که میگه vip code چیه؟وقتی شما بازی رو اکبند تهیه کنید داخلش یه کدی هست که باعث میشه چند تا مپ براتون اضافه بشه که تا الان نزدیک به 7 تا vip pac اومده که شامل مپ های مختلف و اینکه میشه داخل مپ ها برید rush یا concuest (املاش اشتباه هست:d) رو بازی کنید خوب این مپ ها فقط برای کسایی هست که دارای کد یا همون vip code هستند اگر ندارید میتونید از store داخل خود بازی vip بخرید که قیمتش فکر کنم 16 دلار هست و 6 کیلوبایت حجمش هست

اپدیت هم میشه از طریق pc دانلود کرد حجم اپدیت زیاد هست و من به کسایی که اینترنت سالم و پر سرعتی ندارند یعنی میترسند یه وقت اینترنت قطع بشه یا سرعت بیاد پایین و یا به مشکلی بربخورند میگم که از طریق pc دانلود کنند صفحات قبل رو نگاه کنید بیشتر توضیح دادیم (من خودم 1 گیگ اپدیت دانلود شد بعدش اینترنتم مثل اینکه سرعتش اومد پایینو ارور داد مجبور شدم از اول دانلود کنم پس موقع دانلود ساعت شلوغ نزارید بعضی از ساعات هستند که اینترنت شما خیلی شلوغ هست و امکان قطعی خیلی زیاد پس به فکر ساعت هم باشید و در ضمن کسایی که با مودم وایلرس میخواند دانلود کنند نظر من رو بخواند من میگم که موقع دانلود از مودم وایرلس استفاده دیگه نکنید یعنی وقتی دارید بازی رو اپدیت میکنید PC رو به اینترنت یا لپ تاپ یا موبایل هرچیزه دیگه ای به اینترنت وصل نباشه در واقع بهتره به جای وایرلس کابل LAN بزنید و وایلرس استافده نکنید چون وقتی سرعت بیاد پاینن با اررو مواجه میشید)

خواستم یه راهنمایی کلی گذاشته باشم تا وقتتون گرفته نشه >:d<

بیا این هم توضیحات خودم در چند صفحه قبل که همه چی رو برای بچه ها توضیح دادم این رو بخون مشکلی بود بگو

سلام
دوستان مني ميخواستم بازم شروع كنم به بازي از 5 ماه پيش هم باسه ويتنام كارت خريدم اما اين اپديت كه اومد حالم گرفته شد چون چند وقتم نتم رو محدود ميگيرم
حالا سوالم اينه كه الان اين اپديت 1.8 گيگي رو دانلود كنم بعد ويتنام رو بگيرم بازم بايد باسه ويتنام بايد چيزي دانلود كنم يا اينكه ديگه لازم نيست؟ اگه باسه ويتنام هم بايد دانلود كنم لطفا بگيد حجمش چقدره؟؟؟؟

راستي چند ويق پيش ديده بودم فك كنم تو تاپيك GT5 بود كه يكي از دوستان روش دانلود به كمك PC رو ياد داده بود اگه لينكشو داريد ممنون ميشم بديد!
ممنون

سلام
دوستان مني ميخواستم بازم شروع كنم به بازي از 5 ماه پيش هم باسه ويتنام كارت خريدم اما اين اپديت كه اومد حالم گرفته شد چون چند وقتم نتم رو محدود ميگيرم
حالا سوالم اينه كه الان اين اپديت 1.8 گيگي رو دانلود كنم بعد ويتنام رو بگيرم بازم بايد باسه ويتنام بايد چيزي دانلود كنم يا اينكه ديگه لازم نيست؟ اگه باسه ويتنام هم بايد دانلود كنم لطفا بگيد حجمش چقدره؟؟؟؟

راستي چند ويق پيش ديده بودم فك كنم تو تاپيك GT5 بود كه يكي از دوستان روش دانلود به كمك PC رو ياد داده بود اگه لينكشو داريد ممنون ميشم بديد!
ممنون

1.7 گیگ رو که دانلود کنی ویتنام هم توش هست!
روش دانلود با PC هم تو این تاپیک هست و تو اون تاپیک هم بوده...چیزی که نیاز داری PS3PROX هستش و بعد از اون تو Connection PS3 تغییر میدی و ****** و آی پی میدی و بعد لیک رو به دست میاری و دانلود میکنی و در پایان یه جورایی Upload میکنی از PC به PS3
برنامش رو پیدا کن کار آسونیه

