ce7en44
کاربر سایت
این ویدئو رو در مورد Domestic Girlfriend ببینید جالبه، فقط اگه ندیدین اسپویل داره
اول اینکه، چرا dororo رو ندیدی؟چند انیمه این فصلو که تموم کردم نظر مختصری بدم
انیمه رو فقط تماشا نکردم باهام صحبت کرد نامرد، مانگاشم نمیخونم تا همینجا بسه ( کلاس بیخود میگذارد و مانگا را جستجو میکند)حیف نورمن (بنظرم نمرده ) مانگا خونش بیاد اسپول کنه برام
من فکر میکردم عما باهوش شده نگو همش فکر نورمن بیچاره بود و درستم بود از این بخاری بلند نمیشد
ری هم همینکه از خاطرات بچگیش یادش مونده بوده (با توجه به فانتزی داستان) خودش گویای هوشش بود هر چند تو بعضی جاها کمرنگ نشونش دادن
نمیدونم به مهر ایزابلا اشاره کنم که بخاطر بچش بیشتر زنده بمونه اینجا بدنیاش آورده بود یا به بی رحمیش برای پرورش کودکان و خورده شدنشون یا به فکر زنده بودن خودش به هر طریقی که میتونسته
وای اونو یادم رفت بگماول اینکه، چرا dororo رو ندیدی؟
از بهترین های فصل بود!
در مورد ادامه Yakusoku no Neverland نمیدونم جدی گفتی که اسپویلت کنیم یا نه
ولی به هر حال:
توی انیمه هم خیلی تابلو بود ولی خوب اره نورمن زندست
نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت!!!
ابر حیف دانلوداز بی انیمگی به توکیو غول رسیدیم.ارزش دیدن داره یا حیف دانلوده؟
ابر حیف دانلود
...................
BanG Dream!
ارزش داره ؟ زیر نویس شده ؟
دوستان انیمه که در مورد بازیهای کامپیوتری بود اسمش چیه؟
من death note رو دیدم تا آخرش ، خوشم اومد ، Another هم همینطور ، تو مایه های Death Note یا Anotherاگه میشناسین ، یا کلا از این انیمه ها که داستان خفنی داره ولی خیلی طولانی نیست معرفی کنید لطفا
Satsuriku.no.Tenshi اینو دیدم بد نبود ولی چون هفته به هفته میومد دیگه ندیدم ، Rainbow هم اولش باحال بود ولی به اپیزود 17 18 رسیدم به قول شما انیمه بازا دراپش کردم ، این دوتارو ادامه بدم یا کلا قیدشونو بزنم؟؟
خوب پرسیدی منم جواب دادم ، میخوای به چراش برسی دانلودش کن ! خصوصا وقتی به فصل سه و چهار رسیدی کامل متوجه میشیچرا؟
واواواووووو.....همچین انیمه های کیفیت خوب ندارن؟ البته سخته تعریف اینطور انیمه ها!اگه انیمه های گیمی رو مربوط به این فرض کنیم که از دنیای خودشون کشیده شدن به دنیای فانتزی و گیم گونه کلی انیمه تاپ داریم!انیمه های مربوط به گیم اکثر کیفیت نامطلوبی دارن خوبشون همون sword art online که اونم سلیقه ایه !
baccano و durarara رو ببین
با چه خوشحالی اومدم گفتم حتما یکی جواب سوالم رو به این زودی داده !!!!!!واواواووووو.....همچین انیمه های کیفیت خوب ندارن؟ البته سخته تعریف اینطور انیمه ها!اگه انیمه های گیمی رو مربوط به این فرض کنیم که از دنیای خودشون کشیده شدن به دنیای فانتزی و گیم گونه کلی انیمه تاپ داریم!
Log Horizon- The Rising Of The Shield Hero-Over lord-Kono Subarashii Sekai-RE Zero- No Game No life--The King's Avatar-و....