این فصل انیمه_ ای که به شدت منتظرش بودم majo no Tabitabi هست که امروز بلاخره شروع شد ( انیمه از لایت نوال به همین نام اقتباس میشه که میتونم بگم بهترین لایت نوالی هست که خوندم)
قسمت اول یکی از بی نظیرترین اقتباس های بود که دیدم همه چیزش عالی بود از انیمیشن بگیر تا طراحی تا صدا ها و ... در کل دستشون درد نکنه
اگر بخوام یه انیمه بگم که شبیه_شه میتونم به kino no tabi اشاره کنم هر چپترش یه داستان داره و الینا سفر میکنه بین کشور های مختلف تنها فرقشون اینه این بنده خدا الینا جادوگر_ ئه
به طور کلی حتما ببینین انیمه_ رو
اگرم کسی خواست لایت نوال_رو بخونه اینجا هست که فعلا فقط 3 ولوم از 13 ولوم ترجمه شده (البته yen press هم به صورت لاک پشتی ترجمه_اش میاد)
قسمت اول یکی از بی نظیرترین اقتباس های بود که دیدم همه چیزش عالی بود از انیمیشن بگیر تا طراحی تا صدا ها و ... در کل دستشون درد نکنه
هیچ چیز بهتر از این نیست بعد چند سال انتظار انیمه شدن الینا رو ببینی یکی از بی نظیرترین شخصیت اصلی هایی که دیدم
فرن یا فلن هم طراحیش بی نظیره مهمتر اینکه صداش درست همونجوری بود که خیال میکردم
اینجا هم مبارزه کوتاهه الینا و فرن بود که عالی انیمه شده بود جدا زحمتی که کشیدن براش در حد انیمه های اکشن بود دستشون درد نکنه
گریه الینا
اینم شخص شخیص خودش که پول میگیره بچه ملت رو نصیحت کنه
و در اخر اغاز ماجراجویی های الینا
رابطه میون الینا و استادش فرن خیلی بهتر از اون چیزی که فکر میکردم کار کردن
_این قسمت صحنه های اورجینال هم داشت که تو لایت نوال نبود که باعث شده بود قسمت اول خیلی بهتر هم بشه
در کل شدیدا راضیم از قسمت اول امیدوارم انیمه بترکونه که فصل دوم و سوم و... هم ببینیم حیفه داستانهای لایت نوال انیمه نشن
------------------------------------
و این قسمت چپتر 9 و 13 ولوم 1 لایت نوال اقتباس شده بود
فرن یا فلن هم طراحیش بی نظیره مهمتر اینکه صداش درست همونجوری بود که خیال میکردم
اینجا هم مبارزه کوتاهه الینا و فرن بود که عالی انیمه شده بود جدا زحمتی که کشیدن براش در حد انیمه های اکشن بود دستشون درد نکنه
گریه الینا
اینم شخص شخیص خودش که پول میگیره بچه ملت رو نصیحت کنه
و در اخر اغاز ماجراجویی های الینا
رابطه میون الینا و استادش فرن خیلی بهتر از اون چیزی که فکر میکردم کار کردن
_این قسمت صحنه های اورجینال هم داشت که تو لایت نوال نبود که باعث شده بود قسمت اول خیلی بهتر هم بشه
در کل شدیدا راضیم از قسمت اول امیدوارم انیمه بترکونه که فصل دوم و سوم و... هم ببینیم حیفه داستانهای لایت نوال انیمه نشن
------------------------------------
و این قسمت چپتر 9 و 13 ولوم 1 لایت نوال اقتباس شده بود
اگر بخوام یه انیمه بگم که شبیه_شه میتونم به kino no tabi اشاره کنم هر چپترش یه داستان داره و الینا سفر میکنه بین کشور های مختلف تنها فرقشون اینه این بنده خدا الینا جادوگر_ ئه
به طور کلی حتما ببینین انیمه_ رو
اگرم کسی خواست لایت نوال_رو بخونه اینجا هست که فعلا فقط 3 ولوم از 13 ولوم ترجمه شده (البته yen press هم به صورت لاک پشتی ترجمه_اش میاد)
آخرین ویرایش:

کار بهتری سراغ داری؟ من که ندارم
نیازه
به علت گمراه کردن ملت از راه حق