1.7 گیگ رو که دانلود کنی ویتنام هم توش هست!
روش دانلود با PC هم تو این تاپیک هست و تو اون تاپیک هم بوده...چیزی که نیاز داری PS3PROX هستش و بعد از اون تو Connection PS3 تغییر میدی و ****** و آی پی میدی و بعد لیک رو به دست میاری و دانلود میکنی و در پایان یه جورایی Upload میکنی از PC به PS3
برنامش رو پیدا کن کار آسونیه
eeeeeeee
ممنون
فقط يه سوال حالا كه باسه ويتنام چيزي باسه دانلود نميخواد مشكي نيست كه با يه اكنت ديگه بگيرم چون يوزرم ماله uk هست و كارتم رو باسه اكنت uae خريدم؟؟؟
مثل خريد vip كد كه نيست كه بد بخت شيم

eeeeeeee
ممنون
فقط يه سوال حالا كه باسه ويتنام چيزي باسه دانلود نميخواد مشكي نيست كه با يه اكنت ديگه بگيرم چون يوزرم ماله uk هست و كارتم رو باسه اكنت uae خريدم؟؟؟
مثل خريد vip كد كه نيست كه بد بخت شيم
اول اینکه خیلی بی معرفتی در مورد اون سوال اولت که پرسیده بودی اگر ویتنام رو بخرم بازم باید یه دانلود پر حجم رو انجام بدم من قشنگ برای بچه ها توضیح دادم همین صفحه اون پست های بالا رو نگاه کن کامل توضیح دادم یه 2 دقیقه وقت میزاشتی میخوندی قشنگ همه چی دستت میومد پست بالایی من رو بخون
در مورد سوال الانت هم نه کافیه بازیت ریجن 2 باشه از یه اکانت ریجن 2 حالا UAE بود UK بود بازی رو بخر بعد توی هر اکانتی خواستی بازی کن فقط بازیت ریجن 2 باشه(کارت UAE رو برو توی یه اکانت UAE وارد کن پک رو خریدی برو با یه یوزر دیگه بازی کن)

اول اینکه خیلی بی معرفتی در مورد اون سوال اولت که پرسیده بودی اگر ویتنام رو بخرم بازم باید یه دانلود پر حجم رو انجام بدم من قشنگ برای بچه ها توضیح دادم همین صفحه اون پست های بالا رو نگاه کن کامل توضیح دادم یه 2 دقیقه وقت میزاشتی میخوندی قشنگ همه چی دستت میومد پست بالایی من رو بخون
در مورد سوال الانت هم نه کافیه بازیت ریجن 2 باشه از یه اکانت ریجن 2 حالا UAE بود UK بود بازی رو بخر بعد توی هر اکانتی خواستی بازی کن فقط بازیت ریجن 2 باشه(کارت UAE رو برو توی یه اکانت UAE وارد کن پک رو خریدی برو با یه یوزر دیگه بازی کن)
:d
ممنون
بچه ها ببخشيد اينحا جاش نيست اما ميشه بر نامه ps3prox رو بديد؟
هرچي دانلود كردم مشكل داره
لينك تو تاپيكشم خرابه
راستي ميگه خف دات نت ميخواد از لينكي داده بود از خود سايت ماكروسافت ورزن 4 رو دانلود كردم اماexe كه من از برنامه داشتم بازم گير ميداد ويندوز 7 هست
نشد فك كنم مشكل از win7 باشه يا اينكه وايرلسس كانكتم حالا بايد يه قرآن بزارم بقل ps3 و با خودش dl كنم

آخرین ویرایش:
دوستان همونطور که توی پست جامعی که داشتم بالا هست میتونید بخونید اونجا گفتم که برای دانلود این اپدیت پر حجم که 1 گیگ و 759 مگ هست سعی کنید از مودم وایرلس یا خود وایلرس یا هرچیزی که وایرلس داره کار نکنید یعنی وایرلس رو خاموش کنید و با سیم LAN دانلود کنید چون اگر بخواید با وایرلس دانلود کنید یه وقت با PC دارید وب گردی میکنید کافی هست تا سرعت بیاد پایی بعد دیگه هرچی دانولد کرده بودید میپره و باید از اول دانلود کنید سعی کنید با LAN دانلود کنید که مشکلی پیش نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or