moxA.J
کاربر سایت
نه بابا این چه پیشنهاداتیه میدین به مردمتا الان ندیدی دیگه بیخیال شو . بزار ۴,۵ سال دیگه که کلا تموم شده باشه ،، یه ضرب این جورنی خفن رو ببین
نه بابا این چه پیشنهاداتیه میدین به مردمتا الان ندیدی دیگه بیخیال شو . بزار ۴,۵ سال دیگه که کلا تموم شده باشه ،، یه ضرب این جورنی خفن رو ببین
این ترتیب دیدن درگون بال چجوریه؟ یکی میگه از kai شروع کن یکی میگه نه از همون نسخه 35 سال پیشچجوری میشه من به قدرت مدیریت دست پیدا کنم؟
حالا تو دنیا یه دراگون بال ریمیک گرفت(و هانتر)، الان همین 4~5سال از ناروتو و بلیچ گذشته...خبریه؟
خود همون دراگون بال بعد چند قرن ریمیک شد؟
نع....
+دیدن هفتگی و آرک به آرک حتی لذت خودش رو داره، بشینی حدس بزنی، تئوری بچینی، تئوری بخونی، با ملت صحبت کنی و ...
یه کله حال نمیده... اصلا درگیر اثر نمیشه آدم به اون شکل![]()
این ترتیب دیدن درگون بال چجوریه؟ یکی میگه از kai شروع کن یکی میگه نه از همون نسخه 35 سال پیش
یه ترتیب خوب لطفا بگید واسش.
یا یهو صبر کنه تا 10-15 ساله دیگه یه ریمیک خوب و خلاصه و با کیفیت در 100 قسمت از روش بسازن و اون موقع بره سراغش
============================================
اومدم پست قبلیت رو ریپلای کنم بگم بزرگ ترین برد زندگیت رو کردی که این پستت رو دیدم و فهمیدم اون برد بزرگ سرانجامش یه شکست تلخ بودهمن تسلیمم اصنشروع میکنم میبینم
ولی قاعدتا اولش یکم باید زور بزنم که بیخیالش نشم بعد اون دیگه میفتم رو غلتک
البته شاید کلا مانگا بخونم بعدا یسری از ارک ها یا قسمت ها رو از انیمه ببینم
خیلی از انیمه ها ریمیک شدن، فول متال الکمیست، فیت استی نایت، هلسینگ... همه شون هم بهتر شدنچجوری میشه من به قدرت مدیریت دست پیدا کنم؟
حالا تو دنیا یه دراگون بال ریمیک گرفت(و هانتر)، الان همین 4~5سال از ناروتو و بلیچ گذشته...خبریه؟
خود همون دراگون بال بعد چند قرن ریمیک شد؟
نع....
+دیدن هفتگی و آرک به آرک حتی لذت خودش رو داره، بشینی حدس بزنی، تئوری بچینی، تئوری بخونی، با ملت صحبت کنی و ...
یه کله حال نمیده... اصلا درگیر اثر نمیشه آدم به اون شکل![]()
به نظر دیدن railgun کفایت میکنه ،، تو یه سطح متفاوتی سیر میکنه از باقی فرانچایز ،
indexبا اینکه سری اصلیه، شدیدا کسالت باره ... منشا جادوی ریلگان و ایندکس هم با هم فرق میکنه برای همین تو ایندکس زیاد جالب و باور پذیر نیست ... از طرف دیگه شخصیت اصلی شدیدا نچسبه ... و از نقاط ضعف railgun هم دقیقا نقاط تلاقیش با شخصیت اصلی ایندکسه ... حالا اگه اون پارت اکسسلیتور رو کنار بزاریم ...
