Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان بالاخره اپدیت کردم 9 ساعت PS3 رو روشن گذاشتم 1 گیگ و 759 مگ رو دانلود کرد فقط رفتم توی بازی دیدم که اصلا اون 4 تا مپ VIP PACK 7 اضافه نشده؟باید جدا بخریم؟من VIP هم از خوده بازی قبلا خریده بودم از STORE بازی منظورم هست.این VIETNAM کی میاد؟من رفتم توی STORE بازی و دیدم همراه VIP PACK 7 توی قسمت UPCOMING هست کی میاد به نظرتون؟؟

ای بابا پس این آپدیت _ به این بزرگی از لحاظ حجم واسه چیه؟؟؟؟
نزدیک_ 2 گیگ دانلود کردی آخرم هیچی تغییر نکرده؟؟
کسی میدونه این آپدیت چیرو تغییر میده؟

الان تو قسمت store اون map pack7 و mode vietnam قابل مشاهده هست درسته که باز نیست.من موندم اون 4 تا مپ ویتنام که دوستمون گفت آزاد میشه, ولی مد ویتنام چی؟من فکر نمیکنم چیزی که اونجا باشه پولی باشه لااقل اونایی که vip رو قبلا زدن باید آزاد بازی کنن.شایدم مثل onslugh که پولی بود باشه اما اون جریانش فرق میکرد.حالا ما که ریجن 3 داریم باید تو کف بمونیم .یکی از دوستان گفت dlc ریجن یک به ریجن 3 شاید بخوره.کسی نمیدونه؟دوستان میتونند در آینده چک کنند و در اینجا اعلام کنند هرچند من چشمم آب نمیخوره چون بقیه بازیها اینطور نیست.

به نظر من اون 4 تا مپ برای همین bad company 2 هست یعنی 2 تاش از بدکمپانی 1 انتخاب شده و 2 تا هم از بدکمپانی 2 حالا این 4 تا مپ رو ما که دانلود کردیم فقط میمونه روزی که مپ ها رو فعال کنند قضیه VIETNAM هم جداست ربطی به این 4 تا مپ نداره باید اون ها رو جدا دانلود کرد

این اپدیت مثل اینکه هم vietnam توش بوده هم mappackو یه سری چیز ها تغییر کرده مثلا برای G3 وM14 هم RED DOT و4X SCOPE اضافه کردن بقیش این ها هستش:
- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.
- Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended.
- Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23.
- Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.
- Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures.
- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.
- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.
- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.
- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.
- Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire.
- Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons.
- Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%.
- Fixed a C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert.
- Fixed a bug with FOV when aiming the M1911.
- Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role.
- Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR.
- Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs.
- Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMGs.
- Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons.
- Slightly increased the damage of the UH6

منبع
mappack قردا میاد و vietnam هم 23 DEC میاد:) منبع

من که از بس حجمش زیاده بی خیال شدم =((

بیخیال نشو بابا خیلی فاز خواهد داد:d
من مپ Harvest رو دوست دارم :x
امروز میشه بازی کرد تو 4 تا مپ...
من با PS3prox دانلود میکنم! یعنی بدون استفاده از PS3 اینجوری دیگه لازم نیست کلی Ps3 رو روشن بزاری...
تا شب دانلودم تموم میشه دوستان اگه ADD نکردین ADD کنین بزنیم باهم:d

به احتمال خیلی زیاد Map packs و Vietnam رو با همین آپدیت 1.05 دادن بیرون
چون از طرفی 1Dec این Map pack 7 میاد بعدشم 21Dec این Vietnam میاد.
لیست باگ های فیکس شدش هست که یکی بود میگفت فقط 200MB برای اونا بوده بقیه برای Map packs Vietnam بوده
تازه بهتر اون موقع که Vietnam رو بخری فقط یه چند KB دانلود میکنی اونم برای Active کردنش دیگه نیازی نداری 1 روز وقت تلف کنی بگیریو میری تو بازی(پیروی چه سیاست های هست این DICE کم الکی که نیست!:d)
Battlefield: Bad Company 2
VIP Map Pack 7 Trailer
دیگه سوالی نبود؟:d
راستی :
Bad Company 2 Vietnam & MP 7 Load Screens

