Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

attack on titan پیج رسمی ایی داره که برم یه دل سیر براشون فحش بنویسم! :| :-wx-(
اینا هم امید به زندگیشون رو 150 ساله، بابا 10 تا اپیزود دیگه میخوایید بدین بیرون چیه کل جهان مسخره کردین! اصن مگه داریم تا الان کسی فصل آخر از یه سریال یا اینیمه ارو پارت پارت بده بیرون!
خوبه کلا 4 فصل بود از 2013 دارن پخش میکنن!
اصلا خورد تو ذوقم و حالم بهم خورد سال دیگه هم پارت 3 بیاد کل قسمتاشو تو IMDB یک میدم! حیف این فصل 4 این همه عین آدم نمره دادیم! آخرش یه بادمجون دادن دستمون.

اینا هم امید به زندگیشون رو 150 ساله، بابا 10 تا اپیزود دیگه میخوایید بدین بیرون چیه کل جهان مسخره کردین! اصن مگه داریم تا الان کسی فصل آخر از یه سریال یا اینیمه ارو پارت پارت بده بیرون!
اصلا خورد تو ذوقم و حالم بهم خورد سال دیگه هم پارت 3 بیاد کل قسمتاشو تو IMDB یک میدم! حیف این فصل 4 این همه عین آدم نمره دادیم! آخرش یه بادمجون دادن دستمون.
اگه به اون اپیزودای افتضاح بعد از رامبلینگ بالاتر از 5 دادی حقته :D

یادمه گینتاما هم اینطوری بود و یه چند سال رو فصل اخر گیر کرده بود
-----------------------------------
فصل دوم Nijigasaki هم بلاخره شروع شد و به شدت هم عالی بود

این فصل مثل اینکه بیشتر قراره بر حول و محور شخصیت اصلی یعنی یو باشه و دو شخصیت جدید هم معرفی شدن

Screenshot (1554).png Screenshot (1556).png

بین این دو شخصیت سمت چپی که اسمش Lanzhu هست این فصل قراره نقش خیلی پررنگی داشته باشه

جدا از خود قسمت که به شدت خوب بود صحنه اغازین این قسمت خیلی خوبه و به شدت یاداور The iDOLM@STER بود

Screenshot (1508).png Screenshot (1509).png Screenshot (1512).png Screenshot (1514).png Screenshot (1516).png Screenshot (1522).png Screenshot (1524).png Screenshot (1536).png Screenshot (1545).png Screenshot (1547).png

این فریم فقط

Screenshot (1525).png

خیلی لذت بخشه دیدین اینجور ایمپکت فریم ها

ولی بهترین بخش این قسمت بدون شک اجرای سولو ئه Lanzhu بود. ارت هایی که براش طراحی شده بود خیلی خوبن

Screenshot (1566).png 1.png 4.png 5.png 7.png 9.png 11.png 10.png

و اما صحنه پایانی خیلی خوب بود
جواب یو به لنژو:

15.png 14.png

فقط یه چیز راجب این قسمت بی نظیر میتونم بگم:

View attachment Turboturbs-1508974767453478920-20220330_053954-vid1.mp4

آخرین ویرایش:
یادمه گینتاما هم اینطوری بود و یه چند سال رو فصل اخر گیر کرده بود
اون تقصیر سازنده‌های انیمه نبود. گوریل بازی‌های مانگاکا بود که مدت خیلی طولانی داشت مانگا رو تموم می‌کرد. اگه اشتباه نکنم، توی جامپ هم اعلام شد که سه قسمت مونده و بازم مانگا تموم نشد و فرستادنش به جامپ ماهانه.
شاید هم دارم اشتباه می‌کنم و یه چیز دیگه بود که این جوری شد

