Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دیروز بالأخره وقت کردم و نشستم از قسمت 5 موشوکو تنسی تا آخرش رو دیدم، باید اعتراف کنم اصلا فکر نمی کردم انقدر خوب باشه و غافلگیرم کرد.
کاملا لایق تمام تعریف و تمجید هایی که ازش تو این تاپیک خوندم هست، قسمت به قسمت کیفیت کار بهتر می‌شد.
حالا منم مثل بقیه باید منتظر فصل دوم بمونم و خماری رو تحمل کنم، قسمت ویژه اش رو هم امروز دیدم و اینم قشنگ بود.

پ.ن: امیدوارم یه ova هم از اورستد بدن، کاراکتر خفنی بود و همون دقایق اندکی هم که دیدیمش خودش رو نشون داد.
از صداپیشه اش هم که نگم، Kenjiro Tsuda عزیز دل. ^:)^

آخرین ویرایش:
تا قسمت 9 اوساما رنکینگ رو دیدم. خداوندا! این چیه که ساختن؟
قسمت ۵ فوق العاده بود.
نمی‌دونم این زوایای دوربین و توالی زمانی روایت داستان ذوق کارگردان انیمه بوده یا در مانگاش هم همین بوده. به هر صورت کار هرکی بوده، خدا حفظش کنه.
------
در خبری دیگر Mawaru Penguindrum که از انیمه‌های محبوبم بوده، دوباره قراره در فرمت سینمایی پخش بشه. برای اون‌هایی که ندیدن یا دراپش کردن
فرصت خوبیه. نحوه روایت داستان و گره‌گشایی انیمه سریالی طوری بود که شاید خیلی‌ها توی چند قسمت اول نمی‌فهمیدن چی به چیه و کنار می‌ذاشتنش
اما توی فرمت سینمایی تا حد زیادی این مساله رفع میشه.
خود انیمه هم واقعاً چیز جالبی بود. یک اتفاق واقعی مهم قرن بیستم ژاپن رو در فانتزی‌ترین حالت ممکن نشون میداد و پیامدهاش رو روایت می‌کرد.

تاپیک اسپویل چپتر 1044 وان پیس تو شش ساعت به بیست هزار کامنت تو ساب ردیتش رسید. اینترنت منفجر میشه وقتی این چپتر بیاد مثل وقتی که چپتر 784 اومد.

چیزایی که من خوندم و شنیدم... الله الله
فکر کنم قراره این هفته اودا از کارت "هزار چپتر بمبوزلتون کردم" استفاده کنه :دی

============================

این بازه ای که همتون از اتک آن تایتان ناامید شدید بهترین بازه واسه معرفی انیمه است :دی
اونم چی؟ یه انیمه اکشن کمدی که به طرز ناجوانمردانه ای اون جور که باید و شاید دیده نشده

1647962848801.png

Killer Seven
Comedy/Action
3 Seasons

هممممم
بهترین توضیح و خلاصه واسه Killer Seven (که بعضا به Scissor Seven هم شناخته میشه) ورژن چینی گینتاماست :دی
نه که روایت و اینا کپی باشه. چیزی که خیلی شبیهه حس و حال Killer Seven به گینتاماست که به نظرم بزرگترین نقطه قوت جفت شونه و چیزیه که تو کمتر کار اکشن/کمدی ای دیده میشه
به هر صورت این بهترین خلاصه ایه که میتونم واسه Killer Seven بدون اسپویل هیچ نقطه داستانی خاصی بگم. چون هر چی کر و کور تر وارد این داستان شید، شروع خیلی عجیب و باحال تری رو تجربه می کنید :D
ولی اگه نیاز به توضیح بیشتر دارید میتونم بیشتر توضیح بدم

