چند روز پیش رسما کرکره رو داد پایین و تعطیل کرد ظاهرا دلیل اصلیش مشکلاتی بوده که کرونا برای کار و زندگی تیمشون پیش آورده.
---------
Kamisama ni Natta Hi - Ep 01
جدی کسی شروع نکرده این کار رو یا ننوشته چیزی یا من پستاش رو ندیدم؟
قسمت بامزه و خاصی بود. گرافیک هم که مشدی. و حسابی تو کار شخصیت اصلیه موندم
یه حدسهای جالبی هم میشه زد همین اول که خب ببینیم چی میشه
خب داستان Yahari بعد 7 سال رسید به اخر خط و تموم شد رفت با همه خوبی های و بدی های که داشت! تو این سه فصل داستان خیلی بالا پایین شد ولی شدیدا لذت بردم از بحث جدال کاراکترها که هرکدوم راه روش خودشون رو داشتن!هیگکایا کسی بود که بخاطر این که از جمع دور شده بود و منزوی شده بود ارزش خودش رو فراموش کرده بود و براش مهم نبود چه بلایی سرش بیاد و حاظر بود خودش رو قربانی تا مسائل اش رو حل کنه بجای این که با مشکلاتش روبرو بشه و حل اش کنه فقط دنبال قربانی کردن خودش بود!از یه طرف یوکینو داشتیم که یه دختره همه چیز تمام بود که می خواست مستقیم با مشکلات روبرو بشه و حل اش کنه از یه طرف هم می خواست اعتماد بنفس خودش رو بدست بیاره و به همه بگه که اره کاری که میکنه درسته و....ولی نمی تونست به نتیجه دلخواه برسه و از این که میدید هیگکایا با قربانی کردن خودش نتایج بهتری میگیره ناراحت میشد که باعث شد یه رابطه بین اینا به وجود بیاد!!وتو فصل سوم رسما جای این دوتا عوض شد و این یوکینو بود که داشت به خودش اسیب میزد تا اثبات کنه خودش رو و.....از این طرف یویی هم یه اچار فرانسه بود این وسط هر دو طرف رو ارام می کرد
خلاصه داستان جوری شد که اخرش یه مثلث عشقی اخرش درست شد طبق....ولی اصلا به روند انیمه صدمه نزد و من از تک تک قسمت هاش لذت بردم
و در اخر فصل سوم هم هیگکایا و یوکینو به هم رسیدنو یویی همولی خودش هم میدونست از همون اول که هیگکایا دلش با یکی دیگه است!
به همه پیشنهاد میدم حتما این انیمه رو ببینید.رسما 100 صفحه هم بیام بنویسم باز کم گفتم همین خلاصه نوشتن هم سخته واقعا امتیاز من در اخر 9/10
دمشون گرم.من اعتراضی ننوشتم.سعی کردم چیزی اسپویل نشه.پرسیدم تا بدونم و تکرار نکنم
یک سوال این انیمه الان باتوجه به فیلم و انیمه ش دقیقا تو چه ژانری میره؟ کسی مشابه این چیزی سراغ داره؟؟
چرا غیبت میکنی مومن خدا اینهمه کار تاپ و درجه ۱ بهت معرفی کردم کار بدی کردم کار بهت معرفی کردم طرف بمب اتم میزنن زنده میمونه و یه تنه استکبار جهانیو شکست میده ؟
یا اون یکی که طرف ملت بهش فحش میدم قوی میشه ؟
و ...
خیلی بی انصافی !
rebirth of the urban immortal cultivator
از روزی که اینو بهش معرفی کردم دیگه اون آدم سابق نشد یه خوی هیتلر مانندی پیدا کرده هرکی کوچکترین مخالفتی باهاش میکنه میخواد سر به تنش نباشه
rebirth of the urban immortal cultivator
از روزی که اینو بهش معرفی کردم دیگه اون آدم سابق نشد یه خوی هیتلر مانندی پیدا کرده هرکی کوچکترین مخالفتی باهاش میکنه میخواد سر به تنش نباشه
برای تنویر افکار عمومی:
یه نفر به یه دختره میگه بالا چشمت ابروـه.
نقش اول میاد بهش میگه مزاحم نشو.
یارو میگه برو بابا.
نقش اول میگه بچه کجایی؟
یارو میگه بچه مونتنگرو.
با یه حرکت ناغافل، کله یارو رو قطع میکنه.
بعد میره سمت مرز مونتنگرو. از همون لب مرز شروع میکنه به کشتن.
=====
یه صحنه دیگه.
نقش اول داره توی ساحل با نامزدش قدم میزنه.
یارو میاد میگه این دختر خوشگله رو میدی یه دور باهاش بزنیم.
نقش اول میگه برو تا نکشتمت.
یارو میگه من پسر فلان خاندان خرپول این استانم.
نقش اول یارو رو میکشه و بعد خاندانش رو هم منقرض میکنه.
====
از این که رییس جمهور آمریکا و گندهترین ژنرال روس هم آخر هفته میان کفشهاش رو واکس میزنن هم چیزی نمیگم که اسپویل نشه.
برای تنویر افکار عمومی:
یه نفر به یه دختره میگه بالا چشمت ابروـه.
نقش اول میاد بهش میگه مزاحم نشو.
یارو میگه برو بابا.
نقش اول میگه بچه کجایی؟
یارو میگه بچه مونتنگرو.
با یه حرکت ناغافل، کله یارو رو قطع میکنه.
بعد میره سمت مرز مونتنگرو. از همون لب مرز شروع میکنه به کشتن.
=====
یه صحنه دیگه.
نقش اول داره توی ساحل با نامزدش قدم میزنه.
یارو میاد میگه این دختر خوشگله رو میدی یه دور باهاش بزنیم.
نقش اول میگه برو تا نکشتمت.
یارو میگه من پسر فلان خاندان خرپول این استانم.
نقش اول یارو رو میکشه و بعد خاندانش رو هم منقرض میکنه.
====
از این که رییس جمهور آمریکا و گندهترین ژنرال روس هم آخر هفته میان کفشهاش رو واکس میزنن هم چیزی نمیگم که اسپویل نشه.
"امتیاز شما به Boku no Pico چیست"
شاید این جوری بالاخره فرشاد رضایت بده برگرده این جا
در غیر این صورت به نظرم همون پارت های جوجو که گفتی خیلی خوبه
بهترین انیمه اقتباسی از ویدیو گیم هم ایده بدی نیست. مخصوصا این که اخیرا دارن زیاد میشن
بهترین انیمه تمام CGI هم ایده باحالیه چون گزینه ها به نسبت محدودن
البته اضافه بر همه این ها باید بگم این جا همیشه از وایفو وارز حمایت میشه