این که سطح این جا بالاتره ناشی از اینه که همه ما از اون جاها متواری شدیم
و البته تو اکثر اون فروم ها آدم نبود باهاش بشه بحث کرد و چیزی گذاشت ملت بخونن... انیم ورلد یه مدت خوبی همچین فضای قشنگی رو داشت که نمیدونم تقدیر الهی بود یا هر چیز دیگه دووم نیاورد سیستم اش... هر چند من از اون جا یه سری از بهترین رفقام رو پیدا کردم.
انیمه سینمایی اقتباسی از انیمه های معروف هاه؟
Suzumiya Haruhi no Shoushitsu: این رو قبلاً در موردش نوشته بودم بذا پیدا کنم پستم رو... هاع... ایناهاش
لینک به پست مذکور
Kizimonogatari: پیش درآمد اصلی و در حقیقت نقطه شروع داستانی مجموعه مونوگاتاری... که یه سه گانه است. و خب جزو خشن ترین انیمه هایی ـه که کلاً میشه در قالب سینمایی دید
Berserk: Ougo no Jidan: که به سه گانه برسرک: عصر طلایی هم معروفه... تمیز ترین اقتباس از یکی از خفن ترین آرک های خفن تری مانگاهای تاریخ.
One Piece: Z فیلم Z که دوازدهمین فیلم وان پیس ـه بهترین چیزیه که وان پیس در مورد فیلم های سینمایی اش به خودش دیده. داستان خفن، اکشن خوف و کاراکترهای شدیداً دوست داشتنی
Gintama: Movie 2: اسم اش رو یادم رفته. فیلم اول گینتاما که خلاصه یکی از آرکاشه به جهنم، ولی فیلم دوم اش یه داستان جدا و عجیب غریبی داره که نمونه نداره انصافاً
Dragon Ball Super: Broly: هولی شعط...این خیلی خوبه... اکشن مشتی و تکرار نشدنی
Fate Stay Night Heaven's Feel: سه گانه ای که روایت دوباره و متفاوتی از F S/N ـه... شدیداً از لحاظ کیفی و بصری دهن وا کنه..تنها مسئلش اینه که فعلاً دو تا فیلمش اکران شده و فقط بلوری اولیش در دسترسه
Cowboy Bebop the Movie: اینم یه اسمی داشت یادم رفته. ولی هر چی که ملت در مورد کابوی بیباپ دوست دارن تو این سینمایی به طول تمام و کمال هست با یه سری سکانس های شدید خاطره انگیز.