1647966580816.png

داستان روایت یه قاتل حرفه ای به Seven ـه که تو جزیره مزغی (Chicken Island) با دو تا همکار حرفه ای دیگش دایبو (Dai Bo) و ژیائو فی (Xiao Fei) زندگی می کنه و از طریق کشتن اهدافش به خفن ترین شکل ممکن امرار معاش می کنه... یا بهتره بگم سون دوست داره این جور باشه :دی
در حقیقت سون یه قاتل به شدت پایین رتبه است که تو جزیره شغلش آرایشگریه. سون دچار فراموشیه و از زندگی قبل از اومدنش به جزیره خیلی خاطرات درست درمونی نداره ولی با این حال رفیقش دای بو بهش کمک می کنه تو مغازه اش کار کنه و از طرف دیگه با قتل ملت پول دربیاره. داستان روایت برخورد سون با اهداف قتلش و قاتل های دیگس.
اوه راستی. این دو تا رفیق حرفه ای ای که گفتم (دای بو و ژیائو فی) یه خروس و جوجه آبی رنگ اند :دی. خیلی دنیای Killer Seven با منطق آدمیزادی نمیره جلو همون جور که مشخصه :دی سگ گیتاریست و مافیای گربه ای و جزیره فاحشه ها و کلی کوفت و زهرمار عجیب غریب هست تو سری :دی

باحالی Killer Seven به خود شخصیت هاشن. مخصوصا سون که خیلی جوون خوش مشرب، به شدت خنده دار، محقر و در عین حال خفنیه :دی
این بشر سلاحش همون قیچی آرایشگری شه که از یه جنس خاصیه که میذاره سون رو هوا کنترلش کنه که خیلی اکشن کار رو باحال کرده. ابزار اصلی این بشر برای نزدیک شدنش به اهدافش هم یه بمب عجیبیه که دای بو براش درست کرده که میذاره به هر چیز فیزیکی ای تغییر شکل بده And it leads to some Comedy GOLD Moments :دی

View attachment Dw_cH1auy4A-oTcD.mp4

Killer Seven انیمه چینیه و اکثر انیمه های چینی ای که من دیدم یه چیزی شون تو Frame Pacing و استایل انیمیشن شون نسبت به انیمه های ژاپنی خیلی Off و ناجوره. نمیتونم دست روش بذارم
Killer Seven ولی فرق فکوله. با این که تیم ساخت پشت این انیمه واقعا تیم کوچیکیه به واسطه هر جادو جنبلی که شده (که اتفاقا یه سری تکنیک هایی که به کار می برن واقعا بهینه است) تونستن یه استایل خیلی خوش رنگ و لعاب و باحال دربیارن که قشنگ حال و هوای ساحلی و جزیره شرجی داستان رو قشنگ دربیاره و همزمان خیلی Tone اش با فضای کمدی داستان جور باشه.

و واو یه سری از اکشن شات ها و فایت های این انیمه خدایی توپ اند \m/
بهتر از همه چی؟ موسیقیو OST اش. از اوپنینگ فصل سه انیمه، سه تاریه که میریزه رو سر و صورتت و اصن یه چیز عالی ای. مخصوصا این تو بخش های جدی تر داستان خودشو نشون میده. میگم شبیه گینتاماست واسه همینه که جدا از اکشن کمدی بامزه بودنش، یه بخش کلفتی از داستان واقعا بار جدی و احساسی گیرایی داره. هر چند طبیعتا توی این موارد به سطح گینتاما نمیرسه (مشخصا :دی) ولی واقعا اون حس و حال رو زنده می کنه که یهو می بینی با یه سری از این شخصیت ها زندگی کردی و حس و حال محیط زندگی شون جزو گوشت و خونت شده. سر همین وقتی داستان سطح خطر رو میبره بالا، واقعا حس اش می کنی که چیزیه که حقیقتا این روزها 80 درصد شونن های بلند تو شکل دادنش با سر میخورن زمین.

Scissor Seven S03 - 10 [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_12.30_[2022.01.31_03.07.57].jpg

نکته نهایی این که همون جور که گفتم کار، کار چینیه. حتما با همون دوبله چینی ببینید. من دو فصل اول رو با دوبله زبان اصلی اش گرفتم و خب با این که هنوز به انیمه های چینی و صداپیشه هاشون عادت ندارم خیلی سریع با صدای سون و دای بو خو گرفتم و عادت کردم. ولی خب وقتی فصل سه فایل هام فقط دوبله انگلیسی و ژاپنی داشت فهمیدم چه نعمتی رو از دست دادم. اصن دوبله زبان های دیگش به حس و حال زبان چینی اش نمیرسه. خیلی مصنوعی ترن. حتی اگه شیوایی زبون هاشون براتون آشنا تر باشه

