Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من بیشتر از این که خوشجال باشم ناراحتم
واقعا هضم Psycho-Pass بدون Akane و Kogami برام سخته، به خصوص Akane
اما از اون ورم هم کارگردان فصل اول برگشته، هم طراح شخصیت فصل اول
استادیو سازنده هم مثل فصل اول Production I.G. هست که بنده می پرستمش :D

ولی Akane :(
آخه... آکانه؟ یعنی آدم تو سری قحط بود؟ :-"

سلام دوستان از اونجایی که انیمه خونم به شدت کم شده :(
اگه میشه یه تعداد انیمه خوب کمتر شناخته شده معرفی کنید اکثر معروفارو دیدم :)
با توجه به آواتارت... Grand Blue که تابستون پخش میشد رو دیدی؟ :دی

این چند خط رو مینویسم برای دلم تو تنها فروم انیمه ای ایران

به یاد انیمورلد
پارسال تو همچین روزایی دنیای انیمه اوار شد روی انیمه بازای ایرانی.بزرگترین گنجینه انیمه ایران به ساعتی از دست رفت گنجینه ای از اطلاعات و ترجمه ها و نقدها که دونسل انیمه باز گزد اورده بودن.به دلایلش کاری ندارم چون دیگه مهم نیست.ولی متاسفانه این اتفاق افتاد حیلی ها گفتن برمیگردن گفتن همه چی دوباره خوب میشه سایتهای دیگه جبرانش میکنن ولی بعد یک سال هنوز خلا انیمورلد رو حس میکنم.خلا یه جو حرفه ای و اختصاصی انیمه ای.اینو نوشتم شاید یکی از بچه های انیمورلد بخونه .شایدم کسی نخونه و همه رد کنن یه فحشی هم بهم بدن.ولی دوست داشتم یک جایی نوشته بشه تا بمونه.کجا بهتر از اینجا اخرین پناهگاه انیمه بازای ایران

انیمورلد هنوز بعد یک سال دوست دارم برگردی.صادقانه میگم هنوز دوست دارم

به یاد انیمورلد
پارسال تو همچین روزایی دنیای انیمه اوار شد روی انیمه بازای ایرانی.بزرگترین گنجینه انیمه ایران به ساعتی از دست رفت گنجینه ای از اطلاعات و ترجمه ها و نقدها که دونسل انیمه باز گزد اورده بودن.به دلایلش کاری ندارم چون دیگه مهم نیست.ولی متاسفانه این اتفاق افتاد حیلی ها گفتن برمیگردن گفتن همه چی دوباره خوب میشه سایتهای دیگه جبرانش میکنن ولی بعد یک سال هنوز خلا انیمورلد رو حس میکنم.خلا یه جو حرفه ای و اختصاصی انیمه ای.اینو نوشتم شاید یکی از بچه های انیمورلد بخونه .شایدم کسی نخونه و همه رد کنن یه فحشی هم بهم بدن.ولی دوست داشتم یک جایی نوشته بشه تا بمونه.کجا بهتر از اینجا اخرین پناهگاه انیمه بازای ایران

یه بخشی از خلأ اش پر شد تو این یه سال
ولی در هر صورت برای جامعه انیمه باز های ایرانی امکان نداره چیزی بتونه جای فضایی که انیم ورلد داشت رو بگیره. میتونن تظاهر کنن که اتفاقی نیفتاده و چیز خاصی در جریان نبوده تو اون انجمن که بعد سقوطش نبودش حس نشه. ولی خب این قدر هم احمق نیستیم. میدونیم چقدر اتفاق خوب تو دوران اوج اون انجمن افتاد و چقدر آدم رو دور هم جمع کرد

سلام دوستان میشه انیمه ای معرفی کنید مثل prison school هم فان و کمدی باشه ولی کاراکتراش حالت بچه گونه و خردسال نداشته باشن:D
سلام. همین Grand Blue که دوستان بالاتر اسم‌اش رو آوردن.

به یاد انیمورلد

فروم انیمه ای خوب میخوای انیمه پردیس هنوز سر پاست. درسته الان دیگه گوست تاون شده ، ولی دیتابیس ۱۳ سالش موجوده و محو نشده!!! یادش بخیر چه بحثایی سر اینکه ایتاچی قویتره یا جیرایا اونجا میکردیم !!! البته مال قبل از نبرد ناروتو و پین و از بین رفتن همه قوانین یونیورس بود!

..........

بشر کینگدوم هر چقدر از انیمه شانس نیورد ، ولی عجب لایو اکشنی دارن براشن میسازن!!! LOTR لوله

ways_fb_img_1552495191928.jpg

تریلراش رو دیدم بسی هایپ شدم

سلام

Your Name و A Silent Voice رو دیدم یکی از یکی شاهکار تر.

تو این مایه ها دیگه چی پیشنهاد میدین؟

Summer wars
The garden of words

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or