gintama for ever
کاربر سایت
کار خوب ولی نصف نیمهسلام عزیزان؛
کسی انیمه Grand Blue رو دیده؟ چطوره؟
حتی شروع هم نشد
کار خوب ولی نصف نیمهسلام عزیزان؛
10000% ببینسلام عزیزان؛
میدونم منظورت چیه، دارم سعی میکنم از طریق این جنگ زرگری، مشتری جدید جذب کنم. بذار کاسبیمون رو بکنیمطبیعتا وقتی میگم سخیف منظورم اینا نیست
اینا رو خودم خوندم میدونم چقدر خوبن
البته نمیدونم 12 هزار کلمه بتونه حق مطلب رو برای تاور ادا کنه![]()
View attachment giphy.mp4بسترد هم که شاهکاره
یادمه واسه اون یکی کارش Sweet Home این جا یه طومار نوشته بودم
Ironically اونم بعد نوشتن طومار و آنگویینگ شدنش ادامه ندادم![]()
چرا وقتی یکی بیکار میگرده و دنبال مانگاست، جای پیشنهاد بهش، جنگ زرگری راه میندازید خومیدونم منظورت چیه، دارم سعی میکنم از طریق این جنگ زرگری، مشتری جدید جذب کنم. بذار کاسبیمون رو بکنیم
قدیما که AW وجود داشت، میرفتیم توی تاپیک ToG خودمون رو خالی میکردیم. الان واقعا جای خالی اون تاپیک حس میشه.
View attachment 251439

One Punch Man
دقیقاً چجوری خودتونو خالی میکردین که تو این تاپیک نمیشه ؟میرفتیم توی تاپیک ToG خودمون رو خالی میکردیم. الان واقعا جای خالی اون تاپیک حس میشه.

مشکل این تاپیک نیست. مشکل اینه که اونجا یه تعداد انگشت شماری آدم بودن که توی ToG ذوب شده بودن و اینجا نیستن.سلام
دقیقاً چجوری خودتونو خالی میکردین که تو این تاپیک نمیشه ؟![]()
منظورت از ذوب شدگان که احیاناً کلوب طرفداران بانوی عجوزه نیست ؟مشکل این تاپیک نیست. مشکل اینه که اونجا یه تعداد انگشت شماری آدم بودن که توی ToG ذوب شده بودن و اینجا نیستن.
مثلاً اگر بخواییم در مورد وان پیس اینجا صحبت کنیم، ذوب شدگانش هستن که جمله به جمله رو مانگا رو حفظن و میتونن ۱۷ خط در مورد هر موضوعی توضیح بدن
(آخرای پارت دومش
)
واقعاً از این گیفی که میفرستم شرمندهام. اما چارهای ندارمسلام
منظورت از ذوب شدگان که احیاناً کلوب طرفداران بانوی عجوزه نیست ؟![]()

آخه قدر فاضلاب رو که دیگه شما نباید بشناسی برادر منواقعاً از این گیفی که میفرستم شرمندهام. اما چارهای ندارم
View attachment 251626
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری![]()
در شان شما نیست