Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خلاصه ری زرو

اسپویل که نیست ولی با محض احتیاط میزارم تو اسپویلر

:D:-"
دقیقا مشکل من با فصل دوم همین بود هیچ تنوع و پیشرفتی تو کارکترها نداشتیم همون برزخی که تو فصل اول بود رو با رنگ و لعاب متفاوت تو فصل دوم دیدیم
ری زیرو با وجود خوش ساخت بودن و کیفیت و لذت بخشی خوب از ضعف شخصیت پردازی برخورداره کارکترها به خصوص کارکتر اصلی نه از نظر فکری و نه از نظر قدرت و مبارزه هیچ پیشرفت و بلوغی ندارن در صورتیکه تو کارهای که نقطه قوتشون شخصیت پردازیه (شونن هایی مثل وان پیس فول متال و یا درام هایی مثل clannad و 3gatsu و ...) کارکترها با گذشت زمان پیشرفت میکنن و به بلوغ می رسن و این سیر تکامل شخصیت پردازی به شخصه برای من خیلی لذت بخشه که متاسفانه ری زیرو تا به اینجای کار از این مورد بهره مند نیست :D

و الان داری منهواهای درجه سه میخونی فقط؟ :D
برگرد مرد مومن غیبت کبری تو تموم کن :D

==========
جمله‌ات رو این جوری باید اصلاح کنم:
و الان داری منهواهای درجه سه‌‌ی درب و داغون و بنجلی رو که مهدی معرفی کرده می‌خونی فقط؟:D

که باید جواب بدم: نه. گاهی هم منهواهای درجه دو می‌خونم:D

سوای این مسائل. علت اصلی زمان بود. توی زمانی که یه انیمه ۱۲ قسمتی میشه ببینم، راحت یه مانگا یا منهوای ۱۰۰ قسمتی می‌خونم.
بعد محتوایی که دنبالش هستم رو توی منهواهای درجه سه.... چیزه... توی مانگاها و منهواهای آوانگارد بهتر می‌تونم پیدا کنم:>

مثلا Legend of the Northern Blade رو خوندی؟ واقعا بعید می‌دونم چنین چیز با کیفیتی رو بشه توی انیمه‌ها دید. یا Sword Sheath's Child رو نمی‌دونم خوندی یا نه. اما
میازاکی‌ طوری ترین چیزی‌ـه که از سال‌های اخیر دیدم. حتی خود میازاکی هم انقدر میازاکی نیست:D

در زمانه‌ای که انیمه‌ها برام تکراری شده بودن، مانگاها و منواهای عجق وجق بودن که هنوز من رو توی این عالم حفظ کردن:D

انیمه هایی که این فصل شروع کردم :

Haikyuu!! TO THE TOP 2 : حرف خاصی نیست مثل همیشه عالی

bx113538-7oaqaTNMpL6r.png

Jujutsu Kaisen : انیمه بدی به نظر نمیرسه اگه داستان خوبی داشته باشه

bx113415-979nF8TZP2xC.jpg

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka III : هرچی فصل اولش چه از نظر داستانی چه مبارزه ( یکی از بهترین مبارزات تاریخ انیمه رو داشت برام ) خوب بود فصل دوم یه فاجعه بزرگ بود حالا اینکه فصل سوم چجوری میشه رو نمیدونم ولی امیدوارم حداقل یه مبارزه درست حسابی دیگه از بل ببینم

bx112124-Q2L0BdzThT39.jpg

Mahouka Koukou no Rettousei: Raihousha-hen : اینم یکی از انیمه هایی بود که فصل اولش رو خیلی دوست داشتم هم به خاطر مبارزاتش ( که البته خیلی کم بود ) و هم به خاطر شخصیت اول داستان و اینکه امیدوارم از نظر داستان هم فصل خوبی داشته باشه و اینکه از مسئولین هم خواهش میکنم یکم وقت مبارزات رو بیشترش کنند:D

bx112300-I5ucx66OvqWX.png

Higurashi no Naku Koro ni Gou : هیچوقت طرفدار همچین انیمه هایی نبودم و فکر هم نمیکنم تا اخر ادامش بدم

