خب berserk رو تا قسمت 11 دیدم! جالبه که خیلی اتفاقی به این انیمه برخوردم! خودم اصلا انیمه ببین نیستم ولی همیشه از فضای دارک ، سایکولوجیکال و اغراق شده ی بعضی از انیمه های ژاپنی خوشم میومد. این شد که توی این ژانر به طور تصادفی از پوستر سریال خوشم اومد و گفتم قسمت اول berserk دانلود کننم ببینم چطوریه که ناگهان مجذوب انیمه شدم
دقیقا از اولین تصویر! فضای تاریک و کابوس گونه ی قسمت اول عالی بود. شواله ای که بنظر میرسه روح اش در تسخیر موجودات اهریمنی قرار گرفته و نوید یه داستان فانتزی و تاریکی رو میداد. اما خب متاسفانه این فضا بعد از قسمت اول تا همین قسمت 11 که دیدم انچنان تکرار نشد و یک حالت ارام تری به خودش گرفته. شخصیت ها ولی عالین. یعنی قشنگ خودشون رو تو دلم جا کردن، گاتس ، گریفیس ، کاسکا جدا از روابطشون چقدر عالی به تمام ریزه کاری های شخصیتی و انگیزه هاشون پرداخته میشه. نکته ی دیگه موسیقی انیمه است که شاهکاره بنظرم با اینکه پشت سر هم دارم قسمت ها رو میبینم ولی نمیتونم موسیقی یه که اول و اخر انیمه میزنه رو گوش ندم. berserk واقعا عالیه کاش برای همچون انیمه ای یکی همت میکرد یه زیرنویس خوب براش منتشر میکرد. زیرنویس فارسی ایش واقعا داغونه و باید حتما با زیرنویس انگلیسی دید.