اههه...Xbox هم که به جبهه آبی ها پیوسته!

دقیقا مشکل من با فصل دوم همین بود هیچ تنوع و پیشرفتی تو کارکترها نداشتیم همون برزخی که تو فصل اول بود رو با رنگ و لعاب متفاوت تو فصل دوم دیدیم
جملهات رو این جوری باید اصلاح کنم:و الان داری منهواهای درجه سه میخونی فقط؟
برگرد مرد مومن غیبت کبری تو تموم کن
==========

)حسن، وضعیت منم بدبتر از تو نیست که فصل دوم ـش رو دیدمGolden Kamuy 3 ( فصل دومش رو ندیدم از فصل یک هم هیچی یادم نمیاد)
دقیقا مشکل منم هست، همین هایکیو اصلا یادم نمیاد کجا تموم شدحسن، وضعیت منم بدبتر از تو نیست که فصل دوم ـش رو دیدم
فصل سوم با بی رحمی تمام شروع میشه...حتی 1دقیقه هم فلش بک نداشت که آدم یادش بیاد...توی فصل دوم چی شده بود.
قسمت اولش رو با بدبختی دیدم...هیچی از فصل 2ـش رو یادم نبود

چرا غیبت میکنی مومن خدا اینهمه کار تاپ و درجه ۱ بهت معرفی کردمجملهات رو این جوری باید اصلاح کنم:
و الان داری منهواهای درجه سهی درب و داغون و بنجلی رو که مهدی معرفی کرده میخونی فقط؟
که باید جواب بدم: نه. گاهی هم منهواهای درجه دو میخونم
سوای این مسائل. علت اصلی زمان بود. توی زمانی که یه انیمه ۱۲ قسمتی میشه ببینم، راحت یه مانگا یا منهوای ۱۰۰ قسمتی میخونم.
بعد محتوایی که دنبالش هستم رو توی منهواهای درجه سه.... چیزه... توی مانگاها و منهواهای آوانگارد بهتر میتونم پیدا کنم
مثلا Legend of the Northern Blade رو خوندی؟ واقعا بعید میدونم چنین چیز با کیفیتی رو بشه توی انیمهها دید. یا Sword Sheath's Child رو نمیدونم خوندی یا نه. اما
میازاکی طوری ترین چیزیـه که از سالهای اخیر دیدم. حتی خود میازاکی هم انقدر میازاکی نیست
در زمانهای که انیمهها برام تکراری شده بودن، مانگاها و منواهای عجق وجق بودن که هنوز من رو توی این عالم حفظ کردن![]()
چی به سر هاربل سابز اومده![]()
ظاهرا دلیل اصلیش مشکلاتی بوده که کرونا برای کار و زندگی تیمشون پیش آورده.