Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
BFBC2V.jpg

خب اینم یه کاریه شبیه به همون Coral Sea در BATTLEFIELD 1943 (کسانی که بازی کردن یادشونه!یادش بخیر:d)
Mapـی به نام "Operation Hastings" در BFBC2:Vietnam هست که باید همه دست در دست هم دهیم آزادش کنیم!
روش آزاد کردن PSN بازها XBL بازها PC بازها (پلتفرم ها جدا هستن) باید به 69 میلیون team actions برسند.
چطوری؟
با resupply, revive, heal, spot, and repair
که بعدش مپ "Operation Hastings" باز خواهد شد.(از 21Dec شروع میشه)
این مپ در BATTLEFIELD:Vietnam رو PC قبلا نیز بوده.
ویدیو.36.2MB

میلاد جان من خواستم ویدیوت رو نگاه کنم نشد میشه یه لینک دیگه بدی؟یه لینک مستقیم هرچی زور زدیم دانلود کنیم نشد ممنون

من با PS3prox دانلود میکنم! یعنی بدون استفاده از PS3 اینجوری دیگه لازم نیست کلی Ps3 رو روشن بزاری...
تا شب دانلودم تموم میشه دوستان اگه ADD نکردین ADD کنین بزنیم باهم:d

من یکم راجع بهش سرچ کردم ! این خودِ برنامه و اینم آموزشش
بنظرم کار پیچیده ای نیست... ولی اگه نکته ی خاصی هست که باید بهش توجه کرد بی زحمت شما که با تجربه ای تذکر بده .
مثلا تو مرحله ی دانلودِ پچ ps3 همچنان باید روشن و وصل باشه ؟
ممنون میشم یکم توضیح بدین

آخرین ویرایش:
دوستان از وسعت مپ ها گفتن دیگه نیاز به تعریف نیست
واقعا عالی کار شده
بعضی وقتا به این 4 تا مپ وصل نمیشه! شاید به خاطر شلوغی هستش...Joining Game میاد ولی DC میشه!
مپهای قدیمی این مشکل رو ندارن
دوستان_ پایه ADD کنین:

mahdi_num_num
آره نمیدونم دقت کردین یا نه از وقتی ایم مپ ها اومدن دوباره خیلیا برگشتن پای بازی.
اونم خیلی جالب بود یه دفعه حتی مپ هارو برام تو منو نیاورد ولی وقتی Join میشدم میرفت تو بازی!

من یکم راجع بهش سرچ کردم ! این خودِ برنامه و اینم آموزشش
بنظرم کار پیچیده ای نیست... ولی اگه نکته ی خاصی هست که باید بهش توجه کرد بی زحمت شما که با تجربه ای تذکر بده .
مثلا تو مرحله ی دانلودِ پچ ps3 همچنان باید روشن و وصل باشه ؟
ممنون میشم یکم توضیح بدین

نکته خاصی که نداره! اگه موفق شدی لینک رو برداری و دانلود میکنی بقیش حله
اگه قرار بود تو مرحله دانلود پچ، PS3 روشن باشه که خوب با خودش دانلود میکردیم دیگه چه کاریه:d
اگه مشکلی بود مطرح کن

آره نمیدونم دقت کردین یا نه از وقتی ایم مپ ها اومدن دوباره خیلیا برگشتن پای بازی.
اونم خیلی جالب بود یه دفعه حتی مپ هارو برام تو منو نیاورد ولی وقتی Join میشدم میرفت تو بازی!

من که مشکلی نداشتم هر وقت میخواستم join بشم راحت به بازی join میشه بچه ها مپ ها عالی هستند 2 هفته دیگه هم که ویتنام بیاد دیگه بازی دغ تر از قبل میشه من چند تا دوست دارم که از BLACK OPS میخواند دست وردارند و بیاند BAD COMPANY 2 بزنند ولی این اپدیت اذیتشون کرده کاکشی این اپدیت رو چند قسمتی میذاشتند 4 تا 300 مگی میذداشتند بهتر بود لا اقل دهن ما که سرعتمون پایینه صاف نمیشد

دوستان این لینک_ دانلود_ پچ واسه کسانی هستش که بازیشون ریجن 3_
هرچند بعید میدونم تفاوتی داشته باشه...دوستانی که مشکل دارن واسه دانلود و نمیخوان به مدت طولانی PS3 رو روشن بزارن این فایل رو دانلود کنن و بعدش با یک کار_ کوچیک حله:دی

پچ 1.05

امروز تونستم بازی کنم:d این oasis & harvest day بدرد خودم میخوره با تانک همرو میزنم
توی این harvest day اگه هم تیمی ها درست حسابی باشن اسنایپر ها فرصت زدن رو ندارن:d در کل باغث شد دوباره برگردم به bfbc خیلی حال داد :)

21 میاد یعنی 21 دیسمبر
خوش بحال PC بازها!
18ـم میاد براشون!
ما کنسول بازها 21 22 میگیریم.
چه شود برای آزاد کردن اون مپ که باید آزاد کنیم(جمله رو داشتی:d)
همینجوریش مشکل داشتیم حالا فکر کن مردی جولو دشمن طرف زرتو زرت میاد revive میکنه
DICE هم بیکاره کار داده دست ملت!خلاصه جنگ روانی درپیش داریم

دوستان من اومدم با كنسول دوستم بازي كنم ، فكر كردم مثل X360 آپديت 450 مگي واجب نيست . ولي مثل اينكه تو اين كنسول اجباريه.
درسته ؟؟؟؟

دوستان من اومدم با كنسول دوستم بازي كنم ، فكر كردم مثل X360 آپديت 450 مگي واجب نيست . ولي مثل اينكه تو اين كنسول اجباريه.
درسته ؟؟؟؟

منظورت رو نفهمیدم دوست عزیز شما با کنسول xbox 360 , چه با pc و ps3 برای اینکه بتونید انلاین بزنید باید بازی رو اپدیت کنید حالا قبلا 450 مگ بوده الان 1 گیگ و 760 مگ اخرین اپدیت برای انلاین بوده

منظورت رو نفهمیدم دوست عزیز شما با کنسول xbox 360 , چه با pc و ps3 برای اینکه بتونید انلاین بزنید باید بازی رو اپدیت کنید حالا قبلا 450 مگ بوده الان 1 گیگ و 760 مگ اخرین اپدیت برای انلاین بوده
ممنون از توجهتون
ولي در x360 مي شه آپديت رو رد كرد و بازي كرد ولي در ps3 من نتونستم رد كنم . مي خواستم بدونم اجباري هست ؟ اون طور كه من متوجه شدم اجباريه درسته ؟؟؟

ممنون از توجهتون
ولي در x360 مي شه آپديت رو رد كرد و بازي كرد ولي در ps3 من نتونستم رد كنم . مي خواستم بدونم اجباري هست ؟ اون طور كه من متوجه شدم اجباريه درسته ؟؟؟

ببین شما منظورت این هست که اینترنت وصل هست و کنسول مورد نظر هم توی بازی بدکمپانی 2 گذاشتی و ازت اپدیت خواسته خوب میتونی yes رو بزنی و دانلود کنی و میتونی no رو بزنی و دانلود نکنی اگرno رو بزنی و دانلود نکنی فقط میتونی single بازی کنی یعنی حق مولتی پلیر بازی کردن نداری چون اپدیت رو دانلود نکردی
در اخر اگر میخوای مولتی بزنی باید اپدیت کنی اگر میخوای حالت مرحله ای تک نفرش رو بری لازم ینست اپدیت کنی >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or