Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یه Re zero هم تایید بشه این وسط چی میشه... :x
والا چند ساعت پیش یک بابایی که انگار لیکر معتبریه گفت فصل سوم در حال ساخته.
ولی در مراحل خیلی اولیه هست.

از اونجایی که فصل دوم 2017 گرین لیت خورد و تا 2019 معرفی نشد شاید تازه 2024 خبرش بیاد.

از یک طرفم ارک بعدی نوول اصلا به اون صورت طولانی نیست و دیالوگ نداره و اکثرش اکشنه، احتمالا بیشتر از 12 قسمت نشه(البته اگر محتویات حذف شده فصل اول و پایان اصلی فصل دوم رو بیارن یکم بنظرم طولانی تر میشه.) ولی خب بستگی داره چقدر خوب میسازنش چون کیفیت مبارزات اینجا خیلی مهمه! اگر وقت سرش بزارن من راضیم.

تا چند قسمت قبل، دقیقا اونجایی که ارن به غول های دیوار دستور داد مردم دنیا رو قتل عام کنن پیش خودم میگفتم چطور می تونه داستان رو توی چند قسمت باقی مونده جمع کنه اونم با این همه اتفاق و شخصیت هایی که هنوز خبری ازشون نیست(لیوای با اون وضعیتش و انی) تا این سه، چهار قسمت اخر که رسما گند زده به کل داستان از طرفی اون صحنه هایی که از قسمت بعد نشون داد اصلا جالب نبودن.

اینی که گرفتم انگلیسی بود ، داب خوبی داشت ، ولی ژاپنی هم دادی بهتر
مگه Arcane انیمه ژاپنیه که دوبله انگلیسی روش بوده باشه؟!

عجب Shit Show شده این چند قسمت آخر. با این تعداد قسمت کمی که مونده بعید نیست یا مثل GoT تمومش کنن یا مثل TLOU2 هرکی بره خونه اش

چقدر عالیه این Arcane
تازه دارم میبینمش و قسمت 3 رو تموم کردم
روابط بین کاراکتر ها، داستان، ویژوال، ... همه چیز واقعا بی نقصه
و البته همتون دیدید و خودتون میدونید! :-B من تازه شروع کردم و انقدر هیجان زده بودم بعد از قسمت 3 که اومدم احساساتم رو بروز بدم!

دوستان که دارن اتک میبینن این نکته رو بگم به عنوان فردی که مانگا رو خوندم که داستان خیلی مشکل داره من فقط به صرف اینکه تموم بشه دارم میبینم که میخوام کلا ول کنم و نبینم
داستان به جذابیت فصل ۳ اصلا نیست و انیمیشن ها وای بر انیمیشن ها این ماپا با افتخار بدترین انیمیشن سازی که تو زندگیم دیدم رو داره می سازه.

چقدر عالیه این Arcane
تازه دارم میبینمش و قسمت 3 رو تموم کردم
روابط بین کاراکتر ها، داستان، ویژوال، ... همه چیز واقعا بی نقصه
و البته همتون دیدید و خودتون میدونید! :-B من تازه شروع کردم و انقدر هیجان زده بودم بعد از قسمت 3 که اومدم احساساتم رو بروز بدم!
من هم arcane رو دیدم هم dota. واقعا arcane بهتره نسبت به dota امیدوارم فصل ۲ هم به همین شکل باشه

من هم arcane رو دیدم هم dota. واقعا arcane بهتره نسبت به dota امیدوارم فصل ۲ هم به همین شکل باشه
ARCANE که شاهکاره ولی dota فصل دومش پیسینگ فاجعه داره اینقدر تنده قطعا ادم گیج میشه فکر کن محتوای 20 قسمتو تو 8 قسمت جا دادن

مانگای دکتر استون تموم شد. پایانش نه خوب بود و نه بد. در واقع محافظه کارانه بود. البته آرک آخر کلاً الکی بود و فقط یه سری ابهامات رو رفع کرد که مسخره هم بود.

و نکته ماجرا اینه که دکتر استون و خیلی از مانگاهای اخیر جامپ، در دوره‌ای خاص از جامپ، شروع شدن و در همون دوره هم تموم شدن. فلاسفه این دوره رو به نام Hiatus نام‌گذاری کردن و مورخین هم

این نام گذاری رو قبول دارن.

مانگای دکتر استون تموم شد. پایانش نه خوب بود و نه بد. در واقع محافظه کارانه بود. البته آرک آخر کلاً الکی بود و فقط یه سری ابهامات رو رفع کرد که مسخره هم بود.

و نکته ماجرا اینه که دکتر استون و خیلی از مانگاهای اخیر جامپ، در دوره‌ای خاص از جامپ، شروع شدن و در همون دوره هم تموم شدن. فلاسفه این دوره رو به نام Hiatus نام‌گذاری کردن و مورخین هم

این نام گذاری رو قبول دارن.
با تموم شدنه بلیچ شروع شدن، که با تموم شدنشون دوباره بلیچ شروع بشه؟ :p
کلا hiatusه بلیچ بوده انگار:-"

نسل بعد مانگاها چیا هستن؟ چی داریم؟ :-"

با تموم شدنه بلیچ شروع شدن، که با تموم شدنشون دوباره بلیچ شروع بشه؟ :p
کلا hiatusه بلیچ بوده انگار:-"

نسل بعد مانگاها چیا هستن؟ چی داریم؟ :-"
اینی که گفتی رو ما که هیچ... خودت بهش اعتقاد داری؟

به جهت رفع ابهام منظورم HxH‌ بود:-<
---
مانگاهای جامپ منظورته؟
نمی‌دونم الان توی این جدیدها کله گنده‌هاشون کدومه. اما اینا مورد توجه منه:
Mashle - Magic and Muscles
Sakamoto Days
Ayashimon

اینی که گفتی رو ما که هیچ... خودت بهش اعتقاد داری؟

---
مانگاهای جامپ منظورته؟
Sakamoto Days
Ayashimon
فعلا اینی که گفتم اگر ادامه بلیچ تایید بشه، یه جورایی میشه گفت فکته حتی:-" :دی

هانتر که ... :( ... دو دهه ست وضعیتش اینه:(

---

کلا میخواستم ببینم انیمه هایی که در آینده باید منتظرشون باشیم چیه:-" کارای معروف و محبوب:-"

:D اینی که گفتی رو ما که هیچ... خودت بهش اعتقاد داری؟

---
مانگاهای جامپ منظورته؟
Sakamoto Days
Ayashimon
یخورده در مورد اینا توضیح بده ما رو به راه راست هدایت کن :D ... همش توی تاپیک بحث اتک بود خسته شدیم :-"
@Z-fan حاجی بیا همت کن یه متن بلند بالا بنویس و در مورد انیمه های بهار توضیحی بده ببینیم چخبره. قول میدیم بخونیمش :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or