Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

به قول یـ بنده خدایی Final تو ژاپنی ظاهرا یـ معنی دیگه میده !!! بگذریم ، پارسال گفتم لینک مانگاش رو برسونید کسی نرسوند این دفعه وایمسم همینجا تا یـ لینک بدید :>

بعضی هاشون خیلی سنگین هستن خدایی :D اصلا نمیدونم چطوری میتونم به دستتون برسونم 😁

Attachments

• 2022-04-03_230752.jpg
    2022-04-03_230752.jpg
    160.8 KB · مشاهده: 19
  • 2022-04-03_230827.jpg
    2022-04-03_230827.jpg
    179.8 KB · مشاهده: 24
  • 2022-04-03_230858.jpg
    2022-04-03_230858.jpg
    181.1 KB · مشاهده: 21
  • 2022-04-03_230925.jpg
    2022-04-03_230925.jpg
    187.2 KB · مشاهده: 14
  • 2022-04-03_230955.jpg
    2022-04-03_230955.jpg
    151 KB · مشاهده: 10
  • 2022-04-03_231035.jpg
    2022-04-03_231035.jpg
    144.8 KB · مشاهده: 11
  • 2022-04-03_231101.jpg
    2022-04-03_231101.jpg
    146.8 KB · مشاهده: 10
  • 2022-04-03_231130.jpg
    2022-04-03_231130.jpg
    176.7 KB · مشاهده: 10
  • 2022-04-03_231216.jpg
    2022-04-03_231216.jpg
    144.7 KB · مشاهده: 12
  • 2022-04-03_231254.jpg
    2022-04-03_231254.jpg
    161.3 KB · مشاهده: 13
من پایان Prison School رو خبر ندارم ولی مطمئنم برای رقابت با پایان شینگکی کار سختی در پیش داره:D
پایان خیلی داغون که زیاد داریم. اما الان Fire punch توی ذهنم میاد. پایان شینگکی و اونی که میگی نسبت به این شوخی هستن:D
اصلا آرک آخرش ان چنان چیز شعر کیهانی بود که قابل تصور نیست.
به قول یـ بنده خدایی Final تو ژاپنی ظاهرا یـ معنی دیگه میده !!! بگذریم ، پارسال گفتم لینک مانگاش رو برسونید کسی نرسوند این دفعه وایمسم همینجا تا یـ لینک بدید :>
مانگا انگلیسی آنلاین:
Attack on Titan | MangaLife
انگلیسی دانلود:

-----------
فارسی:

---

@Z-fan
همچنان در حال خوندن magus of the library هستم... رسیدم چپتر 15~16 :-"
خوبه... واقعا کار متفاوتیه! شاید موضوعیت آرک هایی مشابه باشه، ولی محتوا و چیزی که ارائه میده خیلییی متفاوته!

بسیار هم حرف حق این وسطا زده میشه:D

فقط ... چقدر بانوان با کمالاتی داره، مانگاکاش واقعا سبک اشتباهی رو انتخاب کرده:-" ( :( )

---

یادم رفت اینو بگم :
فقط یکبار دیگه باز اول چپتر بیاد بگه در دوران کهن 7 جادوگر فلان غلط رو کردن و کتابخونه مرکزی رو ساختن و ...، میام تو pm فحش کشت میکنم:(
رسما مثل اینه اول هر چپتر وان پیس، یکی دو صفحه به جملات آخر راجر اختصاص بدن! به خدا فهمیدیم:(( همون رو به صد طریق و جمله ی مختلف میگن هی:(
همین مانگاکا یه مانگای قبل از این اثر داره که اونجا تا حدی از کمالات بانوانش استفاده کرده.

