ce7en44
کاربر سایت

تو این سه فصل داستان خیلی بالا پایین شد ولی شدیدا لذت بردم از بحث جدال کاراکترها که هرکدوم راه روش خودشون رو داشتن!هیگکایا کسی بود که بخاطر این که از جمع دور شده بود و منزوی شده بود ارزش خودش رو فراموش کرده بود و براش مهم نبود چه بلایی سرش بیاد و حاظر بود خودش رو قربانی تا مسائل اش رو حل کنه بجای این که با مشکلاتش روبرو بشه و حل اش کنه فقط دنبال قربانی کردن خودش بود!از یه طرف یوکینو داشتیم که یه دختره همه چیز تمام بود که می خواست مستقیم با مشکلات روبرو بشه و حل اش کنه از یه طرف هم می خواست اعتماد بنفس خودش رو بدست بیاره و به همه بگه که اره کاری که میکنه درسته و....ولی نمی تونست به نتیجه دلخواه برسه و از این که میدید هیگکایا با قربانی کردن خودش نتایج بهتری میگیره ناراحت میشد که باعث شد یه رابطه بین اینا به وجود بیاد!!وتو فصل سوم رسما جای این دوتا عوض شد و این یوکینو بود که داشت به خودش اسیب میزد تا اثبات کنه خودش رو و.....از این طرف یویی هم یه اچار فرانسه بود این وسط هر دو طرف رو ارام می کرد
و یویی هم
ولی خودش هم میدونست از همون اول که هیگکایا دلش با یکی دیگه است!
برو شکر کن برات ارزش قاعل شدن پستت رو پاک نکردن و ادیتش کردن وگرنه جمله آخرت اسپویلهالان من تو پست بالا چه اسپویلی کردم که کلا رفت تو اسپویلر
دمشون گرم.من اعتراضی ننوشتم.سعی کردم چیزی اسپویل نشه.پرسیدم تا بدونم و تکرار نکنمبرو شکر کن برات ارزش قاعل شدن پستت رو پاک نکردن و ادیتش کردن وگرنه جمله آخرت اسپویله
همین جمله ت رو نگاه...چرا غیبت میکنی مومن خدا اینهمه کار تاپ و درجه ۱ بهت معرفی کردمکار بدی کردم کار بهت معرفی کردم طرف بمب اتم میزنن زنده میمونه و یه تنه استکبار جهانیو شکست میده ؟
یا اون یکی که طرف ملت بهش فحش میدم قوی میشه ؟
و ...
خیلی بی انصافی !

rebirth of the urban immortal cultivatorهمین جمله ت رو نگاه...
به استکبار دونو کاری معرفی کردی که توش یک تنه استکبار جهانیو شکست میده طرف؟
حالا کدوم کار؟![]()

برای تنویر افکار عمومی:rebirth of the urban immortal cultivator
از روزی که اینو بهش معرفی کردم دیگه اون آدم سابق نشدیه خوی هیتلر مانندی پیدا کرده هرکی کوچکترین مخالفتی باهاش میکنه میخواد سر به تنش نباشه
![]()
بجای این مقوا ها برو بشین Tenki no Ko رو نگا کن....الاف ـمون کردی میخام نظرسنجی تاپیک رو پاک کنمبرای تنویر افکار عمومی:
یه نفر به یه دختره میگه بالا چشمت ابروـه.
نقش اول میاد بهش میگه مزاحم نشو.
یارو میگه برو بابا.
نقش اول میگه بچه کجایی؟
یارو میگه بچه مونتنگرو.
با یه حرکت ناغافل، کله یارو رو قطع میکنه.
بعد میره سمت مرز مونتنگرو. از همون لب مرز شروع میکنه به کشتن.
=====
یه صحنه دیگه.
نقش اول داره توی ساحل با نامزدش قدم میزنه.
یارو میاد میگه این دختر خوشگله رو میدی یه دور باهاش بزنیم.
نقش اول میگه برو تا نکشتمت.
یارو میگه من پسر فلان خاندان خرپول این استانم.
نقش اول یارو رو میکشه و بعد خاندانش رو هم منقرض میکنه.
====
از این که رییس جمهور آمریکا و گندهترین ژنرال روس هم آخر هفته میان کفشهاش رو واکس میزنن هم چیزی نمیگم که اسپویل نشه.
خلیل خوب شد گفتی، جان من بیا یک نظرسنجی جدیدی بزار پیر شدیم بخدا!بجای این مقوا ها برو بشین Tenki no Ko رو نگا کن....الاف ـمون کردی میخام نظرسنجی تاپیک رو پاک کنم![]()

منم دیدم ولی هنوز امتیاز ندادمبجای این مقوا ها برو بشین Tenki no Ko رو نگا کن....الاف ـمون کردی میخام نظرسنجی تاپیک رو پاک کنم![]()

خلیل خوب شد گفتی، جان من بیا یک نظرسنجی جدیدی بزار پیر شدیم بخدا!
پیشنهاد: "بهترین پارت جوجو" بین اینایی که انیمه شدن!
حالا اگه بقیه پیشنهادی دارن بیان بگن.

خیلی لذت بردم، ولی همچنان باغ کلمات و بارونش برام جذاب تر بود، کدوم گزینه میشه؟![]()
خلیل تا نخونی درک نمیکنی این چه گوهریهبجای این مقوا ها برو بشین Tenki no Ko رو نگا کن....الاف ـمون کردی میخام نظرسنجی تاپیک رو پاک کنم![]()
گزینه بن؟منم دیدم ولی هنوز امتیاز ندادم
خیلی لذت بردم، ولی همچنان باغ کلمات و بارونش برام جذاب تر بود، کدوم گزینه میشه؟![]()
بنده با چند دهه سابقه توصیه این انیمه گرانسنگ به دیگران، هنوز خودم ندیدم"امتیاز شما به Boku no Pico چیست"
شاید این جوری بالاخره فرشاد رضایت بده برگرده این جا![]()