یه اسپویل ریز و ترغیب کننده از وان پیس بکنید من برم از چپتر 1036 بخونم آنگویینگ بشم دوباره![]()
Gear 5 
یه اسپویل ریز و ترغیب کننده از وان پیس بکنید من برم از چپتر 1036 بخونم آنگویینگ بشم دوباره![]()
خیلی گنده بود اینGear 5
ولی آره ترغیب کننده ست

(
)
همون رو به صد طریق و جمله ی مختلف میگن هی
@Z-fan
همچنان در حال خوندن magus of the library هستم... رسیدم چپتر 15~16
خوبه... واقعا کار متفاوتیه! شاید موضوعیت آرک هایی مشابه باشه، ولی محتوا و چیزی که ارائه میده خیلییی متفاوته!
بسیار هم حرف حق این وسطا زده میشه
فقط ... چقدر بانوان با کمالاتی داره، مانگاکاش واقعا سبک اشتباهی رو انتخاب کرده(
)
---
یادم رفت اینو بگم :
فقط یکبار دیگه باز اول چپتر بیاد بگه در دوران کهن 7 جادوگر فلان غلط رو کردن و کتابخونه مرکزی رو ساختن و ...، میام تو pm فحش کشت میکنم
رسما مثل اینه اول هر چپتر وان پیس، یکی دو صفحه به جملات آخر راجر اختصاص بدن! به خدا فهمیدیمهمون رو به صد طریق و جمله ی مختلف میگن هی
![]()

این مثالی که زدی خیلی معنی دار بود، من رو یاد یه انیمه ای انداخت که اول هر قسمت میومد جملات آخر یکی از شخصیت ها رو میگفت، تازه اون هفتگی هم پخش میشه@Z-fan
خوبه... واقعا کار متفاوتیه! شاید موضوعیت آرک هایی مشابه باشه، ولی محتوا و چیزی که ارائه میده خیلییی متفاوته!
)
---
یادم رفت اینو بگم :
فقط یکبار دیگه باز اول چپتر بیاد بگه در دوران کهن 7 جادوگر فلان غلط رو کردن و کتابخونه مرکزی رو ساختن و ...، میام تو pm فحش کشت میکنم
رسما مثل اینه اول هر چپتر وان پیس، یکی دو صفحه به جملات آخر راجر اختصاص بدن! به خدا فهمیدیمهمون رو به صد طریق و جمله ی مختلف میگن هی
![]()

بله هر دفعه دوتا کلمه بهش اضافه میشهاگه دقت کنی هر دفعه به Lore اش اضافه می کنن
من الان یه ماه شده از خوندنش گذشته نصف شو یادم رفته
ترجیح میدم دوباره بگه
بانوان هم من دیگه نگم دیگه
از خوبی مشاغل اشباع شده از بانوان همینه![]()

خودمم اشاره کردم بهش

به قول یـ بنده خدایی Final تو ژاپنی ظاهرا یـ معنی دیگه میده !!! بگذریم ، پارسال گفتم لینک مانگاش رو برسونید کسی نرسوند این دفعه وایمسم همینجا تا یـ لینک بدید![]()
پایان خیلی داغون که زیاد داریم. اما الان Fire punch توی ذهنم میاد. پایان شینگکی و اونی که میگی نسبت به این شوخی هستنمن پایان Prison School رو خبر ندارم ولی مطمئنم برای رقابت با پایان شینگکی کار سختی در پیش داره![]()
مانگا انگلیسی آنلاین:به قول یـ بنده خدایی Final تو ژاپنی ظاهرا یـ معنی دیگه میده !!! بگذریم ، پارسال گفتم لینک مانگاش رو برسونید کسی نرسوند این دفعه وایمسم همینجا تا یـ لینک بدید![]()
همین مانگاکا یه مانگای قبل از این اثر داره که اونجا تا حدی از کمالات بانوانش استفاده کرده.@Z-fan
)
---
یادم رفت اینو بگم :
![]()