Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دانی جون منظورت از نو چی هست؟؟بهتر بگو دیگه داداش:(( من خودم نشستم به خوبی تاپیک کردم که بتونم بهترین منظور رو بهت برسونم تو هم خوب تایپ کن دیگه داداشی:d:d
یعنی اگر توی اکانت UK باشم و بعدش برم توی STORE منوی بازی و VIP CODE ها رو بخرم توی اون یکی اکانتم که امارت متحده عربی هست کار نمیکنه؟؟؟
ولی اگر MAP PACK هایی که توی STORE شبکه PSN هست رو بخرم توی 2 تا اکانت کار میکنه؟؟اره؟؟
فقط میشه بگید قیمت VIP CODE ها چنده؟؟؟ممنون میشم
نه کار نمیکنه
منظورم از نو بازی bf bc2 نو بود که تو خودش vip کد داری
فک کنم 10پوند تو اکک uk

[LTR]Firmware 3.41 creates lose VIP status in Bad Company 2
News
By Sami Chouchane on Tuesday, July 27, 2010 3:14 p.m.

Our forum has Luansetri-Lunaly indicated that there would be a problem with Bad Company 2 after the new firmware (3.41) is downloaded and installed. After some online research, we learned that Luansetri-Lunaly not the only one who experience these. Many PS3 gamers who have downloaded this update are now their celebrity status in Bad Company lost 2.

We have already EA an email with the problem and hope to get more clarity in this. It is not the first time Bad Company PS3 glitches shows after a firmware upgrade will entail. Hopefully, EA and Sony in the future avoid the games after testing the firmware installed before the firmware download for anyone with a PS3, because this is obviously very annoying.

Until then, Bad Company 2 VIP users so as not using certain maps.[/LTR]

عزیزان من یه بازی bad company 2 NTSC-UC با کد VIP معتبر میخام حاضر به تعویض و خرید هستم چه دست دو باشه چه آک خیلی سریع میخام.خدا خیرتون بده کمکم کنید!:praying:

عزیزان من یه بازی bad company 2 NTSC-UC با کد VIP معتبر میخام حاضر به تعویض و خرید هستم چه دست دو باشه چه آک خیلی سریع میخام.خدا خیرتون بده کمکم کنید!:praying:
کسی گرفته باشه کد رو استفاده کرده... شما از Store بازی یه VIP تهیه کن.

سلام دوستان بالاخره من هم ریجن 2 بازی رو خریدم البته دست دوم و VOP CODE استفاده شده بود من چند تا سوال مهم داشتم ممنون میشم دقیق جواب بدید ایول ممنونم:
1_من رفتم توی STORE بازی برای خرید VIP شده بود که قیمت VIP رو دیدم زده USD;:8,44 منظورش از USD چی هست؟؟
2_من اگر VIP بازی رو از اکانت UK دانلود کنم توی اکانت UAE اجرا میشه؟مثلا VIP و GAME PACK های بازی رو از اکانت UK دانلود کنم توی اکانت UAE اجرا میشه یا نه؟؟
3_توی STORE داخل بازی زده بود که VIP CODE 1 تا 4 بود فکر کنم فقط قیمت نداشت فقط جلوش زده بود VIP میشه بگید یعنی چی؟ممنون میشم توضیح بدید

سلام دوستان بالاخره من هم ریجن 2 بازی رو خریدم البته دست دوم و VOP CODE استفاده شده بود من چند تا سوال مهم داشتم ممنون میشم دقیق جواب بدید ایول ممنونم:
1_من رفتم توی STORE بازی برای خرید VIP شده بود که قیمت VIP رو دیدم زده USD;:8,44 منظورش از USD چی هست؟؟
2_من اگر VIP بازی رو از اکانت UK دانلود کنم توی اکانت UAE اجرا میشه؟مثلا VIP و GAME PACK های بازی رو از اکانت UK دانلود کنم توی اکانت UAE اجرا میشه یا نه؟؟
3_توی STORE داخل بازی زده بود که VIP CODE 1 تا 4 بود فکر کنم فقط قیمت نداشت فقط جلوش زده بود VIP میشه بگید یعنی چی؟ممنون میشم توضیح بدید
1. United States Dollar

2. بازی ها و ... میشه ولی Game Pack یا ViP Code رو نمیدونم.
3. اگر ViP باشی میتونی دانلودشون کنی.

سلام دوستان خسته نباشید من بازی رو گرفتم لولم 11 هست و اینکه خوش حال میشم اونهایی که بیشتر BAD COMPANY 2 انلاین میزنند من رو خبر کنند که ادشون کنم یا اگه براشون زحمت نیست من رو ادد کننید خیلی ممنون میشم
راستی کسی نیست که GAMEPACK منظورم اون چند تاد GAME PACK هست که همه اسلحه های هر کلاس رو همشون رو باز میکنه اگه کسی اون رو داره ممنونش میشم به من هم بده(بازیم ریجن 2 هست) من هم چند تا DLC از بازی های مختلف دارم رو اگه خواست یا به دردش خورد بهش میدم

سلام
آقا من الان رفتم bf بازی کنم دیدم رنکم شده 1 اسلحه هاهم از اول اومده . :(
چه مرگشه ؟؟ یک دستم بازی کردم انگار بقیه هم یه همچین حالتی داشتن . چی شده ؟؟
البته تو بخش لیدربورد که میرم رنکم و امتیازام همون قبلیس ولی اون تو بقیه ی منو ها مثل منوی اسلحه ها و .... انگار یه مشکلی پیش اومده .

اره واسه من هم همینطوری میشه رنکم 12 بود دیدم شده 1 اسلحه ها هم غیب شده بود چند بار رفتم و UPDATE STATE رو زدم و درست شد بعضی وقت ها هم نمیشه باید 2 یا 3 ساعت دیگه دوباره امتحان کنم یه وقت مشکلی پیش نیاد

همه ی اینهارو مدیون شرکتهای عزیز و بسیار بسیار منصف isp و وزات فوق العاده عزیز ارتباطات و از همه مهمتر , ملت شهید پرور ایران اسلامی هستیم....
تف به این مملکت ---- گوگل برای من تقریبا 4 دقیقه طول میکشه لود بشه(باسرعت 1مگ) دیگه چه برسه به BFBC و ....

سلام
آقا من الان رفتم bf بازی کنم دیدم رنکم شده 1 اسلحه هاهم از اول اومده . :(
چه مرگشه ؟؟ یک دستم بازی کردم انگار بقیه هم یه همچین حالتی داشتن . چی شده ؟؟
البته تو بخش لیدربورد که میرم رنکم و امتیازام همون قبلیس ولی اون تو بقیه ی منو ها مثل منوی اسلحه ها و .... انگار یه مشکلی پیش اومده .

اره واسه من هم همینطوری میشه رنکم 12 بود دیدم شده 1 اسلحه ها هم غیب شده بود چند بار رفتم و UPDATE STATE رو زدم و درست شد بعضی وقت ها هم نمیشه باید 2 یا 3 ساعت دیگه دوباره امتحان کنم یه وقت مشکلی پیش نیاد

این که نت بده(در حد تیم ملی خودمون) که خب اصلا شکی درش نیست
خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد!
ولی بعضی اوقات سرور ها EA یکم به قول معروف چت می زنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or