Fire punch
وای وای محمد علی چی یادمون انداختی!
این اصلا چنان فاجعه ای بود که حتی ملت منو برای چینساو من هایپ میکنند، یاد پایان این میوفتم فقط کهیر میزنم!
کد گیاس پایان های بده!:|

وای وای محمد علی چی یادمون انداختی!
این اصلا چنان فاجعه ای بود که حتی ملت منو برای چینساو من هایپ میکنند، یاد پایان این میوفتم فقط کهیر میزنم!
کد گیاس پایان های بده!:|
اصلاً فایر پانچ برای من شاخص پایان بد و خوبه. اگر یکی به من بگه آخر فلان مانگا بد بود، بهش میگم فایر پانچ خوندی؟
اگر گفت نه، اون وقت میگم پس آخرش به اون بدی که فکر می‌کنی نیست.:>

پارت سوم فصل آخر انیمه AOT برای 2023 تایید شد‌!

پ.ن:خدا رو شکر فیلم نشد ولی خدایی سه سال برای ملت رو برای یک فصل آخر علاف میکنید؟:|
آخرش هم یه انیمیشن ضعیف تحویل میدن که تو هر قسمت ارن قیافش فرق می‌کنه.

بیخیال این همه وایستادیم یک سال دیگه پیش بره چیزی نمیشه.:دی
----
چقدر قسمت امروز عالی بود.
بسی کیف کردم!:دی

من بعد از 4 سال میخوام دوباره وان پیس رو شروع کنم به دیدن:clap:
چند تا چیز یادم رفته
نامیرا کردن یعنی چی ؟ 😢 میوه ها فرقشون چی بود ؟ میوه ی لاو چی بود ؟ اون یارو که از آسمون شهاب سنگ مینداخت زمین هنوز زندس ؟ آدم خوبی بود یا بد ؟ اون یارو بیریخته که میوه تاریکی داشت چجوری همزمان قدرت اون سیبیل سفیده رو هم گرفته بود مگه میشه 2 تا قدرت میوه همزمان داشت ؟؟ اون پسره که شمشیر دراز داشت بعد همرو توی یه حباب بزرگ گیر مینداخت رو انگشتاشم حروف انگلیسی تتو کرده بود هنوز زندس؟ هنوز نیومدی تو تیم لوفی اینا ؟😢چرا نمیاد ؟😢

آخرین ویرایش:
@BoxBox
دوباره پستت پاک میشه:-" یه دور پست اول تاپیک و نحوه ی استفاده از اسپویل رو بخون :دی

1.توی فلش بک لاو یا حالا خود درسروزا گفته میشد که میوه ی لاو به ازای فدا کردن جون خورنده ی میوه ، میتونه یک شخص رو نامیرا کنه:-"

2.فرق میوه ها که زیادن:-" ، یک سری تبدیل به یک عنصر دیگه میشدن ، یک سری تبدیل به جونورهای مختلف میشدن ، یک سری هم...خیلی قابلیت های متنوع داشتن:-"

3. فوجیتورا ... هنوز زنده ست ... احتمالا:-"

4.به طور عادی خیر نمیشه همزمان دو تا میوه خورد! ولی یا بلک بیرد رازهایی میدونه از میوه که بقیه نمیدونند! یا قابلیت میوه ی تاریکیش بهش چنین قابلیتی میده!
من صرفا یک نیمچه حسی دارم که احتمالا قدرت میوه رو از بخشی از بدن کسی که میوه خورده میشه برداشت...حداقل تا کمی بعد از مرگش... دلیلم اینه که ما تنها جایی که دیدیم کسی بدون خوردن میوه، قدرت میوه گرفته 1. بلک بیرد و قدرت شیروهیگه بوده 2.بیگ مام بوده که با خوردن مادر کارامل(همون که مثلا یتیم خونه داشت) قدرتش رو تصاحب کرده بوده:-"

5. لاو هم هنوز زنده ست(این بنده خدا همون میوه ای رو خورده که تو سوال اول گفتم:-" قابلیت مخفیشه که همه ازش خبر ندارن:-" ) ، طرف متحد لوفی هست و به اندازه ی لوفی دنبال وان پیسه، عضو خدمه نمیشه :دی

