Albis
کاربر سایت
بوجک؟؟؟؟
کسی لینک از ترجمه مانگا بلیچ داره؟ ارکهای اولش رو میخوام
Bojack Horseman
نسبت به انیمیشن سریز های دیگه آمریکایی مثل ریک اند مورتی خیلی آندرریتده
بوجک؟؟؟؟
کسی لینک از ترجمه مانگا بلیچ داره؟ ارکهای اولش رو میخوام
از فصل سه خبری نیست؟فصل 2 وان پانج من رو الان تموم کردم، واقعا ضعیف و ناامیدکننده بود.
فصل یک به کنار اگه فصل 2 رو جدا هم بخوایم حساب کنیم بازم ضعیف بود.
اگه بخوام نکات مثبتش رو بگم، اول با اختلاف سایتاما و بعد تا حدودیرو میشه نام برد.گارو
فصل 2 رو تا آخر بخاطر سایتاما نگاه کردم و منتظربودم که خب چیزی گیرم نیومد.مبارزه اش با گارو
والا فعلا که از فصل سومش خبری نیست، لااقل من خبرش رو جایی ندیدم.از فصل سه خبری نیست؟
کی احتمالا میاد؟
راستی چند قسمت از این فصت اتک مونده؟
و داستان تموم میشه؟ یا میره برای یک نیم فصلدیگه یا انیمه دو ساعتهای چیزی؟
Prison School با اون پایان مزخرفی که داشت انیمه که سهله، باید نویسنده رو یک کتک حسابی بزنند.همینطوری اومدم بگم این Bones خاک بر سر جای میلک کردن My Hero Academia نمی خواد فصل سوم Noragami رو بسازه
فصل دوم Prison School هم که من به شخصه قطع امید کردم ازش![]()
من چون مانگا به ندرت می خونم نمی دونم چی می شه ولی شنیدم پایان خیلی افتضاحی داره.Prison School با اون پایان مزخرفی که داشت انیمه که سهله، باید نویسنده رو یک کتک حسابی بزنند.![]()
در این حد بگم حتی اگه پایان شینگیکی زباله دو عالم باشه، عمرا انگشت کوچیکه این از لحاظ درب و داغونی بشه. از اون پایاناست کل مانگا رو به زباله تبدیل میکنه!من چون مانگا به ندرت می خونم نمی دونم چی می شه ولی شنیدم پایان خیلی افتضاحی داره.
من پایان Prison School رو خبر ندارم ولی مطمئنم برای رقابت با پایان شینگکی کار سختی در پیش دارهدر این حد بگم حتی اگه پایان شینگیکی زباله دو عالم باشه، عمرا انگشت کوچیکه این از لحاظ درب و داغونی بشه. از اون پایاناست کل مانگا رو به زباله تبدیل میکنه!![]()
امیر نمیدونستم پتانسیل حق گفتن هم داریآخه Prison School چیه که پایانش مهم باشه![]()
من کلا حق میگم، دل به مجلس نمیدیدامیر نمیدونستم پتانسیل حق گفتن هم داری
برای اینکه اسپم نشه ۳ روز تا خیزش قهرمان سپر