Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

به مانگاکای ما کار نداشته باشید:| خون میریزما:-"

---

بالاخره سید یه مانگا درست معرفی کرد، متن هم تا همون بخشی که پنل از مانگا رو گذاشته بود، خوندم کافی بود!
بقیش رو خود مانگا رو میخونم:p

@Z-fan لینک نمیرسونی یعنی؟ آخه چه طرز معرفیه؟ :-"

من از این جا میخوندم

Magus of the Library | MangaSee

این 86 تمام شد! ارزش دیدن داره؟
صرفا فصل دو تموم شد و به یه جای خوبی رسید داستان که بتونن فعلا استراحت بدن بهش (light novel فکر می کنم هنوز اندازه 3-4 فصل دیگه جا داره ). از نظر کیفیت هم در حد 7 تا نهایتا 8 هست . اگه چیز دیگه ای نداری ببینی بد نیست دیدنش ولی اگه وقتت محدوده چیزای بهتر هست برا دیدن ...

صرفا فصل دو تموم شد و به یه جای خوبی رسید داستان که بتونن فعلا استراحت بدن بهش (light novel فکر می کنم هنوز اندازه 3-4 فصل دیگه جا داره ). از نظر کیفیت هم در حد 7 تا نهایتا 8 هست . اگه چیز دیگه ای نداری ببینی بد نیست دیدنش ولی اگه وقتت محدوده چیزای بهتر هست برا دیدن ...
والا اینقدر هایپ میکنند، آدم میگه این قسمت های که ندیده شاید خیلی خفن شدند.:دی

به معنای واقعی کلمه اورهایپ رو سر این انیمه دیدم.:دی

والا اینقدر هایپ میکنند، آدم میگه این قسمت های که ندیده شاید خیلی خفن شدند.:D

به معنای واقعی کلمه اورهایپ رو سر این انیمه دیدم.:D
والا من که ۵ ۶ قسمت اولش رو بزور تحمل کردم آخرشم دراپ شد :-"

این قسمت جدید اتک تایتان عجب اکشن داشتی انگار مپپا یکم سره کیسه بودجه رو شل کرده بود این قسمت واقعا عالی بود:-c
با این حال داستان تو این جند قسمت شدیدا تو دیواره و منطق اتفاقات که میافته رو نمیفهمم
ولی واقعا اکشن این قسمت عالی بود

فک کنم کل بودجه این فصل اتک رو خرج این قسمت کردن یاد ندارم تو کل انیمه اینقدر اکشن پشت سر هم دیده باشم !!! MAPPA هم نشون داد اگه اراده کنه میتونه و قشنگ پیداست مشکل از خود مانگاست تا این بنده خدا ها !!! و همچنان که داستان بی سر و ته و منطق شخصیتا زیر خط فقر ـه

ویرایش :ظاهرا اون کسی که این قسمت رو Animate کردن رو موشوکو تنسی هم کار کرده خلاصه It does make sense

آخرین ویرایش:
این قسمت AOT از همه قسمت های گذشته اکشن بهتری داشت. ولی لعنتی افتی که از لحاظ داستانی داشته اینقدر زیاده که آدم فکر میکنه ایسامایا رو توی زیرزمینی گروگان گرفته بودند و یکی دیگه این چپتر ها رو نوشته! فاقد هرگونه منطقی داستان است!!! مدام هم خودش رو نقض میکنه.:|
یعنی کیفیت نویسندگی سه فصل یا خود داستان قسمت 6 این فصل کجا...کیفیت این قسمت ها کجا.

آخرین ویرایش:
خب بعد از مدت ها یه انیمه دیدم :D
تقریبا 95 اینطورا بود یه بار Re Zero رو نشستم دیدم ولی فوق العاده خسته کننده بود و بیشتر از 4-5 قسمت نتونستم ببینم و دراپ کردم اون موقع همش با خودم میگفتم از چی این مردم خوششون میاد ؟! حالا چند وقتی بود افتاده بود تو سرم که ببینم، نسخه Director's cut رو هم دیدم که هم کیفیت بهتر داشت هم چون دو قسمت یکی شده بود به نظرم کارم رو راحت تر کرد. نمیدونم به خاطر عوض شدن سلیقه هست، به خاطر بالا رفتن سن هست چیه نمیدونم ولی هرچی هست این دفعه برام اصلا خسته کننده نبود و خیلی لذت بخش بود اگرچه داستان پردازی اونطوری نداره ولی روایت داستان، اتفاقات، دیالوگ ها و پیشرفت شخصیت سوبارو عالی هست و چقدر دلم برای بیچاره سوبارو (و از اون بیشتر برای Rem) سوخت ..

حالا بیشتر تعریف کنم فایده نداره چندسال از پخش انیمه گذشته همه بهتر از من میشناسید.
از این فیلم، ova و special اینا کدوم دیدنش واجب هست ؟ و اینکه فصل دوم چطور هست ؟ میترسم ببینم داستان نصف نیمه بمونه تا کی فصل بعدی بیاد. خیلی حوصله ندارم وسط کار منتظر بمونم (فکر کنم همون پیری هست)

----
و اینکه چندتا کار معرفی می کنید این عیدی ببینم ؟ یه مورد شبیه همین re zero باشه. خودم یکی از کارهایی که خیلی دوست دارم ببینم موشوکو هست ولی از اونجایی که انگار خیلی خوب هست گذاشتم چند سال دیگه یه جا ببینم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or