تنها نکته منفی کل سری برای من اینه که صرفا تا الان سه تا فصل 10 قسمتی ازش اومده که هر قسمتش 10 الی 15 دقیقه است
خیلی کمه :(
من واقعا بیشتر میخواستم و فصل سه خیلی سر کلیف هنگر خفنی تموم شد
دقیقا نمیدونم فصل چهارمش قراره داستان رو ادامه بده یا یه فیلم سینمایی
هر چی که هست امیدوارم سریع نتفلیکس بدتش بیرون که ما هم پایرت اش کنیم :p

تاپیک اسپویل چپتر 1044 وان پیس تو شش ساعت به بیست هزار کامنت تو ساب ردیتش رسید. اینترنت منفجر میشه وقتی این چپتر بیاد مثل وقتی که چپتر 784 اومد.

با اینکه بعضی ها ایراد میگیرن به اودا ولی به نظرم همین که بعد "هزار چپتر" فقط و فقط بتونی یک هایپ ایجاد کنی یه نابغه هستی. حالا اینکه هنوز کلی از داستان و شخصیت ها و اتفاقات هست که توضیح نداده به کنار.

Magus of the Library
دستت درد نکنه. کف گیرمون یه مدت زیادی بود به ته دیگ خورده بود. کلا مانگا/منهوای خوب کم پیدا می‌شه:-?? خود مانگا منو یاد شروع سری Earthsea می‌اندازه. یه حس آرامش خوبی توی مانگا هست. از اون مانگاهاست که شب‌ها که خوابت نمی‌بره، باید بشینی با آرامش بخونی و ازش لذت ببری :D

خوب منم آرکین رو دیدم یعنی من روحمم خبر نداشت قرار ـه اینجوری پیش بره با خودم گفتم آره قرار یـ چیز خفن از نظر اکشن و انیمیشن ببینم و Speechless بشم (طبق نظرات بقیه) انتظار نداشتم GoT تحویل بگیرم WTF !! بی برو برگرد جینکس تبدیل شد به یکی از بهترین شخصیت های خاکستری عمرم اون وایب جوکر مانندی که ازش بیرون میزد بی نظیر بود یاد خدا بیامرز Heath Ledger افتادم یعنی چند وقتی بود اینقدر با یـ شخصیت حال نکرده بودم . انیمیشنا به کنار چقدر اکتینگ خوب بود من اصلا دلم نیومد بزارم رو ژاپنی :-" داستانش رو به غیر یـ سری جاهای خاص که یکم زیادی سرعت گرفت واقعا پرفکت بود دیگه بهتر از این نمیشد . دیالوگ و شخصیت پردازی هم بالاترین سطح ممکن . بیصبرانه منتظر فصل دومشم در کنارش امیدوارم Riot یـ بازی سینگل پلیر مشتی از این شخصیتا و دنیاش در بیاره واقعا حیف ـه

تا قسمت 9 اوساما رنکینگ رو دیدم. خداوندا! این چیه که ساختن؟
قسمت ۵ فوق العاده بود.
نمی‌دونم این زوایای دوربین و توالی زمانی روایت داستان ذوق کارگردان انیمه بوده یا در مانگاش هم همین بوده. به هر صورت کار هرکی بوده، خدا حفظش کنه.
------
در خبری دیگر Mawaru Penguindrum که از انیمه‌های محبوبم بوده، دوباره قراره در فرمت سینمایی پخش بشه. برای اون‌هایی که ندیدن یا دراپش کردن
فرصت خوبیه. نحوه روایت داستان و گره‌گشایی انیمه سریالی طوری بود که شاید خیلی‌ها توی چند قسمت اول نمی‌فهمیدن چی به چیه و کنار می‌ذاشتنش
اما توی فرمت سینمایی تا حد زیادی این مساله رفع میشه.
خود انیمه هم واقعاً چیز جالبی بود. یک اتفاق واقعی مهم قرن بیستم ژاپن رو در فانتزی‌ترین حالت ممکن نشون میداد و پیامدهاش رو روایت می‌کرد.
مانگاش یه سری خط خطی سارا 4 ساله از تهرانه، یه چیزی تو مایه های مانگای اصلی OPM. یه جاهایی که بود رو مقایسه کردم دیدم هرچی زیبایی بصریه از کارای سازنده های انیمه س. حالا برو جلو واکنشت به قسمت 21 رو ببینیم :D
واقعا خوشحالم که WIT وقت و انرژیشو با شینگکی حروم نکرد و با همچین کار ناشناخته ای اینجوری سورپرایزمون کرد