bx114446-MdLYZpn1WjR7.jpg

Tonikaku Kawaii : عجیب و غریب شروع شد ولی بدم نبود فعلآ دنبالش میکنیم ببینیم چی میشه

bx116267-H8g5T4k5dpc1.png

Akudama Drive : داستان توی یه شهر رباتیک دنبال میشه و به چندتا خلافکار ماموریتی داده میشه که یک قاتل رو از حکم اعدامش نجات بدن و پول قابل توجهی بگیرند
تو قسمت اول که یه کار شیر تو شیری بود که نگو در کل خیلی بهش امیدوار نیستم به نظرم کاملآ یه کار بی سر و ته خواهد بود

b116566-gPdsIhCeCpL9.png

100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru : ایسکای این فصل تشریف دارند که تو قسمت اول چیز خاصی از خودش نشون نداد با این روند نهایت یه کار معمولی ازش در بیاد

bx116242-JY81Khmbqysn.jpg

Ikebukuro West Gate Park : انیمه ای در مورد گروه های خلافکاری تو یه شهر که قسمت اولش خیلی هم بد نبود ولی در کل انتظار خاصی ازش ندارم و اینکه اگه بخواد یه کار اپیزودیک باشه دراپ خواهد شد

bx111324-yp1jtH1XjxS3.jpg

Munou na Nana : شروع بدی نداشت یه کلاس با افرادی دارای توانایی خاص که کلیشه این روزهای صنعت انیمست ولی بازم یه داستان خوب میتونه همه چی رو عوض کنه بهش کمی امیدوارم و اگه انصاف داشته باشیم قسمت اول خوبی داشت تا ببینیم چی میشه

bx117343-NgCLZTaxallv.jpg

Yuukoku no Moriarty : دوستانی که علاقه مند به کارهای شرلوک هلمز هستند حتمآ با شخصیت موریارتی اشنایی دارند این انیمه از زاویه ایشون ( که البته اینجا بیشتر به صورت یه تیم به نمایش دراومده ) به داستان میپردازه حالا در ادامه شرلوکی هم در کار خواهد بود یا نه نمیدونم ولی درکل قسمت اول بدی نداشت تا ببینیم بعدآ چی میشه

bx114124-def92qPuIVeK.jpg

Kami-tachi ni Hirowareta Otoko : یه ایسکای دیگه که با اینکه بچگانه بنظر میرسه ولی احساس خوبی نسبت بهش داشتم و فعلآ ادامش میدم

bx115740-UjyehYxEl8YD.jpg

King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi : شروع خوبی داشت و امیدوارم روند خوبی هم داشته باشه و از جمله کارهایی که تا اخر فصل ادامش میدم احتمالآ

bx118376-K3hiR9VJhjGL.jpg

و اما کار هایی که میخوام ببینم و هنوز وقت نشده :

Noblesse
Golden Kamuy 3 ( فصل دومش رو ندیدم از فصل یک هم هیچی یادم نمیاد :(( )
Taisou Zamurai
Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

Golden Kamuy 3 ( فصل دومش رو ندیدم از فصل یک هم هیچی یادم نمیاد :(( )
حسن، وضعیت منم بدبتر از تو نیست که فصل دوم ـش رو دیدم
فصل سوم با بی رحمی تمام شروع میشه...حتی 1دقیقه هم فلش بک نداشت که آدم یادش بیاد...توی فصل دوم چی شده بود.
قسمت اولش رو با بدبختی دیدم...هیچی از فصل 2ـش رو یادم نبود

حسن، وضعیت منم بدبتر از تو نیست که فصل دوم ـش رو دیدم
فصل سوم با بی رحمی تمام شروع میشه...حتی 1دقیقه هم فلش بک نداشت که آدم یادش بیاد...توی فصل دوم چی شده بود.
قسمت اولش رو با بدبختی دیدم...هیچی از فصل 2ـش رو یادم نبود
دقیقا مشکل منم هست، همین هایکیو اصلا یادم نمیاد کجا تموم شد:|
سر یاهاری هم همین مورد رو داشتم.نمیان یک آنچه گذشت بزارن ببینیم اصلا چی به چیه!:))
___
پارت 5 جوجو هم تموم شد، خیلی لذت بردم! میخواستم بالاتر از پارت 4 بزارمش، ولی خب یک مورد های داستانی مثل کرکتر فوگو رو داشت واقعا نمیتونم بگم از نظر داستانی بهتره، ولی در کل از نظر اکشن بعد 3 بنظرم بهترین بود.
انیمه اکشن این چند وقته نمیومده بعد جوجو سیرابمون کنه؟!:(

