نه بلک کلاور رو من دنیا و کاراکترهاش رو خیلی دوست دارم! کاپیتانشون هم که شدیدا امیرپسندههم WT هم بلک کلاور جزء کار های بلندی حساب میشند که باید چند قسمت ابتدایی رو تحمل کنی تا وارد داستان اصلی بشن و جون بگیرن منظورم تعداد قسمت هاشون تو انیمه به عنوان کار بلند نیست منظور روایت داستان که قراره با یه کار بلند طرف باشیم ( که مطمعنم از WT تو این چند سال 3 قسمت هم ندیدی )
در مورد Deca-Dence هم کی با تو بود ؟ اون نقطه چین رو مگه نمیبینی اون مرز بین تو و بقیه هستش که کشیدم
من خیلی وقته که تصمیم گرفتم به تو کاری معرفی نکنم
در ضمن امیر حسین جان اگه موقع صحبت کردن میگم تو نمیگم شما به خاطر اینکه خیلی وقته میشناسمت و با هم رفیقیم و اینکه ازت بزرگترم اینجوری خطابت میکنم اگه اینکار یا شوخی هایی که باهات میکنم باعث ناراحتیت میشه بدون تعارف بگو حتمآ از این به بعد بیشتر رعایت حواهم کرد
بت جفتشون مشکلم از نظر فنی هست... فرای فاجعه بود WT ! یعنی انگار با پاور پوینت ، چندتا اسلاید انداخته بودن پشت هم
البته مثل بلک کلاور هم دنیای فانتزی باحالی نداشت تو قسمت اول (کلا نسبت به بقیه شونن های اینجوری، برام خیلی meh بود )
اون نقطه چین مرز بین من و پست عمومی نبود؟ درسته من خیلی خاص هستم ولی جزو عموم حساب میشم هنوز
دلت میاد؟ من به این مظلومی کارای ورزشی رو به خاطر پیشنهاد خودت میبینم و برا اکثرشون هم هایپم ، یا نیراریهیون فکر کنم آواتار خودت بود رفتم سراغش
Solo Levelingم باز پیشنهاد خودت بود فکر کنم (آواتار جدید بزار با کار جدید آشنا بشیم )
در کل جزو اونایی هستی که اینجا خوش سلیقه میدونمشون، و چیزایی که پیشنهاد میدن احتمالش زیاده به گروه خونیم بیاد
بقیه پستم که... چه حرفیه ، اینجا همه از بچه های قدیمیم و عادیه اینجوری صحبت کردن تعارف که نداریم
همین پرهام رو نمیبینی هر روز دنبال بهانه برای بن کردنمه از تهدیدات پرهام که بدتر نیست (الان بن میشم )
کلا این تاپیک خوبه چون بحث ها و کلکل های دوستانه ست