Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان رنک من چرا یهو 1 شد !!!!!!

شانس **می رو ببینید !!!!!

بین این همه آدم یهو لول ام 1 شد هر کاری می کنم برنمی گرده چه کنم ؟
خاموش روشن
باسه همه میشه حدودا
اما بعد بازی درست میشه یا با یه بار خاموش، روشن یا ساین اوت، ساین این

دوستان من بازیم ریجن 3 هست

این ویتنام بیاد چی کار باید کنم ؟

چطوری بخرمش ؟

بعضی ها می گفتن مال ریجن 1 روش کار می کنه درسته ؟

راهنمایی کنید

برای ریجن 3 باید از کریدیت کارت یا ویزا کارت استفاده کنید چون یکی از دوستای من مشکل شمارو داشت و با کریدیت کارت باباش مپ پک بازیارو میخرید(dead space)

بچه ها من بعد از عمری اومدم یه سر PSN خواستم BC2 آنلاین بزنم(تازه خریدمش)هر کاری کردم مولتی پلیرش ارور میداد:
Connection Error میداد و میگفت Connection To The Server Has Been Lost Please Check Your Connection &...
اعصابم خورد شد.مثل همیشه سرورهای EA داغونه!دقیقا مشکلی که 3 ماه با Battlefield 1943 داشتم همین بود.واقعا اعصابم رو ریخته به هم.کسی نمیدونه چیکارش کنم؟
راستی بچه ها منم ریجن بازیم 3 هستش بعضی از بازیها DLC های ریجن 1 و 3 چون هر دو NTSC هستن به هم میخوره کسی از این خبر نداره؟
ممنون

بچه ها من بعد از عمری اومدم یه سر PSN خواستم BC2 آنلاین بزنم(تازه خریدمش)هر کاری کردم مولتی پلیرش ارور میداد:
Connection Error میداد و میگفت Connection To The Server Has Been Lost Please Check Your Connection &...
اعصابم خورد شد.مثل همیشه سرورهای EA داغونه!دقیقا مشکلی که 3 ماه با Battlefield 1943 داشتم همین بود.واقعا اعصابم رو ریخته به هم.کسی نمیدونه چیکارش کنم؟
راستی بچه ها منم ریجن بازیم 3 هستش بعضی از بازیها DLC های ریجن 1 و 3 چون هر دو NTSC هستن به هم میخوره کسی از این خبر نداره؟
ممنون

به به ارمان جون سلام خوبی؟چطوری؟
اول اینکه این بازی کلی تروفی انلاین داره که 4 تاش از همه سخت هست پس باید بشینی شب و روز انلاین بزنی تا پلات کنی پس قید این رو بزن
در مورد ارور بعضی وقت ها این ارور رو میده مربوط میشه به موقعی که یه دفعه ADSL مشکل پیدا میکنه و یا قطع میشه پس روز های دیگه هم امتحان کن چون من راحت دارم انلاین میزنم البته نه راحت ها منظور از راحت اینکه فوری میره داخل بازی
در مورد DLC ها هم فکر کنم به احتمال زیاد بخوره ولی بازم بپرس البته پک VIETNAM داره میاد اون رو از دست ندی ها

خوب من هم این تاپیک مشت رو بیارم بالا
چند روز وپیش وقتی انلاین شدم و خواستم BAD COMPANY 2 رو انلاین بزنم یک دفعه متوجه یک اپدیت شدم و اپدیتش با بقیه خیلی فرق داشت یعنی یک اپدیت با حجم 1759 مگ برخوردم یعنی 1 گیگ و بگیریم 760 مگ که خیلی خیلی زیاده و اولین چیزی که به ذهن خودم اومد گفتم این اپدیت برای چی هست ؟؟چون خیلی خیلی حجم اپدیت زیاده به احتمال زیاد مربوط به مود VIETNAM هست که دانلود میشه ولی غیر فعال میمونه یعنی وقتی DLC اومد شما با دانلود یه حجم کم مود براتون فعال میشه این نظر من بود خوش حال یمشم شما هم نظرتون رو بگید چون وقتی VIETNAM بیاد هیجان بازی چند برابر میشه من که هنوز این بازی رو انلاین میزنم فقط باید یه روز بشینم بزارم این اپدیت دانلود بشه

مثل اینکه چند تاش Remake از BFBC1ـه!(البته اونهای که محبوب بده)
اره این 4 تاس(2تاش برای bfbc 1 هست):
Map 1: Oasis
Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer
Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch
Map 2: Harvest Day
Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer
Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch
Map 3: Cold War
Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer
Game modes: Rush, Squad Rush, Squad Deathmatch
Map 4: Heavy Metal
Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer
Game modes: Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch

درود
دوستان این map pack ها برای نسخه های limited و معمولی باز هست منظورم هر 6 تای اونهاست که با زدن vip باز شدن.در مورد map pack 7 ,و vietnam بگم آیا vip رو باید جدا خرید یا به صورت dlc از psn ؟یعنی امکانش هست برای نسخه های limited و غیره رایگان باشه؟

درود
دوستان این map pack ها برای نسخه های limited و معمولی باز هست منظورم هر 6 تای اونهاست که با زدن vip باز شدن.در مورد map pack 7 ,و vietnam بگم آیا vip رو باید جدا خرید یا به صورت dlc از psn ؟یعنی امکانش هست برای نسخه های limited و غیره رایگان باشه؟
آره فقط Vietnamـه که 14.99$ هست.
Map pack ها با VIP Code حله.

سلام دوستان بالاخره اپدیت کردم 9 ساعت PS3 رو روشن گذاشتم 1 گیگ و 759 مگ رو دانلود کرد فقط رفتم توی بازی دیدم که اصلا اون 4 تا مپ VIP PACK 7 اضافه نشده؟باید جدا بخریم؟من VIP هم از خوده بازی قبلا خریده بودم از STORE بازی منظورم هست.این VIETNAM کی میاد؟من رفتم توی STORE بازی و دیدم همراه VIP PACK 7 توی قسمت UPCOMING هست کی میاد به نظرتون؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or