@BoxBox
دوباره پستت پاک میشه:-" یه دور پست اول تاپیک و نحوه ی استفاده از اسپویل رو بخون :D

1.توی فلش بک لاو یا حالا خود درسروزا گفته میشد که میوه ی لاو به ازای فدا کردن جون خورنده ی میوه ، میتونه یک شخص رو نامیرا کنه:-"

2.فرق میوه ها که زیادن:-" ، یک سری تبدیل به یک عنصر دیگه میشدن ، یک سری تبدیل به جونورهای مختلف میشدن ، یک سری هم...خیلی قابلیت های متنوع داشتن:-"

3. فوجیتورا ... هنوز زنده ست ... احتمالا:-"

4.به طور عادی خیر نمیشه همزمان دو تا میوه خورد! ولی یا بلک بیرد رازهایی میدونه از میوه که بقیه نمیدونند! یا قابلیت میوه ی تاریکیش بهش چنین قابلیتی میده!
من صرفا یک نیمچه حسی دارم که احتمالا قدرت میوه رو از بخشی از بدن کسی که میوه خورده میشه برداشت...حداقل تا کمی بعد از مرگش... دلیلم اینه که ما تنها جایی که دیدیم کسی بدون خوردن میوه، قدرت میوه گرفته 1. بلک بیرد و قدرت شیروهیگه بوده 2.بیگ مام بوده که با خوردن مادر کارامل(همون که مثلا یتیم خونه داشت) قدرتش رو تصاحب کرده بوده:-"

5. لاو هم هنوز زنده ست(این بنده خدا همون میوه ای رو خورده که تو سوال اول گفتم:-" قابلیت مخفیشه که همه ازش خبر ندارن:-" ) ، طرف متحد لوفی هست و به اندازه ی لوفی دنبال وان پیسه، عضو خدمه نمیشه :D
oops درستش کردم
کلا نامیرا کردن یک نفر یعنی چی چه اتفاقی واسه اونی که نامیرا شده میافته ؟:-?لاو اسم میوه بود یا اسم شخص خاصی بود اصن🤦‍♀️

آخرین ویرایش:
سوای اینکه دارن انیمه رو میلکش میکنن نمیان مثل بچه آدم شماره اضافه کنن حداقل آدم تکلیف خودش رو بدونن هی میزنن سیزن آخر سیزن آخر !!! این مدل حرکات فقط از ژاپنی جماعت بر میاد !!

==================
1649066091946.png

My Dress-Up Darling چقدر خوب ـه . این وسواس نویسندش واسه نشون دادن کوچیک ترین جزئیات رو خیلی دوست دارم فقط بعضی موقع ها فن سرویسش بیش از حد میشه :-" در کل بالانس خوبی بین کمدی و رومنس بود شخصیت پردازیش هم بهتر از این نمیشد . انیمیشن و پروداکشنش هم به شدت عالی باید بیشتر برم سراغ کاری CloverWorks

آخرین ویرایش:
@Z-fan
تموم شد که :(
وضعیت انتشارش چجوریاست؟
تاریخ آپلود رو تو سایتی(که فکر کنم خودت داده بودی؟) مینگریستم خیلی رندوم بود :|

هاه هاه هاه هاه
WELCOME TO HELL >:) >:) >:)

برخلاف اکثر مانگاها که اول ترجمه غیر رسمی و فن ترنزلیشن میگیرن بعد یه انتشاراتی میاد زیرشو میگیره و ترجمه رسمی براش میزنه و منتشرش می کنه
این یکی اصن ترجمه غیر رسمی و فن ترنزلیشن نداره :|
و هر چی هست ترجمه رسمیه :D

در نتیجه با این که کار، کار ماهیانه است. ولی چپترهای انگلیسی هر چند ماه یه بار یهو با هم بعد عرضه جلد جدید میان بیرون
واسه همین اون قدر تاریخ آپلودها رندومه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or