جمله‌ات رو این جوری باید اصلاح کنم:
و الان داری منهواهای درجه سه‌‌ی درب و داغون و بنجلی رو که مهدی معرفی کرده می‌خونی فقط؟:D

که باید جواب بدم: نه. گاهی هم منهواهای درجه دو می‌خونم:D

سوای این مسائل. علت اصلی زمان بود. توی زمانی که یه انیمه ۱۲ قسمتی میشه ببینم، راحت یه مانگا یا منهوای ۱۰۰ قسمتی می‌خونم.
بعد محتوایی که دنبالش هستم رو توی منهواهای درجه سه.... چیزه... توی مانگاها و منهواهای آوانگارد بهتر می‌تونم پیدا کنم:>

مثلا Legend of the Northern Blade رو خوندی؟ واقعا بعید می‌دونم چنین چیز با کیفیتی رو بشه توی انیمه‌ها دید. یا Sword Sheath's Child رو نمی‌دونم خوندی یا نه. اما
میازاکی‌ طوری ترین چیزی‌ـه که از سال‌های اخیر دیدم. حتی خود میازاکی هم انقدر میازاکی نیست:D

در زمانه‌ای که انیمه‌ها برام تکراری شده بودن، مانگاها و منواهای عجق وجق بودن که هنوز من رو توی این عالم حفظ کردن:D
چرا غیبت میکنی مومن خدا اینهمه کار تاپ و درجه ۱ بهت معرفی کردم :D کار بدی کردم کار بهت معرفی کردم طرف بمب اتم میزنن زنده میمونه و یه تنه استکبار جهانیو شکست میده ؟
یا اون یکی که طرف ملت بهش فحش میدم قوی میشه ؟
و ...
خیلی بی انصافی !

نشستم این فیلم سوم made in abyss رو دیدم.نمیدونم فقط من اینطور بودم یا شما هم حس کردید دارید فیلم سوم برسرک رو میبینید!!!
حقیقتا این ژاپنی ها خدای انیمشن هستن اخه مگه میشه با این گرافیک و کارکترهای گوگولی یه همچین چیزی رو ساخت!!!حالا اون هیچی این صداپیشه های ژاپنیش،اینا واقعا ادمند!!!انگار خود کارکتر داره حرف میزنه.موزیک متن محشر بود.اصلا همینکه بدمن شکست نخورد خودش باعث شد نتونم دقیق ژانر اینو درک کنم
در یک کلام فوق العاده بود

Last edited by a moderator:
خوبی نتفلیکس اینه تمام سری هایی که کار می‌کنه همش با هم میاد .... الان کلی انیمه این فصل هست که سه ماه تا ۶ ماه بیشتر باید صبر کنم تا انیمه های این فصل تموم بشه بشینم بینم ....
فصل بعدم که اسلایم تا ۹ ماه دیگه طول می‌کشه ...

چی به سر هاربل سابز اومده :|

چند روز پیش رسما کرکره رو داد پایین و تعطیل کرد :( ظاهرا دلیل اصلیش مشکلاتی بوده که کرونا برای کار و زندگی تیم‌شون پیش آورده.
---------
Kamisama ni Natta Hi - Ep 01
جدی کسی شروع نکرده این کار رو یا ننوشته چیزی یا من پست‌اش رو ندیدم؟ :D
قسمت بامزه و خاصی بود. گرافیک هم که مشدی. و حسابی تو کار شخصیت اصلیه موندم :D
یه حدس‌های جالبی هم می‌شه زد همین اول که خب ببینیم چی می‌شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or