منم تا قسمت ۱۵ بیشتر ندیدم ... ۵ قسمت آخرم هنوز زیر نویس نداره ... فعلا مونده رو هوا به لطف کروناخیلی از انیمه ها ریمیک شدن، فول متال الکمیست، فیت استی نایت، هلسینگ... همه شون هم بهتر شدنتو خودت دلت نمیخواد یه روزی به جای اینکه این 1000 و خورده ای قسمت درب و داغون رو به کسی پیشنهاد بدی، قشنگ صد قسمت جمع و جور و عالی رو معرفی کنی؟
ناروتو و بلیچ هم فعلاً هنوز قابل دیدن هستن و نیازی به ریمیک ندارن ولی وان پیس واقعاً نابوده
خو وقتی پخش جدیدش شروع شد بازم بشین هفتگی و آرک به آرک ببین
منم موافقم که ریگان خیلی بهتر از ایندکس هست مخصوصاً فصل سوم (راستی من هنوز ادامه فصل سوم رو ندیدم) ولی داشتن یه پیش زمینه از ایندکس هم بد نیست، مخصوصاً قوانین و دنیا و شخصیت هاش.
وانپیس رو بیخیال، اینی که گذاشتی از خیلی دهن سرویس تر از وانپیس بنظر میاد.یا یهو صبر کنه تا 10-15 ساله دیگه یه ریمیک خوب و خلاصه و با کیفیت در 100 قسمت از روش بسازن و اون موقع بره سراغش
============================================
آره ایندکس داغونه ولی ریلگان خوبه، ریلگان و S و T رو ببین، کافیهوانپیس رو بیخیال، اینی که گذاشتی از خیلی دهن سرویس تر از وانپیس بنظر میاد.
من ویدیو رو دیدم جالب میزد.
نمیشه فقط RailgunS رو دید؟
فصل 3 ایندکس که میگفت چی؟اونم مالی نیست؟آره ایندکس داغونه ولی ریلگان خوبه، ریلگان و S و T رو ببین، کافیه![]()
اصلاً به هیچ وجه سراغ فصل سوم ایندکس و اکسلیتور نرو. حالا فصل یک و دو ایندکس بازم یه چیزیفصل 3 ایندکس که میگفت چی؟اونم مالی نیست؟
F/SN بازسازی نیستخیلی از انیمه ها ریمیک شدن، فول متال الکمیست، فیت استی نایت، هلسینگ... همه شون هم بهتر شدنتو خودت دلت نمیخواد یه روزی به جای اینکه این 1000 و خورده ای قسمت درب و داغون رو به کسی پیشنهاد بدی، قشنگ صد قسمت جمع و جور و عالی رو معرفی کنی؟
ناروتو و بلیچ هم فعلاً هنوز قابل دیدن هستن و نیازی به ریمیک ندارن ولی وان پیس واقعاً نابوده
خو وقتی پخش جدیدش شروع شد بازم بشین هفتگی و آرک به آرک ببین
منم موافقم که ریگان خیلی بهتر از ایندکس هست مخصوصاً فصل سوم (راستی من هنوز ادامه فصل سوم رو ندیدم) ولی داشتن یه پیش زمینه از ایندکس هم بد نیست، مخصوصاً قوانین و دنیا و شخصیت هاش.
تایپیک *مشغول بحث درمورد قسمت های زیاد وانپیس*
Detective Conan :
Hajime no Ippo : *بنر با کمتر از نیم قرن تجربه را به دیوار میزند*
پ.ن: چند بار درمورد آب بستن به داستان وانپیس اشاره کردید دقیقا کجای داستان آب بسته شده ؟ باز اگر اوایل تا یکم اون وسط ها رو میگفتید یه چیزی ولی الان تو این 4-5 آرک آخر که داستان تو اوج هست (وانو هم که دیگه هیچی ...) ! تازه بابای لوفی و تیمش، ریش سفید های مارین، شخصیت های جدید، تاریخ گذشته، D و .. دارن وارد داستان میشه ! انصافاً داستان به جاهای خوبی رسیده ..
مگر اینکه کلا با شونن و یا کلا با سبک داستان وانپیس مشکل داشته باشید که اون بحث سلیقه هست و جدا ..