Big boss_returns
کاربر سایت
دوستان این city hunter سینماییش که قرار بود امسال بیاد امده؟سریالش که خیلی خوب بود
سلام سلام. آقا بعد کلنجار رفتن با انواع و اقسام کلمهها تو گوگل (که به یه جاهایی تو مایههای Old anime samurai/ninja boy red sleeveless shirt رسید!)، شانسی یافتماش:سلام دوستان
اسم این انیمه چیه ؟ مدتهاست دنبالشم
تایید فصل سوم یاهاری رو میگی؟ پس من چرا فکر میکردم از همینجا خبرش رو خونده بودم؟
Stolen from r/animemes
اینو قبلا تلویزیون هم چند قسمتش رو پخش کرد. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یه سازمان نینجایی بود که رئیسشون یه مشت چشم داشت که هر وقت این پسره یکی از نینجاهاش رو میکشت یکی از اون چشم ها بسته میشد.سلام سلام. آقا بعد کلنجار رفتن با انواع و اقسام کلمهها تو گوگل (که به یه جاهایی تو مایههای Old anime samurai/ninja boy red sleeveless shirt رسید!)، شانسی یافتماش:
Manga Sarutobi Sasuke یا Ninja, The Wonder Boy.
خودشه؟
سلام سلام. آقا بعد کلنجار رفتن با انواع و اقسام کلمهها تو گوگل (که به یه جاهایی تو مایههای Old anime samurai/ninja boy red sleeveless shirt رسید!)، شانسی یافتماش:
Manga Sarutobi Sasuke یا Ninja, The Wonder Boy.
خودشه؟
من تا دو ، سه قسمت مونده به آخر فصل دوم دیدم ، اما وقتی (حس کردم ) میخواد مثلثیش کنه و رومنس تو مخی ، بی خیال دیدنش شدم!
Stolen from r/animemes
آقا جایگزین GTO چی معرفی میکنین. ترجیها جدید باشه :d
Kimetsu no Yaiba رو می تونی ازش توقع کار خوب داشته باشی.تازه لیست انیمه های بهار رو دیدم...چه فصل خوفیه
One Punch Man S2
Shingeki no Kyojin S3-P2 (من هنوز قسمت آخر فصل دوم رو ندیدم البته )
Bungou Stray Dogs S2 (فیلمش زیرنویس فارسیش اومد؟ )
Diamond no Ace S2 (فقط چرا توی لیست MAL انقدر کم منتظرشن؟ خیلی خوفه که )
این ها که لحظه شماری میکنم براشون... ولی سه تا انیمه هم صرفا بر اساس پوستر انتخاب نمودم،بگید ببینم میشه بهشون امیدی داشت یا نه
Kimetsu no Yaiba
Fairy Gone
Kabukichou Sherlock
فیلم سینمایی هم داریم که البته چون اصولا دیر میان ، یادم میره ببینمشون و باید یکی اینجا هایپ کنه
ولی Promare رو باید دید، گویا ادامه بانی گرل هم که هست... ، یه فیلم هم لوپین داره... و من مثل 10 سال اخیر میخوام لوپین رو شروع کنم و وقت نمیشه
یه دو سه تا فیلم دیگه هم پوسترشون جالب میزنه...ولی همینطور که گفتم،نیازمند هایپ سبز شما هستیم اصلا دوستانی که فیلم میبینند، بیان چندتا فیلم خفن(ولی نه اون خفن معروف ها که همه دیدیم ) رو معرفی کنند،نام ببرن اصلا...یه چیزی بگن دیگه به هر حال اصلا اکشن خالص و خفن هم باشن و دو ساعت یه کار اکشن هم ببینیم خوبه ، حس میکنم زمان دوبله گلوری بیشتر انیمه سینمایی میدیدم
در کل...به به! و اینکه...ببینم تا آخر فصل چندتاش رو تموم میکنم
آره یه جوری بود. من که یه بار دیدم و کافی بود برام. یه سری حرکات جالب زده بود؛ مثلا اینترنت رو عالی و بامزه پیاده کرده بود. ایستراگها هم که خودت گفتی. ولی باقیش دقیقا؛ شعارزده و قشنگ همون «بیانیه». چقدر انتظار داشتم ازش ولی اصلا در حد یکش نبود.Ralph2 رو دیدم
یه ذره... در واقع یه عالمه ناامید شدم.
بیشتر از انیمیشن شبیه بیانیه اخلاقی/اجتماعی + تعداد زیادی Easter Egg بود.
گَلبَم شکست
درسته. البته مشکلم بیشتر با انیمیشنهاش بود که یه جوریه انگار یه بازی روی سیستم خسته با نرخ فریم پایین اجرا بشه. یه ربع اول که چشمام داشت درد میگرفت. وگرنه حالوهوای کمیکی داشتنش که جالب بود.اره خیلی خوب بود البته همون سبکش که خاصش میکنه
تنها بدیش اینه که این روزا مانور رو سیاه ها زیاده و بعید نیست اینم یکی از همونا باشه شخصیت مایلز قدیمی هست ولی تو این سال ها خیلی کمتر بهش بها داده میشد ولی الان که این چرندیات مد شده امدن ازش انیمیشن ساختن و تو بازی جاش کردن هیچ هدفیم پشتش نبوده.....
اره خیلی خوب بود البته همون سبکش که خاصش میکنهدوتا خبر، با تشکر از بروبچ ردیت:
فصل دوم Re:Zero (ایششش!) و Cells at Work (ایول!) معرفی شد.
----
آقا انیمیشن Spider-Verse چقدر خوب بود! من اصلا تو کار ابرقهرمانی و کمیک نیستم ولی از این یکی بسی خوشم اومد. فقط سبک گرافیکش اولا اذیت میکرد و یه جوری روون نبود که بعد هم کمتر شد هم عادت کردم.