اون تقصیر سازنده‌های انیمه نبود. گوریل بازی‌های مانگاکا بود که مدت خیلی طولانی داشت مانگا رو تموم می‌کرد. اگه اشتباه نکنم، توی جامپ هم اعلام شد که سه قسمت مونده و بازم مانگا تموم نشد و فرستادنش به جامپ ماهانه.
شاید هم دارم اشتباه می‌کنم و یه چیز دیگه بود که این جوری شد
نگفتم تقصیر استدیو بود کلا مثال زدم که اینجور چیزها هست
در مورد اونم اره سوراچی ترول میکرد و هر چپتر میگفت ارک اخره اخرشم کلا منتقل کردن مانگا رو چامپ گیگا

آخرین ویرایش:
هنوز سر گنده ش زیر لحافه داداش :-" :D

---------

بهار انیمه خوب چی داریم ملت؟

هنوز سر گنده ش زیر لحافه داداش :-" :D

---------

بهار انیمه خوب چی داریم ملت؟
چه چیزی بهتر از کاگویا ساما؟ :-"
Spy X Family هم هست :دی

ولی خوب این دوتا رو میشناسی...پس فکر کنم منتظر بقیه انیمه های ناشناخته ای:)) :-"

1649188767317.png

گویا عملا از طرف کودانشا مشخص شده که مانگای Witch Hat Atelier داره اقتباس انیمه ای دریافت می کنه

برای کسایی که خیلی با سری آشنا نیستن من سه سال پیش (آره مجبور شدم سرچ کنم :D) یه پست معرفی واسه مانگاش تو همین تاپیک نوشتم (و دقیقا سه ساله هنوز خودم نخوندم مانگا رو :| با این که خیلی خوب بود)
اگه خواستید بدونید چیه لینکش این جاست: Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خلاصه کنم که حداقل از حیث طراحی این تو اون دسته از مانگاهاست که عملا غیر ممکنه بیست درصد جزئیاتش رو هم بشه تو یه انیمه هفتگی درجه یک از آب درآورد.
تازه میگم، انیمه هفتگی درجه یک. یه چیزی در حد جوجوتسو کایسن ها و اینا
خیلی امیدم رو بالا نمی برم
ولی کنجکاوم ببینم دقیقا چی قراره دربیارن ازش

1649189281474.png

1649189340418.png 1649189380791.png 1649189533708.png

آخرین ویرایش:
(و دقیقا سه ساله هنوز خودم نخوندم مانگا رو :| با این که خیلی خوب بود)
خوب شد گول نخوردیم و نرفتیم مانگا رو بخونیم. خودت میای یه پست ۱۲۰۰۰ کلمه‌ای می‌نویسی و بعد نمی‌خونی؟
Shame
دوستان واسه Billy Bat ترجمه فارسی نداریم؟ چیزی پیدا نکردم:-<
فکر کنم نه. ظواهرش و سلیقه عمومی مانگاخون‌های ایرانی نشون نمیده همچین چیزی ترجمه شده باشه.

خوب شد گول نخوردیم و نرفتیم مانگا رو بخونیم. خودت میای یه پست ۱۲۰۰۰ کلمه‌ای می‌نویسی و بعد نمی‌خونی؟
Shame

وقتی 60 تا مانگا رو همزمان آنگویینگ میشی از این پیامدها هم به دنبال داره :D
البته وقتی من میگم خوبه صرف نظر از این که خودم ادامه اش بدم یا نه قطعا خوبه :>
من برسرک هم وقتی آنگویینگ شدم تا دو سال هیچی نخوندم (البته این که مرحوم میورا هم هر دو سال یه جلد مانگا میداد هم کمک می کرد :D)
کینگدام هم فکر کنم سه چهار سالی میشه نخوندم :D (البته اون یکی رو اصلا جریان ریلیز منظم یاسوهیسا کمک نمی کنه :-s)
من نمیدونم تو چطوری این همه منهوای سخیف رو با هم آنگویینگ دنبال می کنی :D

==============

آرک فعلی Sousou no Frieren خیلی خوبه :x
این مانگا نژاد Demon داره... یه کار شونن درجه سه عین خربفروشی به اسم Demon Slayer هم Demon داره :D
چند عالم فاصله است :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or