zack fair
کاربر سایت
تاپیک اسپویل چپتر 1044 وان پیس تو شش ساعت به بیست هزار کامنت تو ساب ردیتش رسید. اینترنت منفجر میشه وقتی این چپتر بیاد مثل وقتی که چپتر 784 اومد.
تاپیک اسپویل چپتر 1044 وان پیس تو شش ساعت به بیست هزار کامنت تو ساب ردیتش رسید. اینترنت منفجر میشه وقتی این چپتر بیاد مثل وقتی که چپتر 784 اومد.

دستت درد نکنه. کف گیرمون یه مدت زیادی بود به ته دیگ خورده بود. کلا مانگا/منهوای خوب کم پیدا میشهMagus of the Library
خود مانگا منو یاد شروع سری Earthsea میاندازه. یه حس آرامش خوبی توی مانگا هست. از اون مانگاهاست که شبها که خوابت نمیبره، باید بشینی با آرامش بخونی و ازش لذت ببری
داستانش رو به غیر یـ سری جاهای خاص که یکم زیادی سرعت گرفت واقعا پرفکت بود دیگه بهتر از این نمیشد . دیالوگ و شخصیت پردازی هم بالاترین سطح ممکن . بیصبرانه منتظر فصل دومشم در کنارش امیدوارم Riot یـ بازی سینگل پلیر مشتی از این شخصیتا و دنیاش در بیاره واقعا حیف ـهمانگاش یه سری خط خطی سارا 4 ساله از تهرانه، یه چیزی تو مایه های مانگای اصلی OPM. یه جاهایی که بود رو مقایسه کردم دیدم هرچی زیبایی بصریه از کارای سازنده های انیمه س. حالا برو جلو واکنشت به قسمت 21 رو ببینیمتا قسمت 9 اوساما رنکینگ رو دیدم. خداوندا! این چیه که ساختن؟
قسمت ۵ فوق العاده بود.
نمیدونم این زوایای دوربین و توالی زمانی روایت داستان ذوق کارگردان انیمه بوده یا در مانگاش هم همین بوده. به هر صورت کار هرکی بوده، خدا حفظش کنه.
------
در خبری دیگر Mawaru Penguindrum که از انیمههای محبوبم بوده، دوباره قراره در فرمت سینمایی پخش بشه. برای اونهایی که ندیدن یا دراپش کردن
فرصت خوبیه. نحوه روایت داستان و گرهگشایی انیمه سریالی طوری بود که شاید خیلیها توی چند قسمت اول نمیفهمیدن چی به چیه و کنار میذاشتنش
اما توی فرمت سینمایی تا حد زیادی این مساله رفع میشه.
خود انیمه هم واقعاً چیز جالبی بود. یک اتفاق واقعی مهم قرن بیستم ژاپن رو در فانتزیترین حالت ممکن نشون میداد و پیامدهاش رو روایت میکرد.
کیفیت و وضعیت انیمه رو نمیدونم ولی مانگا خیلی خوبه اگر طرفدار کار مدرسه ای و دعوا گروهی و این حرفا هستی بهترین پیشنهاده از لحاظ داستان و درام هم وضعیت خوبی داره شخصیت و شخصیت پردازی های خوبی هم داشت. البته یکی دو تا سوراخ داره اما میگم اگر علاقه داشته باشی به اکشن ماجرا میتونی چشم پوشی کنی. همه ی اینا اوکی هست تا قبل آرک آخر ! من فقط یکی دو چپتر اول آرک آخر رو خوندم و کاملا مشخص بود داستان بیخودی داره کش پیدا میکنه و قراره چرت باشه چندتا از بچه ها هم که آنگویینگ هستن اصلا راضی نیستن.این Tokyo Revengers (اسمش رو شک دارم درست نوشتم یا نه.) چطوراست؟
از بس تو پیج های مختلف انیمه ای اینستا از کاراکتر مایکی گفتن. کنجکاو شدم برم سراغش.
رفتم یه سرچ زدم دیدم لایو اکشنش رو هم ساختن!کیفیت و وضعیت انیمه رو نمیدونم ولی مانگا خیلی خوبه اگر طرفدار کار مدرسه ای و دعوا گروهی و این حرفا هستی بهترین پیشنهاده از لحاظ داستان و درام هم وضعیت خوبی داره شخصیت و شخصیت پردازی های خوبی هم داشت. البته یکی دو تا سوراخ داره اما میگم اگر علاقه داشته باشی به اکشن ماجرا میتونی چشم پوشی کنی. همه ی اینا اوکی هست تا قبل آرک آخر ! من فقط یکی دو چپتر اول آرک آخر رو خوندم و کاملا مشخص بود داستان بیخودی داره کش پیدا میکنه و قراره چرت باشه چندتا از بچه ها هم که آنگویینگ هستن اصلا راضی نیستن.
اما گفتم من خودم تا قبل آرک آخر خوندم و کاملا راضی هستم چون تقریبا پایان بندی داشت و شروع آرک بعدی هم بی معناست پس میتونی تموم شده حساب کنی (البته شاید یه روزی این آرک آخر رو هم خوندم).
انیمه متوسط ترین چیزیه که میتونی ببینی. مانگا در حد خوب بود و به حدی به گند کشیده که استاندارد های جدیدی خلق کرد. خود داستان اتوماتیک مشکل و پلات هول میشد ازش گرفت. ولی الان به ماورای مسخره تبدیل شده.این Tokyo Revengers (اسمش رو شک دارم درست نوشتم یا نه.) چطوراست؟
از بس تو پیج های مختلف انیمه ای اینستا از کاراکتر مایکی گفتن. کنجکاو شدم برم سراغش.
خب با توضیحاتت دانلودش کنسل شد، بجاش بالأخره رفتم سراغ انیمه ای که سال ها قبل باید می دیدمش.انیمه متوسط ترین چیزیه که میتونی ببینی. مانگا در حد خوب بود و به حدی به گند کشیده که استاندارد های جدیدی خلق کرد. خود داستان اتوماتیک مشکل و پلات هول میشد ازش گرفت. ولی الان به ماورای مسخره تبدیل شده.
کرکتر مایکی هم چیز زیاد خاصی نداره.![]()
(حس میکنم برنامه چنین بوده
)یادمه یه بار گفته بودی باید فلان آرک تمومش میکردن دیگه ادامه نمیدادن ، میتونی بگی تا کدوم چپتر بوده؟انیمه متوسط ترین چیزیه که میتونی ببینی. مانگا در حد خوب بود و به حدی به گند کشیده که استاندارد های جدیدی خلق کرد. خود داستان اتوماتیک مشکل و پلات هول میشد ازش گرفت. ولی الان به ماورای مسخره تبدیل شده.
کرکتر مایکی هم چیز زیاد خاصی نداره.![]()