من فکر کنم بعد 4 قسمت دراپش کردمای همرزمان چی توی این فصل سرش به تنش میرزه پاشیم بریم نگاه کنیم؟ بجز ریزیرو وایسادم بقیه تموم شن.
این Rent a Girlfriend واقعا خوبه یا شر و وره؟میبینم اونوری ها خیلی هایپ اش میکنن ولی بنظر میاد تهش meh باشه.
این فصل انیمه_ ای که به شدت منتظرش بودم majo no Tabitabi هست که امروز بلاخره شروع شد ( انیمه از لایت نوال به همین نام اقتباس میشه که میتونم بگم بهترین لایت نوالی هست که خوندم)
قسمت اول یکی از بی نظیرترین اقتباس های بود که دیدم همه چیزش عالی بود از انیمیشن بگیر تا طراحی تا صدا ها و ... در کل دستشون درد نکنه
هیچ چیز بهتر از این نیست بعد چند سال انتظار انیمه شدن الینا رو ببینی یکی از بی نظیرترین شخصیت اصلی هایی که دیدم
View attachment 170659
فرن یا فلن هم طراحیش بی نظیره مهمتر اینکه صداش درست همونجوری بود که خیال میکردم
View attachment 170665
اینجا هم مبارزه کوتاهه الینا و فرن بود که عالی انیمه شده بود جدا زحمتی که کشیدن براش در حد انیمه های اکشن بود دستشون درد نکنه
View attachment 170661
گریه الینا
View attachment 170662
اینم شخص شخیص خودش که پول میگیره بچه ملت رو نصیحت کنه
View attachment 170663
و در اخر اغاز ماجراجویی های الینا
View attachment 170666
رابطه میون الینا و استادش فرن خیلی بهتر از اون چیزی که فکر میکردم کار کردن
_این قسمت صحنه های اورجینال هم داشت که تو لایت نوال نبود که باعث شده بود قسمت اول خیلی بهتر هم بشه
در کل شدیدا راضیم از قسمت اول امیدوارم انیمه بترکونه که فصل دوم و سوم و... هم ببینیم حیفه داستانهای لایت نوال انیمه نشن
------------------------------------
و این قسمت چپتر 9 و 13 ولوم 1 لایت نوال اقتباس شده بود
اگر بخوام یه انیمه بگم که شبیه_ئه میتونم به kino no tabi اشاره کنم هر چپترش یه داستان داره و الینا سفر میکنه بین کشور های مختلف تنها فرقشون اینه این بنده خدا الینا جادوگر_ ئه
به طور کلی حتما ببینین انیمه_ رو
اگرم کسی خواست لایت نوال_رو بخونه اینجا هست که فعلا فقط 3 ولوم از 13 ولوم ترجمه شده (البته yen press هم به صورت لاک پشتی ترجمه_اش میاد)
با تشکر از کمک دوستان فعلا از خیر شروع کردن وانپیس گذشتم
ضرر نمیکنی به جای دیدن این تو یکی دو سال .یه کم صبر کم اگه این تموم شد و دیدی بقیه نیمدن اینجا فحش بدن اون وقت برو سراغش.البته اگه عمرمون به تموم شدن این برسه.بی انصاف حلوای این دو تا ضلع 3bigرو خورده جدا می ترسم این مثل گیم اف ترون شه اخرشبا تشکر از کمک دوستان فعلا از خیر شروع کردن وانپیس گذشتم
اقا چه کاریه برو ببین خیلی خوب و سرگرم کننده س فقط باید مواظب باشی معتاد نشی ببین ضرر نمیکنی منم اول چند سال پیش خیلی با اکراه رفتم ببینم الان به نظرم بهترین چیزیه که وجود دارهبا تشکر از کمک دوستان فعلا از خیر شروع کردن وانپیس گذشتم
گول اینا رو نخور... بشین وان پیس ببین یا بهتر بگم، وان پیس نبینی چی میخوای ببینی؟ کار بهتری سراغ داری؟ من که ندارمبا تشکر از کمک دوستان فعلا از خیر شروع کردن وانپیس گذشتم
آقا چجوری میشه حکم ارتداد یک نفر رو صادر کرد؟ نیازه به علت گمراه کردن ملت از راه حقضرر نمیکنی به جای دیدن این تو یکی دو سال .یه کم صبر کم اگه این تموم شد و دیدی بقیه نیمدن اینجا فحش بدن اون وقت برو سراغش.البته اگه عمرمون به تموم شدن این برسه.بی انصاف حلوای این دو تا ضلع 3bigرو خورده جدا می ترسم این مثل گیم اف ترون شه اخرش
بزار معتاد بشه با سرعت برسه به پخشاقا چه کاریه برو ببین خیلی خوب و سرگرم کننده س فقط باید مواظب باشی معتاد نشی ببین ضرر نمیکنی منم اول چند سال پیش خیلی با اکراه رفتم ببینم الان به نظرم بهترین چیزیه که وجود داره
من تسلیمم اصن شروع میکنم میبینمگول اینا رو نخور... بشین وان پیس ببین یا بهتر بگم، وان پیس نبینی چی میخوای ببینی؟ کار بهتری سراغ داری؟ من که ندارم
آقا چجوری میشه حکم ارتداد یک نفر رو صادر کرد؟ نیازه به علت گمراه کردن ملت از راه حق
وان پیس کیلومترها با اون فجایع بلیچ (و حتی ناروتو) فاصله داره! و عمرا اون اتفاق براش بیفته
جدا از اینکه... مهم پایان نیست، مهم مسیر و ماجراهاییه که این وسط طی میشه
همون ناروتو و بلیچ هم انقدر قسمت و کاراکترهای خوب دارن که 100% ارزش دیدن داشتن و دارن
بزار معتاد بشه با سرعت برسه به پخش
---
کلا وان پیس رو الان شروع کنید راحت تر از اینه که دو سال دیگه شروع کنید! اول و آخرش هم شروع میکنید!
پس خودتون رو اذیت نکنید و از تعداد قسمت هاش نترسید و قول میدم بعد از رسیدن به پخش میگید باز هم وان پیس میخواید
دقیقا یکم اولش زور بزنی، حله و بعدش انقدر کاراکترهای خفن وارد داستان میشن (بعدش=قسمت دوم ) که میفتی رو غلتک واقعامن تسلیمم اصن شروع میکنم میبینم
ولی قاعدتا اولش یکم باید زور بزنم که بیخیالش نشم بعد اون دیگه میفتم رو غلتک
البته شاید کلا مانگا بخونم بعدا یسری از ارک ها یا قسمت ها رو از انیمه ببینم
تا الان ندیدی دیگه بیخیال شو . بزار ۴,۵ سال دیگه که کلا تموم شده باشه ،، یه ضرب این جورنی خفن رو ببینمن تسلیمم اصن شروع میکنم میبینم
ولی قاعدتا اولش یکم باید زور بزنم که بیخیالش نشم بعد اون دیگه میفتم رو غلتک
البته شاید کلا مانگا بخونم بعدا یسری از ارک ها یا قسمت ها رو از انیمه ببینم
یا یهو صبر کنه تا 10-15 ساله دیگه یه ریمیک خوب و خلاصه و با کیفیت در 100 قسمت از روش بسازن و اون موقع بره سراغشتا الان ندیدی دیگه بیخیال شو . بزار ۴,۵ سال دیگه که کلا تموم شده باشه ،، یه ضرب این جورنی خفن رو ببین