Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فصل 2 وان پانج من رو الان تموم کردم، واقعا ضعیف و ناامیدکننده بود.
فصل یک به کنار اگه فصل 2 رو جدا هم بخوایم حساب کنیم بازم ضعیف بود.
اگه بخوام نکات مثبتش رو بگم، اول با اختلاف سایتاما و بعد تا حدودی
گارو
رو می‌شه نام برد.
فصل 2 رو تا آخر بخاطر سایتاما نگاه کردم و منتظر
مبارزه اش با گارو
بودم که خب چیزی گیرم نیومد.

فصل 2 وان پانج من رو الان تموم کردم، واقعا ضعیف و ناامیدکننده بود.
فصل یک به کنار اگه فصل 2 رو جدا هم بخوایم حساب کنیم بازم ضعیف بود.
اگه بخوام نکات مثبتش رو بگم، اول با اختلاف سایتاما و بعد تا حدودی
گارو
رو می‌شه نام برد.
فصل 2 رو تا آخر بخاطر سایتاما نگاه کردم و منتظر
مبارزه اش با گارو
بودم که خب چیزی گیرم نیومد.
از فصل سه خبری نیست؟
کی احتمالا میاد؟

راستی چند قسمت از این فصت اتک مونده؟
و داستان تموم میشه؟ یا میره برای یک نیم فصل‌دیگه یا انیمه دو ساعته‌ای چیزی؟

از فصل سه خبری نیست؟
کی احتمالا میاد؟

راستی چند قسمت از این فصت اتک مونده؟
و داستان تموم میشه؟ یا میره برای یک نیم فصل‌دیگه یا انیمه دو ساعته‌ای چیزی؟
والا فعلا که از فصل سومش خبری نیست، لااقل من خبرش رو جایی ندیدم.

طبق صحبت‌هایی که از شروع نیمه دوم فصل 4 بود همش یک قسمت دیگه مونده.
با توجه به چپتر های باقی مونده دو تا راه دارن، یا باقی داستان رو تو یه انیمه سینمایی بیرون بدن و یا برای این فصل پارت 3 هم در نظر بگیرن و باقی ماجراها رو به اون موکول کنن.
با توجه به موفقیت زیاد انیمه های سینمایی کیمتسو نو یایبا و جوجوتسو کایسن (که این واسه همین ماپا هم هست)، به نظرم احتمال انیمه سینمایی بیشتر از پارت سومه.

نظرم راجب این چپتر : WTF.
لقب مسخره ترین قدرت واقعا برازندش هست !
خیلی قدرت عجیبی هست. حالت آزادی که میخواد نشون بده درک میکنم ولی تغییر بقیه رو متوجه نمیشم انگار علاوه بر اینکه دست به هرچی بزنه تسلط پیدا میکنه، هرکی هم چشمش به لوفی بیوفته تحت تاثیر قرار میگیره ؟ خیلی عجیبه ! یاد فیلم Mask افتادم !

------
خب انیمه Ousama Ranking رو دیدم، یکی از Unique ترین انیمه هایی بود که دیدم. موسیقی و صداگذاری و انیمیشن و طراحی و بقیه به کنار داستان خیلی عجیبی داره ! نمیدونم چطور در عین حال که اینقدر سادس پیچیدگی خاص خودش رو حفظ میکنه ! فقط با مقایسه Opening ـها و تغییری که از اولی به دومی پیدا میکنه آدم میتونه با چه چیز خاصی طرف هست ! هر قسمتش علاوه بر اینکه اصلا متوجه زمان نمیشدم به طرز عجیبی طولانی و پر محتوا بود بعد چند قسمت اول میگفتم الان باید قسمت 10 اینطورا باشم ؟! دنیای خاص، کاراکترهای خاص با اون شکل و طراحی خاص خودشون. نمیدونی انیمه هست ؟ کارتون غربی هست ؟ مال بچه هاست ؟ برای بزرگتر هاست ؟ چیه ؟!
شخصیت پردازی و روابط بین هم چقدر خوب بود .. انیمیشن کار چی بود ... خلاصه خیلی دوست داشتم کار رو.

فقط راجب هر چیزی بود جز Ranking :D
یه نگاه هم به مانگا انداختم به خودم امیدوار شدم پتانسیل دارم مانگاکا موفقی بشم :>
دور از شوخی منو یاد HxH انداخت به نظرم مانگاکا بهتره مشترک با کسی یا به صورت ناولی چیزی منتشر کنه تا بیخودی وقت خودش رو نگیره سرعت کار هم بره بالا ما هم این وسط یه چیزی گیرمون بیاد :D

برای انیمه بعدی خواستم سراغ Killer Seven برم اما انگار بدجا تموم میشه به خاطر همین فعلا صبر میکنم احتمالا برم سراغ فصل دوم Log Horizon یا انیمه دیگه ای.

همینطوری اومدم بگم این Bones خاک بر سر جای میلک کردن My Hero Academia نمی خواد فصل سوم Noragami رو بسازه :|

فصل دوم Prison School هم که من به شخصه قطع امید کردم ازش :((
Prison School با اون پایان مزخرفی که داشت انیمه که سهله، باید نویسنده رو یک کتک حسابی بزنند.:|

Prison School با اون پایان مزخرفی که داشت انیمه که سهله، باید نویسنده رو یک کتک حسابی بزنند.:|
من چون مانگا به ندرت می خونم نمی دونم چی می شه ولی شنیدم پایان خیلی افتضاحی داره.

من چون مانگا به ندرت می خونم نمی دونم چی می شه ولی شنیدم پایان خیلی افتضاحی داره.
در این حد بگم حتی اگه پایان شینگیکی زباله دو عالم باشه، عمرا انگشت کوچیکه این از لحاظ درب و داغونی بشه. از اون پایاناست کل مانگا رو به زباله تبدیل میکنه!:|

در این حد بگم حتی اگه پایان شینگیکی زباله دو عالم باشه، عمرا انگشت کوچیکه این از لحاظ درب و داغونی بشه. از اون پایاناست کل مانگا رو به زباله تبدیل میکنه!:|
من پایان Prison School رو خبر ندارم ولی مطمئنم برای رقابت با پایان شینگکی کار سختی در پیش داره:D

امیر نمیدونستم پتانسیل حق گفتن هم داری😉

برای اینکه اسپم نشه ۳ روز تا خیزش قهرمان سپر
من کلا حق میگم، دل به مجلس نمیدید :( :-"
ولی آخه یه انیمه اچی(هنت..) واقعا چیه آدم بخواد سر داستاتش حرص بخوره و اونم با کاری مثل شینگکی مقایسه بشه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or