دیگه خیلی تکراری شد.بچه ها تاپیک داره خاک میخوره بیاید قرار بزاریم بریم بازی کنیم من که ه وقت انلاین میشیم تا 4 ساعت بازی میکنم حتی بیشتر 8 ساعت هم نشستم ولی همش با این خارجیا ی نوب که چون لگ کمتری دارند تونستند خوب بازی کنند تازه قراره DLC ویتنام هم که بیاد دیگه چه شود ایول میشه
اتفاقا هفته دیگه قراره به نمایش بزارندیگه خیلی تکراری شد.
من منتظرم ویتنام بیاد دوباره شروع کنم.بعضی از دوستان هم که خبر دارم منتظر ویتنامن
ای ول
بهتر از این نمیشه!
KEY FEATURES
4 Brand New Maps. From the rice fields of the Phu Bai Valley to the napalm scorched earth of Hill 137, four distinct Vietnam-based maps each bring a fresh visual and gameplay experience
6 Immortalized Vehicles. Skim the treetops in the iconic American Huey helicopter. Drive the sturdy Russian T54 tank and the nimble US PBR "Pibber" patrol boat, plus three more vehicles immortalized in the Vietnam war
15 Characteristic Weapons. Charge into battle with 15 new weapons modeled on their real life counter-parts, including the rare Navy SEAL XM22 machinegun and the characteristic M79 "Blooper" Grenade Launcher
Rocking 60's Soundtrack. Listen to 8 radio channels in-game, featuring 49 time typical tracks, including "Ride of the Valkyries" and "Fortunate Son" by CCR
True War Dialogue. All-new voiceovers for both American and Vietnamese forces, based on authentic communication from the Vietnam war for maximum immersion
New Achievements/Trophies. Collect 10 new achievements/trophies, one for blowing up Vietnamese propaganda speakers. Earn new weapon proficiency stars specific to your skills with the weapons in the expansion
تاریخ عرضه زمستون هست.دوستان یه سوال داشتم این همه امکانات توی این پک هست و کلی تغییرات به وجود اومده به نظرتون حجمش چقدر هست؟بعدش یکی دوست داره که این VIETNAM رو بازی نکنه و عادی رو بازی کنه امکانش هست؟قیمتش هم و تاریخ عرضه دقیقش رو میشه بگید؟
:dمعلومه که میشه!!! البته نسخه عادی دیگه واقعا برای من و خیلی های دیگه خسته کننده شده...
100% قیمت هم خب به نظرم خوبه چون تقریبا میشه یه بازی جدید!تاریخ عرضه زمستون هست.
فک کنم بیشتر از 2 گیگ نشه .
اما من میگم ایا بیشتر از 15 یا 20 $ هست؟؟؟
خسته کننده برای 1 دقیقشه ولی از بس سرور های بسیار خوبی داره نمیشه دل کند.:dمعلومه که میشه!!! البته نسخه عادی دیگه واقعا برای من و خیلی های دیگه خسته کننده شده...
مشکل خودت دانی :d تازه من می خواستم گله کنم چرا اینقدر دیر Release میشه کلی بازی میاد زمستون خب.(مشکل خودمه...!!!:d):d
قربون رنک پنجات با اون رفیق رنک پنجاش :d
ما که هنوز 28 هستیم تکراری شده... دیگه وا ویلا شما :d
:d100% قیمت هم خب به نظرم خوبه چون تقریبا میشه یه بازی جدید!
خسته کننده برای 1 دقیقشه ولی از بس سرور های بسیار خوبی داره نمیشه دل کند.:d
مشکل خودت دانی :d تازه من می خواستم گله کنم چرا اینقدر دیر Release میشه کلی بازی میاد زمستون خب.(مشکل خودمه...!!!:d)
lol:d
قربون رنک پنجات با اون رفیق رنک پنجاش :d
ما که هنوز 28 هستیم تکراری شده... دیگه وا ویلا شما :d