Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

وقتی 60 تا مانگا رو همزمان آنگویینگ میشی از این پیامدها هم به دنبال داره :D
البته وقتی من میگم خوبه صرف نظر از این که خودم ادامه اش بدم یا نه قطعا خوبه :>
من برسرک هم وقتی آنگویینگ شدم تا دو سال هیچی نخوندم (البته این که مرحوم میورا هم هر دو سال یه جلد مانگا میداد هم کمک می کرد :D)
کینگدام هم فکر کنم سه چهار سالی میشه نخوندم :D (البته اون یکی رو اصلا جریان ریلیز منظم یاسوهیسا کمک نمی کنه :-s)
من نمیدونم تو چطوری این همه منهوای سخیف رو با هم آنگویینگ دنبال می کنی :D

==============

آرک فعلی Sousou no Frieren خیلی خوبه :x
این مانگا نژاد Demon داره... یه کار شونن درجه سه عین خربفروشی به اسم Demon Slayer هم Demon داره :D
چند عالم فاصله است :D
فقط با ۶۰ تا مانگای آنگویینگ به این وضعیت رقت بار افتادی؟ noob😎
خط دومت کاملاً حق بود و چنین حقی توی این تاپیک تا حالا گفته نشده:>

اول در مورد این که چه طور چند ده مانگا و منهوای مختلف رو دنبال می‌کنم، جوابش در نرم افزار FMD یا Free Manga Downloader و همین طور علی
وجود داره. علی رو که خودت دیدی با اومدن قسمت جدید آلارم میده.
FMD هم همیشه روی PC در حال اجراست و به صورت خودکار قسمت‌های جدید مانگا و منهواهایی که مشخص کردم رو دانلود می‌کنه. به خصوص برای
چیزهایی که انتشار نامنظم دارن خیلی خوبه و دیگه مشکل این که فراموش کنم فلان چیز رو می‌خوندم رو ندارم.

و اما در مورد سخیف، واقعا اگر فکر می‌کنی Rebirth of Urban Immortal Cultivator سخفیه، واقعا برات متاسفم:>:>

گذشته از این حرف‌ها خودم فکر می‌کنم بیشتر منهواهایی که می‌خونم خیلی کارهای خوبی هستن. مثلاً Sword Sheath Child واقعا یه کار درجه یکه. یا Tower of God و کوبرا خانم.
در مورد هر کدوم از این سه تایی که گفتم میشه قشنگ یکی از این پست‌های طوماری ۱۲۰۰۰ کلمه‌ای خودت رو نوشت. فقط من مال این حرفا نیستم:دی
یا مثلاً Murim Login با این که اسم چیپی داره اما یه کار کمدی خیلی خوبه. خیلی خیلی خوب.
Omniscient Reader’s Viewpoint واقعاً از نظر داستانی و همین طور طراحی یه چیز واقعاً عالیه.
یا یه چیز Seinen طوری شبیه Bastard فکر نمی‌کنم به راحتی پیدا بشه.

مثلاً Sword Sheath Child واقعا یه کار درجه یکه. یا Tower of God و کوبرا خانم.

طبیعتا وقتی میگم سخیف منظورم اینا نیست
اینا رو خودم خوندم میدونم چقدر خوبن :D
البته نمیدونم 12 هزار کلمه بتونه حق مطلب رو برای تاور ادا کنه :D

بسترد هم که شاهکاره
یادمه واسه اون یکی کارش Sweet Home این جا یه طومار نوشته بودم
Ironically اونم بعد نوشتن طومار و آنگویینگ شدنش ادامه ندادم :دی
الانم که اصن تموم شده و اقتباسش هم کردن
باید سر وقت برم تمومش کنم

کسی انیمه Grand Blue رو دیده؟ چطوره؟

حقیقتا پیشنهاد من اینه که بری مانگاشو بخونی
یکی از بهترین مانگاهای کمدی ایه که موجوده
انیمه متاسفانه خیلی از چیزهای ریزی که مانگا رو محشر کرده بود رو تو خودش نداره

طبیعتا وقتی میگم سخیف منظورم اینا نیست
اینا رو خودم خوندم میدونم چقدر خوبن :D
البته نمیدونم 12 هزار کلمه بتونه حق مطلب رو برای تاور ادا کنه :D
می‌دونم منظورت چیه، دارم سعی می‌کنم از طریق این جنگ زرگری، مشتری جدید جذب کنم. بذار کاسبی‌مون رو بکنیم:D

قدیما که AW وجود داشت، می‌رفتیم توی تاپیک ToG خودمون رو خالی می‌کردیم. الان واقعا جای خالی اون تاپیک حس میشه.

بسترد هم که شاهکاره
یادمه واسه اون یکی کارش Sweet Home این جا یه طومار نوشته بودم
Ironically اونم بعد نوشتن طومار و آنگویینگ شدنش ادامه ندادم :D
View attachment giphy.mp4

می‌دونم منظورت چیه، دارم سعی می‌کنم از طریق این جنگ زرگری، مشتری جدید جذب کنم. بذار کاسبی‌مون رو بکنیم:D

قدیما که AW وجود داشت، می‌رفتیم توی تاپیک ToG خودمون رو خالی می‌کردیم. الان واقعا جای خالی اون تاپیک حس میشه.

View attachment 251439
چرا وقتی یکی بیکار میگرده و دنبال مانگاست، جای پیشنهاد بهش، جنگ زرگری راه میندازید خو:-"

آرت SSC بد نمیزنه... :-"

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
مانگای:x :x :x :x :x :x :x :x :x One Punch Man

حال و روز گارو:
GIF by MOODMAN

سلام

دقیقاً چجوری خودتونو خالی میکردین که تو این تاپیک نمیشه ؟ :-?
مشکل این تاپیک نیست. مشکل اینه که اونجا یه تعداد انگشت شماری آدم بودن که توی ToG ذوب شده بودن و اینجا نیستن.
مثلاً‌ اگر بخواییم در مورد وان پیس اینجا صحبت کنیم، ذوب شدگانش هستن که جمله به جمله رو مانگا رو حفظن و می‌تونن ۱۷ خط در مورد هر موضوعی توضیح بدن

سلام
مشکل این تاپیک نیست. مشکل اینه که اونجا یه تعداد انگشت شماری آدم بودن که توی ToG ذوب شده بودن و اینجا نیستن.
مثلاً‌ اگر بخواییم در مورد وان پیس اینجا صحبت کنیم، ذوب شدگانش هستن که جمله به جمله رو مانگا رو حفظن و می‌تونن ۱۷ خط در مورد هر موضوعی توضیح بدن
منظورت از ذوب شدگان که احیاناً کلوب طرفداران بانوی عجوزه نیست ؟ :D

آقا این SPYxFAMILY چقدر خوب بود. یعنی وقتی دیدمش هایپ تمام طرفدار های مانگا رو درک کردم. با اینکه فقط یه قسمت دیدم اما بنظرم واقعا عالی بود از انیمیشن و اتمسفر بگیر برو تا همه چیش. :D
انتظار نداشتم تو یه قسمت این همه اتفاق بیفته ولی افتاد و لذت بردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or