اینا روشون کم نمیشه نه؟
سلام
Your Name و A Silent Voice رو دیدم یکی از یکی شاهکار تر.
تو این مایه ها دیگه چی پیشنهاد میدین؟
یعنی با استانداردهای خود ژاپن هم بیش از حد شیردوشی کردن اینو حیف اون شاهکار فصل اول
آخه... آکانه؟ یعنی آدم تو سری قحط بود؟من بیشتر از این که خوشجال باشم ناراحتم
واقعا هضم Psycho-Pass بدون Akane و Kogami برام سخته، به خصوص Akane
اما از اون ورم هم کارگردان فصل اول برگشته، هم طراح شخصیت فصل اول
استادیو سازنده هم مثل فصل اول Production I.G. هست که بنده می پرستمش
ولی Akane
با توجه به آواتارت... Grand Blue که تابستون پخش میشد رو دیدی؟سلام دوستان از اونجایی که انیمه خونم به شدت کم شده
اگه میشه یه تعداد انیمه خوب کمتر شناخته شده معرفی کنید اکثر معروفارو دیدم
D: ارهآخه... آکانه؟ یعنی آدم تو سری قحط بود؟
با توجه به آواتارت... Grand Blue که تابستون پخش میشد رو دیدی؟
دوست گرام این همه سال این فروم بود! شما دیر رسیدیمن داشتم چرخ می زدم و دیدم که یک همچین جای جالبی برای انیمه بین ها هست
این همه سال کجا قایم شده بودید .
این چند خط رو مینویسم برای دلم تو تنها فروم انیمه ای ایران
به یاد انیمورلد
پارسال تو همچین روزایی دنیای انیمه اوار شد روی انیمه بازای ایرانی.بزرگترین گنجینه انیمه ایران به ساعتی از دست رفت گنجینه ای از اطلاعات و ترجمه ها و نقدها که دونسل انیمه باز گزد اورده بودن.به دلایلش کاری ندارم چون دیگه مهم نیست.ولی متاسفانه این اتفاق افتاد حیلی ها گفتن برمیگردن گفتن همه چی دوباره خوب میشه سایتهای دیگه جبرانش میکنن ولی بعد یک سال هنوز خلا انیمورلد رو حس میکنم.خلا یه جو حرفه ای و اختصاصی انیمه ای.اینو نوشتم شاید یکی از بچه های انیمورلد بخونه .شایدم کسی نخونه و همه رد کنن یه فحشی هم بهم بدن.ولی دوست داشتم یک جایی نوشته بشه تا بمونه.کجا بهتر از اینجا اخرین پناهگاه انیمه بازای ایران
انیمورلد هنوز بعد یک سال دوست دارم برگردی.صادقانه میگم هنوز دوست دارم
سلام. همین Grand Blue که دوستان بالاتر اسماش رو آوردن.سلام دوستان میشه انیمه ای معرفی کنید مثل prison school هم فان و کمدی باشه ولی کاراکتراش حالت بچه گونه و خردسال نداشته باشن
این چند خط رو مینویسم برای دلم تو تنها فروم انیمه ای ایران
به یاد انیمورلد
پارسال تو همچین روزایی دنیای انیمه اوار شد روی انیمه بازای ایرانی.بزرگترین گنجینه انیمه ایران به ساعتی از دست رفت گنجینه ای از اطلاعات و ترجمه ها و نقدها که دونسل انیمه باز گزد اورده بودن.به دلایلش کاری ندارم چون دیگه مهم نیست.ولی متاسفانه این اتفاق افتاد حیلی ها گفتن برمیگردن گفتن همه چی دوباره خوب میشه سایتهای دیگه جبرانش میکنن ولی بعد یک سال هنوز خلا انیمورلد رو حس میکنم.خلا یه جو حرفه ای و اختصاصی انیمه ای.اینو نوشتم شاید یکی از بچه های انیمورلد بخونه .شایدم کسی نخونه و همه رد کنن یه فحشی هم بهم بدن.ولی دوست داشتم یک جایی نوشته بشه تا بمونه.کجا بهتر از اینجا اخرین پناهگاه انیمه بازای ایران
انیمورلد هنوز بعد یک سال دوست دارم برگردی.صادقانه میگم هنوز دوست دارم
سلام
Your Name و A Silent Voice رو دیدم یکی از یکی شاهکار تر.
تو این مایه ها دیگه چی پیشنهاد میدین؟