این Tokyo Revengers (اسمش رو شک دارم درست نوشتم یا نه. :D ) چطوراست؟
از بس تو پیج های مختلف انیمه ای اینستا از کاراکتر مایکی گفتن. کنجکاو شدم برم سراغش.
کیفیت و وضعیت انیمه رو نمیدونم ولی مانگا خیلی خوبه اگر طرفدار کار مدرسه ای و دعوا گروهی و این حرفا هستی بهترین پیشنهاده از لحاظ داستان و درام هم وضعیت خوبی داره شخصیت و شخصیت پردازی های خوبی هم داشت. البته یکی دو تا سوراخ داره اما میگم اگر علاقه داشته باشی به اکشن ماجرا میتونی چشم پوشی کنی. همه ی اینا اوکی هست تا قبل آرک آخر ! من فقط یکی دو چپتر اول آرک آخر رو خوندم و کاملا مشخص بود داستان بیخودی داره کش پیدا میکنه و قراره چرت باشه چندتا از بچه ها هم که آنگویینگ هستن اصلا راضی نیستن.

اما گفتم من خودم تا قبل آرک آخر خوندم و کاملا راضی هستم چون تقریبا پایان بندی داشت و شروع آرک بعدی هم بی معناست پس میتونی تموم شده حساب کنی (البته شاید یه روزی این آرک آخر رو هم خوندم).

کیفیت و وضعیت انیمه رو نمیدونم ولی مانگا خیلی خوبه اگر طرفدار کار مدرسه ای و دعوا گروهی و این حرفا هستی بهترین پیشنهاده از لحاظ داستان و درام هم وضعیت خوبی داره شخصیت و شخصیت پردازی های خوبی هم داشت. البته یکی دو تا سوراخ داره اما میگم اگر علاقه داشته باشی به اکشن ماجرا میتونی چشم پوشی کنی. همه ی اینا اوکی هست تا قبل آرک آخر ! من فقط یکی دو چپتر اول آرک آخر رو خوندم و کاملا مشخص بود داستان بیخودی داره کش پیدا میکنه و قراره چرت باشه چندتا از بچه ها هم که آنگویینگ هستن اصلا راضی نیستن.

اما گفتم من خودم تا قبل آرک آخر خوندم و کاملا راضی هستم چون تقریبا پایان بندی داشت و شروع آرک بعدی هم بی معناست پس میتونی تموم شده حساب کنی (البته شاید یه روزی این آرک آخر رو هم خوندم).
رفتم یه سرچ زدم دیدم لایو اکشنش رو هم ساختن! :)

MV5BYTRiNTE0MDMtNzk1NS00MjUxLThlNmEtMGNjMGNkMTU2ZDBiXkEyXkFqcGdeQXVyNTg5NjcwNjY@._V1_.jpg

این Tokyo Revengers (اسمش رو شک دارم درست نوشتم یا نه. :D ) چطوراست؟
از بس تو پیج های مختلف انیمه ای اینستا از کاراکتر مایکی گفتن. کنجکاو شدم برم سراغش.
انیمه متوسط ترین چیزیه که میتونی ببینی. مانگا در حد خوب بود و به حدی به گند کشیده که استاندارد های جدیدی خلق کرد. خود داستان اتوماتیک مشکل و پلات هول میشد ازش گرفت. ولی الان به ماورای مسخره تبدیل شده.:D

کرکتر مایکی هم چیز زیاد خاصی نداره.:D

انیمه متوسط ترین چیزیه که میتونی ببینی. مانگا در حد خوب بود و به حدی به گند کشیده که استاندارد های جدیدی خلق کرد. خود داستان اتوماتیک مشکل و پلات هول میشد ازش گرفت. ولی الان به ماورای مسخره تبدیل شده.:D

کرکتر مایکی هم چیز زیاد خاصی نداره.:D
خب با توضیحاتت دانلودش کنسل شد، بجاش بالأخره رفتم سراغ انیمه ای که سال ها قبل باید می دیدمش.

Code Geass: Lelouch of th Rebellion​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or