آخرین ویرایش:
خوب من هم رفتم بازی کردم از بین اون 4 تا مپ میتونم بگم که واقعا هر 4 تاشون عالی بود مپ های خیلی بزرگی هم به بازی اضافه شده بود مثل HARVEST DAY و اونی هم که خیلی خودم خوشم اومد HEAVY METAL بود که خیلی مپ بزرگی بود و مپ OASIS بود که باحال بود
در کل به همه پیشنهاد میدم که فکر اینکه چقدر اپدیتش زیاد هست رو از سرشون بیرون کنند و هرچه زودتر بازیشون رو اپدیت کنند چون واقعا هیجان بازی چند برابر شده

خوب من هم رفتم بازی کردم از بین اون 4 تا مپ میتونم بگم که واقعا هر 4 تاشون عالی بود مپ های خیلی بزرگی هم به بازی اضافه شده بود مثل HARVEST DAY و اونی هم که خیلی خودم خوشم اومد HEAVY METAL بود که خیلی مپ بزرگی بود و مپ OASIS بود که باحال بود
در کل به همه پیشنهاد میدم که فکر اینکه چقدر اپدیتش زیاد هست رو از سرشون بیرون کنند و هرچه زودتر بازیشون رو اپدیت کنند چون واقعا هیجان بازی چند برابر شده
Harvest که برادران اسناپر آسفالتمون میکنن!:d فقط اونجا تانک که میتونه کاری کنه با اسناپر ها بقیه برن بوق بزنن:d
map هاش واقعا توپ شدن
پ.ن:پویا اینقدر نترس آپدیت کن بریم بازی کنیم دیگه.:d

میلاد این سیم router ام مشکل پیدا کرده مطمعنم تو 15 ساعت زمان دانلود یه بار قطع می شه واسه همین نمی تونم دان کنم ؟ راستی راه دیگه ای نیست ؟=((:(

Harvest که برادران اسناپر آسفالتمون میکنن!:d فقط اونجا تانک که میتونه کاری کنه با اسناپر ها بقیه برن بوق بزنن:d
map هاش واقعا توپ شدن
پ.ن:پویا اینقدر نترس آپدیت کن بریم بازی کنیم دیگه.:d

سلام.خوبی؟
پس داداشی اگه heavy metal رو ببینی میخوای چیکار کنی؟مپ خیلی خیلی گنده ای هست تازه همه جای مپ راحت اسنایپر ها کمپ میکنند واقعا مپ heavy metal خیلی قشنگه اصلا گیم پلی و جذابیت خاصی داره برای من خیلی باحاله

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam DLC: Operation Hastings

BFBC2V.jpg

خب اینم یه کاریه شبیه به همون Coral Sea در BATTLEFIELD 1943 (کسانی که بازی کردن یادشونه!یادش بخیر:d)
Mapـی به نام "Operation Hastings" در BFBC2:Vietnam هست که باید همه دست در دست هم دهیم آزادش کنیم!
روش آزاد کردن PSN بازها XBL بازها PC بازها (پلتفرم ها جدا هستن) باید به 69 میلیون team actions برسند.
چطوری؟
با resupply, revive, heal, spot, and repair
که بعدش مپ "Operation Hastings" باز خواهد شد.(از 21Dec شروع میشه)
این مپ در BATTLEFIELD:Vietnam رو PC قبلا نیز بوده.
ویدیو.36.2MB

دوستان از وسعت مپ ها گفتن دیگه نیاز به تعریف نیست
واقعا عالی کار شده
بعضی وقتا به این 4 تا مپ وصل نمیشه! شاید به خاطر شلوغی هستش...Joining Game میاد ولی DC میشه!
مپهای قدیمی این مشکل رو ندارن
دوستان_ پایه ADD کنین:

mahdi_num_num

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or