خسته نباشی دلاورقسمت اول Ousama Ranking رو دیدم. کیفیت کار غافلگیر کننده بود.
صرفا فصل دو تموم شد و به یه جای خوبی رسید داستان که بتونن فعلا استراحت بدن بهش (light novel فکر می کنم هنوز اندازه 3-4 فصل دیگه جا داره ). از نظر کیفیت هم در حد 7 تا نهایتا 8 هست . اگه چیز دیگه ای نداری ببینی بد نیست دیدنش ولی اگه وقتت محدوده چیزای بهتر هست برا دیدن ...این 86 تمام شد! ارزش دیدن داره؟
مانگا داره ولی فصل سوم انیمه هم تایید شده و 3 هفته دیگه پخش میشهکاگویا ساما رو دیدم عالی بود، این فقط همین دو فصله؟ مانگا نداره؟
والا اینقدر هایپ میکنند، آدم میگه این قسمت های که ندیده شاید خیلی خفن شدند.صرفا فصل دو تموم شد و به یه جای خوبی رسید داستان که بتونن فعلا استراحت بدن بهش (light novel فکر می کنم هنوز اندازه 3-4 فصل دیگه جا داره ). از نظر کیفیت هم در حد 7 تا نهایتا 8 هست . اگه چیز دیگه ای نداری ببینی بد نیست دیدنش ولی اگه وقتت محدوده چیزای بهتر هست برا دیدن ...
والا من که ۵ ۶ قسمت اولش رو بزور تحمل کردم آخرشم دراپ شدوالا اینقدر هایپ میکنند، آدم میگه این قسمت های که ندیده شاید خیلی خفن شدند.
به معنای واقعی کلمه اورهایپ رو سر این انیمه دیدم.![]()
منم تا 6 قسمت دیدم بیشتر از اینکه "Racism is bad" چیز خاصی ندیدم.والا من که ۵ ۶ قسمت اولش رو بزور تحمل کردم آخرشم دراپ شد![]()