Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بالاخره بعد N سال اون اتفاقه قراره در مانگای وان پانچ من بیوفته.
اون های که وب مانگا خوندند الان چندتا سکته زدند.:D

پ.ن:دعواست که چرا ورژن مانگا فرق داره:))
من بیشتر منتظر اتفاقای بعد از این "اتفاقه" هستم :-" ، چون احتمالا داستان مانگا خیلی از وب کامیک فاصله بگیره توی ادامه.
نشون دادن god، blast و اون تیکه که بلست گفت من تنها مبارزه نمیکنم و باید برم ... :-" خیلی هایپ کردن منو.
در کل این خدا (یا خداها) خیلی خفن بود نشون دادنشون، چه از نظر طراحی ظاهری و هم از نظر قدرت هاشون.

البته garou vs saitama هم خیلی دیدنی میشه :-" و امیدوارم توی ادامه بیشتر گارو رو ببینیم توی داستان.

آخرین ویرایش:
این قدر سر و صدا شد که دوباره از چپتر 1025 خودمو کشوندم آنگویینگ کنم وانپیس رو

و بعد از خوندن چپتر 1043
تنها واکنشم اینه که

wtf-blink182.gif

برخلاف بقیه آرک های Post time skip وان پیس، پرده نهایی این یکی اصن طبق پیش بینی هام جلو نمیره :|
خیلی خوبه از این لحاظ :D

این قسمت شینگکی خیلی بهتر بود.:دی

باز با اینکه مسیر داستان بحث برانگیزه، این قسمت بنظرم روند خوبی داشت.
اصلا مگه میشه انقلاب یا حرکتی ضد اون گروه حاکمه زد بعد خشونتی توش نباشه! حداقل از این جنبه خوب درش آورده بودند.

۲ قسمت دیگه اتک تایتان تموم میشه طبق مانگا بریم جلو بعده قسمت ۱۲ یه ۹‌چتر میمونه که دسته کم ۲.۵ ساعت میخواد حالا ۳ احتمال هست

۱-پارت ۳ رو بدن بعده ۶ ماه
۲-این ۲ قسمت اخر رو ۱ ساعتی کنن
۳-به مناسبت ۱۰ سالگی انیمه یه فیلم ۲ ساعته با کیفیت عالی بدن بیرون

۲ قسمت دیگه اتک تایتان تموم میشه طبق مانگا بریم جلو بعده قسمت ۱۲ یه ۹‌چتر میمونه که دسته کم ۲.۵ ساعت میخواد حالا ۳ احتمال هست

۱-پارت ۳ رو بدن بعده ۶ ماه
۲-این ۲ قسمت اخر رو ۱ ساعتی کنن
۳-به مناسبت ۱۰ سالگی انیمه یه فیلم ۲ ساعته با کیفیت عالی بدن بیرون
دیگه وقتی ارقام دیمون اسلیر رو دیده باشند معلومه گزینه سوم هست.:دی

----
آقا من درک نمیکنم چرا الان آرمین از این حرکات میزنه، خود خرش زد یک بندر رو با خاک یکسان کرد. Hypocrite بودنش روی اعصابه!:|

شخصیت های داستان یهویی ۱۸۰ درجه از نظر من منفور شدن. نه آرمین اون شخصیت جذاب و دوست داشتنی رو داره و نه میکاسا و باقی جمع. یه جورایی همه شدن گابی!
یه هدف بینهایت مزخرف که بابتش حاضرن حتی بیگناه ترین افراد و دوستاشون رو بکشن.
من شخصا نقشه ارن رو به ایده زیک ترجیح میدم.
یعنی چی که بیام بخاطر دشمنی که به خونم تشنه است تنها راهی که مردم و نژادم زنده میمونه رو نابود کنم؟ اگه باقی دنیا نقشه نابود کردن اینا رو نداشت قابل قبول بود اما اگه نقشه ارن شکست بخوره چطوری میخوان جلوی حمله همه جانبه رو بگیرن؟

آخرین ویرایش:
این چند قسمت اتک رو من واقعا هیج جوره تو کتم نمیره یعنی اینقدر شخصیتا خارج از کرکتر خودشون عمل کردن که حد نداره !
کارگردانی قسمت اخر به شدت بد بود یعنی نه اکشنش رو من فهمیدم نه درامش رو . اخه این چه پلنی بی در پیکری بود ؟ هر کی واسه خودش اونجا میچرخید :| اونجا که به آرمین شکلیک کرد مصخره تر از این میشد ؟ من ببینده میدونم طرف تایتانه چیزیش نمیشه خلاصه چی بود اون صحنه ؟ خیلی حرکت چیپی بود !! کلا به نظر میاد افتاده رو دور غافل گیری های خشونت وار نویسنده فک میکنه هر چی خشونت صحنه بیشتر باشه غافل گیریش هم مثلا بیشتر میشه :| واسه همین ـه این فلوک روانی نمیخواد به درک واصل شه

