وای وای محمد علی چی یادمون انداختی!Fire punch
این اصلا چنان فاجعه ای بود که حتی ملت منو برای چینساو من هایپ میکنند، یاد پایان این میوفتم فقط کهیر میزنم!
کد گیاس پایان های بده!

وای وای محمد علی چی یادمون انداختی!Fire punch

اصلاً فایر پانچ برای من شاخص پایان بد و خوبه. اگر یکی به من بگه آخر فلان مانگا بد بود، بهش میگم فایر پانچ خوندی؟وای وای محمد علی چی یادمون انداختی!
این اصلا چنان فاجعه ای بود که حتی ملت منو برای چینساو من هایپ میکنند، یاد پایان این میوفتم فقط کهیر میزنم!
کد گیاس پایان های بده!![]()

آخرش هم یه انیمیشن ضعیف تحویل میدن که تو هر قسمت ارن قیافش فرق میکنه.پارت سوم فصل آخر انیمه AOT برای 2023 تایید شد!
پ.ن:خدا رو شکر فیلم نشد ولی خدایی سه سال برای ملت رو برای یک فصل آخر علاف میکنید؟![]()
بیخیال این همه وایستادیم یک سال دیگه پیش بره چیزی نمیشه.به قول یـ بنده خدایی Final تو ژاپنی ظاهرا یـ معنی دیگه میده !!! بگذریم ، پارسال گفتم لینک مانگاش رو برسونید کسی نرسوند این دفعه وایمسم همینجا تا یـ لینک بدید![]()
از لحاظ انیمیشن که باید قید ماپا رو زد.آخرش هم یه انیمیشن ضعیف تحویل میدن که تو هر قسمت ارن قیافش فرق میکنه.

یه دور پست اول تاپیک و نحوه ی استفاده از اسپویل رو بخون 
، یک سری تبدیل به یک عنصر دیگه میشدن ، یک سری تبدیل به جونورهای مختلف میشدن ، یک سری هم...خیلی قابلیت های متنوع داشتن

قابلیت مخفیشه که همه ازش خبر ندارن
) ، طرف متحد لوفی هست و به اندازه ی لوفی دنبال وان پیسه، عضو خدمه نمیشه oops درستش کردم@BoxBox
دوباره پستت پاک میشهیه دور پست اول تاپیک و نحوه ی استفاده از اسپویل رو بخون
1.توی فلش بک لاو یا حالا خود درسروزا گفته میشد که میوه ی لاو به ازای فدا کردن جون خورنده ی میوه ، میتونه یک شخص رو نامیرا کنه
2.فرق میوه ها که زیادن، یک سری تبدیل به یک عنصر دیگه میشدن ، یک سری تبدیل به جونورهای مختلف میشدن ، یک سری هم...خیلی قابلیت های متنوع داشتن
3. فوجیتورا ... هنوز زنده ست ... احتمالا
4.به طور عادی خیر نمیشه همزمان دو تا میوه خورد! ولی یا بلک بیرد رازهایی میدونه از میوه که بقیه نمیدونند! یا قابلیت میوه ی تاریکیش بهش چنین قابلیتی میده!
من صرفا یک نیمچه حسی دارم که احتمالا قدرت میوه رو از بخشی از بدن کسی که میوه خورده میشه برداشت...حداقل تا کمی بعد از مرگش... دلیلم اینه که ما تنها جایی که دیدیم کسی بدون خوردن میوه، قدرت میوه گرفته 1. بلک بیرد و قدرت شیروهیگه بوده 2.بیگ مام بوده که با خوردن مادر کارامل(همون که مثلا یتیم خونه داشت) قدرتش رو تصاحب کرده بوده
5. لاو هم هنوز زنده ست(این بنده خدا همون میوه ای رو خورده که تو سوال اول گفتمقابلیت مخفیشه که همه ازش خبر ندارن
) ، طرف متحد لوفی هست و به اندازه ی لوفی دنبال وان پیسه، عضو خدمه نمیشه
لاو اسم میوه بود یا اسم شخص خاصی بود اصنAot Final Season Director Edition - Road to the Next Milking Season هم اضافه کن
در کل بالانس خوبی بین کمدی و رومنس بود شخصیت پردازیش هم بهتر از این نمیشد . انیمیشن و پروداکشنش هم به شدت عالی باید بیشتر برم سراغ کاری CloverWorks

اگه به اون اپیزودای افتضاح بعد از رامبلینگ بالاتر از 5 دادی حقتهattack on titan پیج رسمی ایی داره که برم یه دل سیر براشون فحش بنویسم!![]()
اینا هم امید به زندگیشون رو 150 ساله، بابا 10 تا اپیزود دیگه میخوایید بدین بیرون چیه کل جهان مسخره کردین! اصن مگه داریم تا الان کسی فصل آخر از یه سریال یا اینیمه ارو پارت پارت بده بیرون!
خوبه کلا 4 فصل بود از 2013 دارن پخش میکنن!
اصلا خورد تو ذوقم و حالم بهم خورد سال دیگه هم پارت 3 بیاد کل قسمتاشو تو IMDB یک میدم! حیف این فصل 4 این همه عین آدم نمره دادیم! آخرش یه بادمجون دادن دستمون.