Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

کد گیاس رو امروز تموم کردم، واقعا فوق العاده بود و عجیب حال داد بهم.
چقدر کاراکتر هاش شخصیت پردازی های خوبی داشتن، جنبه های مختلفی ازشون رو نشونت می‌داد و یهو به خودت میومدی می دیدی کاراکتری که تا چند قسمت قبل ازش بدت میومد حالا همش نگرانی که یه وقت نمیره.
الان هم ورژن سینمایی کد گیاس رو گرفتم که بعد دیدن هر 3 پارت برم سراغ دیدن انیمه زیر :

Code Geass: Lelouch of the Re;surrection

پ.ن 1: حس می‌کنم ایسایاما ایده یکسری از موارد مربوط به ارن رو از لولوش الهام گرفته. 🤔
بیشتر منظورم به رامبلینگ و هدف ارن با کارهایی که لولوش بعد امپراتور شدن در راستای به ثمر نشستن نقشه اش انجام داد بود.

پ.ن 2: بچه ها کد گیاس رو 8 سال و خورده ای پیش بهم پیشنهاد داده بودن و من تازه بعد اینهمه مدت دیدمش. :D

آخرین ویرایش:
Gear 5 :D
خیلی گنده بود این:-" :)) ولی آره ترغیب کننده ست>:)
اونقدر هست که کاری کنه یکی حتی 200چپترم بکوب بشینه پاش:-"

@Z-fan
همچنان در حال خوندن magus of the library هستم... رسیدم چپتر 15~16 :-"
خوبه... واقعا کار متفاوتیه! شاید موضوعیت آرک هایی مشابه باشه، ولی محتوا و چیزی که ارائه میده خیلییی متفاوته!

بسیار هم حرف حق این وسطا زده میشه:D

فقط ... چقدر بانوان با کمالاتی داره، مانگاکاش واقعا سبک اشتباهی رو انتخاب کرده:-" ( :( )

---

یادم رفت اینو بگم :
فقط یکبار دیگه باز اول چپتر بیاد بگه در دوران کهن 7 جادوگر فلان غلط رو کردن و کتابخونه مرکزی رو ساختن و ...، میام تو pm فحش کشت میکنم:(
رسما مثل اینه اول هر چپتر وان پیس، یکی دو صفحه به جملات آخر راجر اختصاص بدن! به خدا فهمیدیم:(( همون رو به صد طریق و جمله ی مختلف میگن هی:(

آخرین ویرایش:
@Z-fan
خوبه... واقعا کار متفاوتیه! شاید موضوعیت آرک هایی مشابه باشه، ولی محتوا و چیزی که ارائه میده خیلییی متفاوته!

فقط ... چقدر بانوان با کمالاتی داره، مانگاکاش واقعا سبک اشتباهی رو انتخاب کرده:-" ( :( )

---

یادم رفت اینو بگم :
فقط یکبار دیگه باز اول چپتر بیاد بگه در دوران کهن 7 جادوگر فلان غلط رو کردن و کتابخونه مرکزی رو ساختن و ...، میام تو pm فحش کشت میکنم:(
رسما مثل اینه اول هر چپتر وان پیس، یکی دو صفحه به جملات آخر راجر اختصاص بدن! به خدا فهمیدیم:(( همون رو به صد طریق و جمله ی مختلف میگن هی:(

اگه دقت کنی هر دفعه به Lore اش اضافه می کنن :دی
من الان یه ماه شده از خوندنش گذشته نصف شو یادم رفته :))
ترجیح میدم دوباره بگه :دی

بانوان هم من دیگه نگم دیگه :دی
از خوبی مشاغل اشباع شده از بانوان همینه :>

@Z-fan

---

یادم رفت اینو بگم :
این مثالی که زدی خیلی معنی دار بود، من رو یاد یه انیمه ای انداخت که اول هر قسمت میومد جملات آخر یکی از شخصیت ها رو میگفت، تازه اون هفتگی هم پخش میشه :-":D

اگه دقت کنی هر دفعه به Lore اش اضافه می کنن :D
من الان یه ماه شده از خوندنش گذشته نصف شو یادم رفته :))
ترجیح میدم دوباره بگه :D

بانوان هم من دیگه نگم دیگه :D
از خوبی مشاغل اشباع شده از بانوان همینه :>
بله هر دفعه دوتا کلمه بهش اضافه میشه :|
ولی بعد که میخونی میبینی همون بوده که قبلا گفته:-"

یه اسپین اف با طراحی همین بشر...لازمه:-"

---

@ce7en44
اون جزو اپنینگه:-" خودمم اشاره کردم بهش:p
تو مانگا که دیگه نباید اپنینگ داشته باشیم:)) :-"

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند