قسمت اول Spy X Family رو دیدم. در مجموع خوب بود

یک سری بخشها که سر خوندن مانگا خیلی بهشون میخندیدم، به نظرم توی انیمه چندان خوب در نیومده بود. میتونه دلیلش این باشه که من قسمتهای اول مانگا رو سه چهار باری خوندم

ولی خودم فکر میکنم که جریان سیال ذهن رو خیلی خوب نمیشه توی انیمه و فیلم نشون داد. تکنیکی هست که نیاز به کند کردن ریتم داره تا اثرگذار باشه. از اون طرف کند کردن ریتم، خیلی مناسب فرمت انیمه نیست. توی مانگا فقط کافیه که توی یه پنل چهره بهت زده آنیا رو هنگام خوندن ذهن باباش نشون بدی. مخاطب ناخودآگاه هنگام خوندن این پنل مکث میکنه. برای همین هم، جواب بانمکی که آنیا میده ناخودآگاه خنده بیشتری توی مانگا ایجاد میکنه. در کل ولی من راضی بودم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کم کم به طور جدی دارم به دراپ کردن برج خدا فکر میکنم

تا آخر این فصل که ادامهاش میدم. امیدوارم انتهای این فصل منو بیشتر از این نااُمید نکنه. برج خدا، حداقل برای من، هیچ وقت مانگایی نبوده که با نشون دادن نبردهای هیجان انگیز جذبم کنه. خوب یا بد، در حال حاضر، وجود صحنههای نبرد جذاب ترند شده. نمونهی خیلی مشخصاش هم Solo leveling هست. چیزی منو اذیت میکنه این هست که چرا SIU میخواد به زور میخواد این پدیده رو بیاره توی برج خدا. اگه توانایی این کارو داشت، مشکلی نبود. مشکل از جایی شروع میشه که این کار رو نمیتونه درست انجام بده. نتیجه میشه یه چپتر با یه سری پنل در هم و بر هم از یه سری مبارزه. من هیچی نمیفهمم از این مبارزهها، اصلا نمیفهمم کی داره، کی رو میزنه

چیزی که اصلا درک نمیکنم، این هست که چیرا SIU به تواناییهای خودش باور نداره. آخه کی شروع به خوندن برج خدا به خاطر مبارزههای باشکوه کرده؟ من شخصا مبارزههای ساده و قابل فهمی رو که سیو قبلا میکشید، به شرایط فعلی ترجیح میدم. متاسفانه این علاقه عجیب غریب SIU به این موضوع، بقیه قسمتهای داستان رو هم تحت تاثیر خودش قرار داده.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آرک فعلی Sousou no Frieren خیلی خوبه

این مانگا نژاد Demon داره... یه کار شونن درجه سه عین خربفروشی به اسم Demon Slayer هم Demon داره

چند عالم فاصله است
حالا چرا درجه سه؟

باور کن همین Demon Slayer از همه شوننهای تازه منتشر شده Jump بهتره. درجه سه میشه یه شوننی مثل Doron Dororon. تازه همین کار هم حکم لنگ کفش پاره توی بیابان رو داره

وقتی به حجم کارهای ایسکای، عاشقانههای دو هزاری و Villaness ای که هر سال منتشر میشه بندازی، همین Doron Dororon اش هم تبدیل به یه اثر نوآورانه و فاخر میشه