خدایی اعتراف میکنم تیم MAPPA که داره این فصل رو میسازه هیچ بویی از MAPPA دو سه سال اخیر نبرده . حالا یا واقعا مشکل خود مانگاست و اینا زیادی میخوان تو مانگا دست نبرن یا واقعا مشکل از خودشون ـه :| کارگردانی صنحه های اکشن + موسیقی و ادیت رسما بی روح تر از این نمیشه

اگه این Attack on Titan قرار نبود به زودی تموم بشه (البته همین «به زودی» هم معلوم نیست کِی باشه! :|)، احتمالاً کنار می‌ذاشتمش و دیگه دنبال نمی‌کردم. نحوه پیشروی و سرعت جلو رفتن داستان، شخصیت‌پردازی‌ها، کیفیت انیمیشن و... واقعاً زیر خط فقر هست و به نظرم اصلاً قابل مقایسه با قدیم نیست.
البته انگار تعداد افرادی مثل من خیلی هم زیاد نیست و رفتم ببینم میانگین امتیازهای ملت توی IMDb چطوریه و شوکه شدم! :| قسمت قبل که رسماً برای من در حد توهین بود و یکی از بدترین قسمت‌های کل این انیمه، میانگین ۹ داره و قسمت جدید هم که ۷۰،۸۰ درصدش قرص خواب‌آور و بیانیه‌های سطحی بود و فقط آخرش یه ذره بهتر شد، میانگین ۹.۵ گرفته که همچین امتیازی رو باید به شاهکارهای تاریخ بشریت داد، نه وضعیت فعلی AoT!

آخرین ویرایش:
اگه این Attack on Titan قرار نبود به زودی تموم بشه (البته همین «به زودی» هم معلوم نیست کِی باشه! :|)، احتمالاً کنار می‌ذاشتمش و دیگه دنبال نمی‌کردم. نحوه پیشروی و سرعت جلو رفتن داستان، شخصیت‌پردازی‌ها، کیفیت انیمیشن و... واقعاً زیر خط فقر هست و به نظرم اصلاً قابل مقایسه با قدیم نیست.
البته انگار تعداد افرادی مثل من خیلی هم زیاد نیست و رفتم ببینم میانگین امتیازهای ملت توی IMDb چطوریه و شوکه شدم! :| قسمت قبل که رسماً برای من در حد توهین بود و یکی از بدترین قسمت‌های کل این انیمه، میانگین ۹ داره و قسمت جدید هم که ۷۰،۸۰ درصدش قرص خواب‌آور و بیانیه‌های سطحی بود و فقط آخرش یه ذره بهتر شد، میانگین ۹.۵ گرفته که همچین امتیازی رو باید به شاهکارهای تاریخ بشریت داد، نه وضعیت فعلی AoT!
اینا Normie هستند، اصل کاری Reddit Anime هست، که اصلا انیمه بین توش پیدا نمیشه جنگ بین موافق ها و مخالف های پایان مانگاست!:))
---
عزیزان اینقدر اون قسمت شاخ و برگ نشون دادند که اصلا نیازی به انیمیت کردن چیزی نبود.:))

اینا Normie هستند، اصل کاری Reddit Anime هست، که اصلا انیمه بین توش پیدا نمیشه جنگ بین موافق ها و مخالف های پایان مانگاست!:))
---
عزیزان اینقدر اون قسمت شاخ و برگ نشون دادند که اصلا نیازی به انیمیت کردن چیزی نبود.:))
قسمت قبل که واقعاً از نظر انیمیشن فاجعه بود! همین‌طوری بریم سراغش و به طور رندوم، ۱۰ تا صحنه رو بیاریم، حداقل ۷ تاش ثابت هست و یه نقاشی چپوندن اونجا که نهایتش دوربین یه ذره روش عقب و جلو می‌ره یا خیلی زور زده باشن، دهن یا چشم طرف یه تکون مختصری می‌خوره! :دی خب آدم بخواد این طوری دنبال کنه، می‌ره سراغ مانگا دیگه!

OVA موشوکو تنسی آمد!
حمله.
چقدر خوب بود، بازم ترکونده بودند.
با توجه به اتفاقات OVA مشخص بود بیشتر حکم مقدمه چینی برای فصل های آینده رو داره:دی

چقدر زندگی با موشوکو تنسی خوبه:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or