اولی خدایی موافقم زیادی طولانی بود، ولی این رو نه بنظرم بجز تجربه هفتگی مشکل خاصی نداشت.بخش نهایی آرک Whole Cake Island ـه
اولی خدایی موافقم زیادی طولانی بود، ولی این رو نه بنظرم بجز تجربه هفتگی مشکل خاصی نداشت.بخش نهایی آرک Whole Cake Island ـه
کلا ادما عوض شدن حوصله ها کم شده دیگه کمتر کسی حوصله داره بشینه یه بازی نقش آفرینیو چند صد ساعت بازی کنه تمام زیر و بمشو در بیارهF/SN بازسازی نیست پوشش خط های دیگه ست (یه ریمیک بد هم بزنم برسرک )
همون دراگون بال هم اکثرا بحثه اصلی رو ببینند یا بازسازی
و وان پیس جمع و جور صد قسمت؟ اصلا بگو 500 قسمت اونم تا همین الان... نع!
مگه Episode of Nami , Merry , East Blue , Skypia رو نداشتیم؟
صرفا برای دوباره دیدن و تجدید خاطره خوبن، برای بار اول جز گرافیک خوب ، مفتش گرونه! (گرافیک هم ایپزود مری خوب نبود، همه چیو براق کرده بودن)
خیلی جزئیات رو نداره، خیلی صحنه های باحال رو نداره... کلا خیلییی خلاصه ست!
نمیگم چند آرک اخیر تو انیمه آب بسته نشده، و نمیتونه بهتر بشه، میتونه...ولی نه بهاون شکل که بشه صد یا حتی 500 قسمت (وانو هم لازم نیست بهش دست زده بشه دیگه )
بعد من دارم مینالم میگم مانگا پا گذاشته رو گاز و جزئیات همیشگی رو بعضی وقتا نداره و چند چپتر اخیر باید 1.5 تا دو برابر میشدن
بعد همینو هم میخواین خلاصه تر کنید؟
کلا بشینید همین وان پیس رو ببینید، همینی که هست خیلی هم خوبه
در مورد خط اول البته مخالفم کمی... الان دقیقا همه بازی ها دارن میرن سمت OW و RPG ... Xهزار ساعت سر یک بازی وقت تلف کردن و این حرفاکلا ادما عوض شدن حوصله ها کم شده دیگه کمتر کسی حوصله داره بشینه یه بازی نقش آفرینیو چند صد ساعت بازی کنه تمام زیر و بمشو در بیاره
کسی حوصله نداره وان پیس ببینه ، وان پیسی که وقتی هیچی راجبش نمیدونی از اول میشینی میبینی تبدیل میشه به یکی از به یاد موندنی ترین تجربه های زندگیت
الان کارای فصلی مد شده تازه همون فصلیم میان دو پارت میکنن ! حتی سریالای کره ایم یه قسمت رو دوپارت تحویل میدن !
خوب یا بد سلیقه ها کمی تا قسمتی عوض شده ولی من شخصا کار طولانی و پر جزئیاتو دوست دارم با آرامش وقت بزارم قشنگ شنا کنم تا عمق دنیاش برم
کلا ادما عوض شدن حوصله ها کم شده دیگه کمتر کسی حوصله داره بشینه یه بازی نقش آفرینیو چند صد ساعت بازی کنه تمام زیر و بمشو در بیاره
کسی حوصله نداره وان پیس ببینه ، وان پیسی که وقتی هیچی راجبش نمیدونی از اول میشینی میبینی تبدیل میشه به یکی از به یاد موندنی ترین تجربه های زندگیت
الان کارای فصلی مد شده تازه همون فصلیم میان دو پارت میکنن ! حتی سریالای کره ایم یه قسمت رو دوپارت تحویل میدن !
خوب یا بد سلیقه ها کمی تا قسمتی عوض شده ولی من شخصا کار طولانی و پر جزئیاتو دوست دارم با آرامش وقت بزارم قشنگ شنا کنم تا عمق دنیاش برم
ما تازه هم سن شما بودیم تازه انیمه ورلد تاسیس شده بود ماها عضوش شدیم (حالا قبلش پردیس بودیم)نه حاجی
سن ما رفته بالا
نسل جدید رو هنوز میشه به این وادی کشوند و غرق شدن تدریجی شون رو دید
شما دلت جوونهما تازه هم سن شما بودیم تازه انیمه ورلد تاسیس شده بود ماها عضوش شدیم (حالا قبلش پردیس بودیم)
اگه شما از بالا رفتن سن و بی حوصلگی بگید ،، ماها دیگه باید تو فکر نیمکت نشینی تو پارک و مراسم ختم و کفن و دفن باشیم ...
تو دو ماه گذشته بالای ۵۰ تا انیمه جدید و تکراری دیدم
الان شدید هوس اینو دارم بلیچ برای بار سوم و وان پیس رو برای بار چهارم از اول ببینم ...
واقعا اینا مسخره کردن ملت رو با re zero
بعد این همه سال اومدن سیزن دو رو دادن اونم یهو وسطش وقفه داره حالا صبر کن تا پارت دو
چه جای مسخره ای هم تموم شد پارت اول...
حالا این به کنار kingdom بگو که اونم رفت به بهار بعد پخش ۱ یا ۲ قسمت.واقعا اینا مسخره کردن ملت رو با re zero
بعد این همه سال اومدن سیزن دو رو دادن اونم یهو وسطش وقفه داره حالا صبر کن تا پارت دو
چه جای مسخره ای هم تموم شد پارت اول...
شما دلت جوونه
منم خیلی دوست دارم ناروتو و بلیچ و فول متال آلکمیست برادرهود رو ببینم...
ولی وقت نمیشه جدا! یه عالمه انیمه آن هولد(و نه دراپ ) از سه سال اخیر دارم
اما خو...انیمه بلند جدید گیرم بیاد که برام جذاب باشه، میرم سراغش
اون خدایی خیلی وضعش خراب بود خیلیییییاین همه بهت گفتم برو World Trigger ببین دیدی ؟ نه انقدر ندیدی که بعد 5 و 6 سال خبر فصل دومش اومد
------------------
در مورد فصلی هم که گذشت کلآ فصل خلوتی بود بیشتر فصل های 2 و 3 .... انیمه ها پخش شد ولی یه کار خیلی خوب از نظر من Deca-Dence بود که پیشنهاد میکنم ببینید ضرر نمیکنید
اون خدایی خیلی وضعش خراب بود خیلییییی
بلک کلاور رو میخوام ببینم و 30~40 قسمت هم رفتم جلو، ولی اینم چون وضعش خرابه سخته... WT یه ده لول از این بدتر بود (وان پیس پیشش پادشاهی میکرد همون قسمتایی که وضع وان پیسم خراب بود )
---
دکا دنس رو قسمت اولش رو دیدم...حال نداد...بهتر میشه یعنی؟
من خودم ندیدم ولی زیاد شنیدم قسمت دوم اش پلات توییست وحشتناکی میخوره.کا دنس رو قسمت اولش رو دیدم...حال نداد...بهتر میشه یعنی؟