Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان یه مدتی هست که صرفا وان پیس رو دنبال کردم و الان هم فصل جدید دانماچی.
از فصل بهار تا الان هرچی انیمه کالت و خاص و خفن از منظر روایت داستانی هست لطف کنید بگید. هیچ محدودیت سبک و ژانری هم قبول نیست!ممنون میشم لیست کنید و من رو هم برای دفعات آینده منشن کنید و معرفی کنید.

سلام خیلی وقته انیمه نگاه نکردم. انیمه کمدی در حد prison school چیزی اومده؟
در حد prison school منظورم اینه که کمدی به حرف خلاصه نشه مثل lucky star. و یکم بقولی over the top باشه!
Grand Blue
KonoSuba
Baka To Test
WORKING
Tanaka is Always Listless
SHIMONETA
فعلا همینا یادم هست :-??

سلام
پرهام، فقط یه خبر منو الان خوشحال میکنه....که بازگشت فن ساب HS هستش....که اونم محاله :|
این که دل همه رو خون کرده با رفتنش .
ولی بیا یه فداکاری میکنم... من چون دوستام برام از خودم عزیزترن! بزن @Z-fan رو بن کن:) اشانتیون روش @Arima Kishou رو هم بن کن:))
مخصوص بن کردن خودته فقط . تازه خلیل رو برای همین منشن کردم :D
بیا بگو ببینیم چیه:D
سینا شروع کرده داره وان پیس میبینه . اونم همراه با کوبیدن اساسی انیمه های دوبله شده =))=))=))

آخرین ویرایش:
سلام

این که دل همه رو خون کرده با رفتنش .

مخصوص بن کردن خودته فقط . تازه خیلیو برای همین منشن کردم :D

سینا شروع کرده داره وان پیس میبینه . اونم همراه با کوبیدن اساسی انیمه های دوبله شده =))=))=))
وات؟؟ وااااات؟؟؟ وااااااااات؟؟؟؟
الله اکبر! آخرالزمانه؟

172380

فکر کنم زمان فیری تیل فن شدن منم داره فرا میرسه اگه سینا میتونه وان پیس ببینه :D

سلام
وات؟؟ وااااات؟؟؟ وااااااااات؟؟؟؟
الله اکبر! آخرالزمانه؟
دوره آخر الزمونه فقط افسوس که نیستش تا طبق قرار بنش کنم 8-|
View attachment 172380

فکر کنم زمان فیری تیل فن شدن منم داره فرا میرسه اگه سینا میتونه وان پیس ببینه :D
اتفاقاً همچنان نظرش اینه که فری تیل به خاطر بانو اسکارلت کار خفن تریه :دی =))

دوستان یه مدتی هست که صرفا وان پیس رو دنبال کردم و الان هم فصل جدید دانماچی.
از فصل بهار تا الان هرچی انیمه کالت و خاص و خفن از منظر روایت داستانی هست لطف کنید بگید. هیچ محدودیت سبک و ژانری هم قبول نیست!ممنون میشم لیست کنید و من رو هم برای دفعات آینده منشن کنید و معرفی کنید.
Carole and Tuesday
ReZero
Dorohedoro
Great Pretender
Kami no Tou
Nami yo Kiitekure
Kaguya-sama wa Kokuraseta S2
The God of High School
Kanojo, Okarishimasu
Deca-Dence
Enen no Shouboutai
البته بعضی هاشون باید برگردی فصل های قبلی رو ببینی.
تو این بین Sword Art Online-Shokugeki no Soma-Yahari Ore no Seishun-و.... هستن که چند سال نشون میده و فصل های اخرشون هست!

اقا فشار زندگی رو اعصابم اثر گذاشته شخصیت انیمه تا میاد کاوایی بازی دربیاره اعصابم بهم میریزه حالم بد میشه میخوام اسکیپ کنم :|

مثلا همین uzaki chan تمومش کردم ولی چه تموم کردنی ؟ uzaki رو مخم بود دائم درصورتی که قاعدتا اونقدرا هم لوس نبود :|
نمیدونم چرا با وجود حرص خوردن میشینم پای این ژانرها
الان دلم فقط میخواد یه چیز تو مایه های برسرک ببینم...

عزیزان با تجربه .... این دوره گذار هست یا سلیقه ام تغییر کرده ؟

اقا فشار زندگی رو اعصابم اثر گذاشته شخصیت انیمه تا میاد کاوایی بازی دربیاره اعصابم بهم میریزه حالم بد میشه میخوام اسکیپ کنم :|

مثلا همین uzaki chan تمومش کردم ولی چه تموم کردنی ؟ uzaki رو مخم بود دائم درصورتی که قاعدتا اونقدرا هم لوس نبود :|

دوره گذار است. خیالت راحت باشد.
بنده هم ۵ سال پیش دچار این دوران گذار شدم و به صورت کلی انیمه را به کنار گذاشتم.:>

Kanojo, Okarishimasu شخصیت اول انیمه یکی از رو مخ ترین شخصیت مردی هست که دیدم.فکر نمیکردم کسی رو تو انیمه ببینم‌که وضع اش از منم بدتر باشه که خداروشکر شخصیت اول‌ش به من ثابت کرد هنوز اینقدر ها هم.....:D
خلاصه یکی از رو مخ ترین بی خاصیت ترین زلیل‌ترین شخصیت هست که دیدم تو عمرم.رسما برای من اعصابم رو خراب کرد تو ۳ماهی که دیدم....

اومدم بگم March Comes in like a Lion رو دوباره کامل دیدمش و به پرفکت بودنش ایمان اوردم :D خداست این انیمه بدون شک بهترین اثر تو ژانر slice of life همینه هیچ انیمه دیگه ای تو این ژانر ندیدم که اینقدر روابط و تعامل بین کارکتراش پخته و کامل باشه :x استودیو Shaft هم واقعا گمنامه از خیلی استودیوهای دیگه بنظرم سرتره و اینکه امیدوارم فصل سوم براش بسازن [-o<
+
فیلم Made In Abyss هم از همه نظر عالی بود فقط تنها ایرادش بنظرم پرداخت کم به کارکتر Bondrewd بود دوست داشتم بیشتر با این کارکتر اشنا بشم و بنظرم حتی می تونست بک استوری هم داشته باشه ولی در کل جزو بهترین کارهای سینمایی بود که دیدم (ولی همچنان بهترین سینمایی مبتنی بر سریالی رو Gintama Yorozuya for Ever میدونم لعنتی بیش از حد خوب بود :-") امتیاز هم به این فیلم 9 میدم و منتظر فصل دومش هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or