190یادمه یه بار گفته بودی باید فلان آرک تمومش میکردن دیگه ادامه نمیدادن ، میتونی بگی تا کدوم چپتر بوده؟
میخوام مانگا رو دانلود کنم بعدا بخونم سر همین گفتم.
بنظرم ده چپتر بعد هم تا 200 بخون. فقط متوجه میشی چقدر ضایعه دارند داستان رو کش میدند.
190یادمه یه بار گفته بودی باید فلان آرک تمومش میکردن دیگه ادامه نمیدادن ، میتونی بگی تا کدوم چپتر بوده؟
میخوام مانگا رو دانلود کنم بعدا بخونم سر همین گفتم.
آره رفتم مانگاش رو دیروز دیدم و ترجمه انگلیسی هم خیلی عقبه. همه جلوههای تصویری هنر سازندههای انیمه بوده و مانگا فقط داستان خوبی داره.مانگاش یه سری خط خطی سارا 4 ساله از تهرانه، یه چیزی تو مایه های مانگای اصلی OPM. یه جاهایی که بود رو مقایسه کردم دیدم هرچی زیبایی بصریه از کارای سازنده های انیمه س. حالا برو جلو واکنشت به قسمت 21 رو ببینیم
واقعا خوشحالم که WIT وقت و انرژیشو با شینگکی حروم نکرد و با همچین کار ناشناخته ای اینجوری سورپرایزمون کرد
باز این خوبه...طرف عمرش رو گذاشته برای تربیت سرباز های داخل دیوار بعد الان مثل ماست همونا رو میکشه .فقط دلیلش
View attachment 250111

اگر اینطور باشه خیلی op هست باید ببینیم با اون شعله های سرش هم میتونه کاری کنه یا صرفا نمایشی و سمبلی از Sun God هست. البته احتمالا این Nika خاصیت لاستیکی نداشته فقط روح جنگندگی، آزادگی و پیگیری داشته که حالا به طریقی به این میوه gomu gomu انتقال یافته و بعد هم از هر لحاظ با شخصیت لوفی جور در اومده.
...تا خیلی از کرکترا های فرعی دیگه که هرکدوم چند لایه و خاکستری نوشته شدند و هیچکدوم شخصیت دو بعدی نیستند!چرا به میوه گومو گومو میگن زوان مگه پارمیشیا نبود ؟؟
Wordle 280 6/6
![]()

دقیقا یک دقیقه بعد گذاشتن جواب خوابیدم. الان میزارمش اونورداداش تاپیک اشتباهی اومدی
البته الان که فکر می کنم این تاپیک و تاپیک Wordle یه شباهت خیلی بزرگ دارن
اونم تو سنگینی قوانین اسپویل شه
جواب وردل ها رو اسپویل نکنید![]()

دمت گرم عجب چیزی بود خیلی باهاش حال کردم، تو خماری موندم برای بقیه شKiller Seven
Comedy/Action
3 Seasons
هممممم
بهترین توضیح و خلاصه واسه Killer Seven (که بعضا به Scissor Seven هم شناخته میشه) ورژن چینی گینتاماست
نه که روایت و اینا کپی باشه. چیزی که خیلی شبیهه حس و حال Killer Seven به گینتاماست که به نظرم بزرگترین نقطه قوت جفت شونه و چیزیه که تو کمتر کار اکشن/کمدی ای دیده میشه
به هر صورت این بهترین خلاصه ایه که میتونم واسه Killer Seven بدون اسپویل هیچ نقطه داستانی خاصی بگم. چون هر چی کر و کور تر وارد این داستان شید، شروع خیلی عجیب و باحال تری رو تجربه می کنید
ولی اگه نیاز به توضیح بیشتر دارید میتونم بیشتر توضیح بدم